Kulturalnie I - Kulturystyka, 10.08, Warszawa
Re: Kulturalnie I - Kulturystyka, 10.08, Warszawa
Elo wpiszcie mnie danonki tym razem;)
"Jak ja nie cierpię Vampirów"Wind Sower pisze:Nawet w średniowieczu papież nerfił strzelanie.
-
- Oszukista
Gramy na euro więc specjale nie są dopuszczeni.

Fenio pisze:Cześć jestem graczem wh40k niedawno kupiłem dwarfy do wfb. Grałem w to kiedyś cała 6 edycje high elves ale sporo zasad sie pozmienialo. Przeczytam podręcznik do tego czasu ale chciałem sie zapytać czy moge sie zapisać i liczyć na pomoc przy zasadach czy raczej jest spina i mam sobie potrenowac w domu... Pytanie nr2 czy mógłbym od kogoś pożyczyć cześć armii bo na 2400 euro sie nie wystawie jeszcze
czego potrzebujesz?
jak grales 6ta edycje to luz
batlle to jak jazda na rowerze

T
Jasiuuu pisze:Fenio pisze:Cześć jestem graczem wh40k niedawno kupiłem dwarfy do wfb. Grałem w to kiedyś cała 6 edycje high elves ale sporo zasad sie pozmienialo. Przeczytam podręcznik do tego czasu ale chciałem sie zapytać czy moge sie zapisać i liczyć na pomoc przy zasadach czy raczej jest spina i mam sobie potrenowac w domu... Pytanie nr2 czy mógłbym od kogoś pożyczyć cześć armii bo na 2400 euro sie nie wystawie jeszcze
czego potrzebujesz?
jak grales 6ta edycje to luz
batlle to jak jazda na rowerze

przykro mi ale takie proxy przekraczaja ramy przyzwoitosci, sprobuj pozyczyc chociaz pierwszy szereg. Inne modele przejda ale same podstawki nie...Adamyetz pisze:Czy dopuszczone są chamskie proxy? Mam na myśli regimenty, w których np. jeden model odpowiada rozpisce, a reszta to zbieranina różności + podstawki itd.
Proszę o dopisanie. Z góry dzięki.

T