Galharena prac ciąg dalszy 26.09.2020 - Grey Knights
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Galharena prac ciag dalszy...[27.07.13 Ellyrian reaver]
Kapitalna jest ta Twoja armia
Malutki update, szmatki testowałem w 3 kolorach, białym, turkusowym i ostatecznie zdecydowalem sie na ciemny błękit.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Mnie z kolei kolorystyka i malowanie się bardzo podobają. Ogień na mieczu musi być żywszy. Jedynie ten ciemny granat póki co niezbyt pasuje... Ciśnij dalej...
Moj stary krasnolud na Ebaya wrzucany juz kiedys, ale link nie działa, wiec ładuję jeszcze raz.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
miażdży mocno .
Taki efekt chcialbym zrobic temu championowi Asuryana powyzej, co myslicie?
Pasowalyby takie plonace oczy? Mi sie pomysl mega podoba, nie wiem jak bedzie z wykonaniem.
Wczoraj wzialem jakas stara glowke spearmana i pobawilem sie GS'em (w tym jestem totalnym poczatkujacym), dzisiaj sprobuje ja na szybko pomalowac i zobaczyc czy efekt by sie nadawal do tej mojej figurki.
A tymczasem chcialbym poznac wasze opinie, czy isc w tym kierunku czy nie?
Troche radykalny krok, bo jeszcze elfa z plonacymi oczyma nigdzie nie widzialem, ale moze warto sprobowac?
Pasowalyby takie plonace oczy? Mi sie pomysl mega podoba, nie wiem jak bedzie z wykonaniem.
Wczoraj wzialem jakas stara glowke spearmana i pobawilem sie GS'em (w tym jestem totalnym poczatkujacym), dzisiaj sprobuje ja na szybko pomalowac i zobaczyc czy efekt by sie nadawal do tej mojej figurki.
A tymczasem chcialbym poznac wasze opinie, czy isc w tym kierunku czy nie?
Troche radykalny krok, bo jeszcze elfa z plonacymi oczyma nigdzie nie widzialem, ale moze warto sprobowac?
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Imho pomysł bardziej dla DE...
Nie patrzysz na to przez pryzmat tego zdjecia demona?
Bo albo ogien albo standardowe glowing eyes bym zrobil, chce zeby to byl taki überelf
Bo albo ogien albo standardowe glowing eyes bym zrobil, chce zeby to byl taki überelf
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Można spróbować. wprawdzie twoja armia jest bardzo bajkowa i nie do końca widzę w niej kogoś takiego, ale spróbować na pewno nie zaszkodzi. Sam jestem ciekaw, jak Ci to wyjdzie. Żółty u mnie dość słabo kryje, operowanie nim jest dość ciężkie dla mnie, tym bardziej jestem ciekaw...
Ten model jest dla mnie, bardziej do gabloty niz do gry.
Dlatego tez bedzie wieksza sceniczna podstawka, ale postaram sie to tak skomponowac, aby dalo sie go wystawic na stole tez
Dlatego tez takie wariacje kolorow i pomysly.
Z bohaterow do armii to nastepny bedzie arcy na koniu, ale on musi poczekac troche w kolejce.
Dlatego tez bedzie wieksza sceniczna podstawka, ale postaram sie to tak skomponowac, aby dalo sie go wystawic na stole tez
Dlatego tez takie wariacje kolorow i pomysly.
Z bohaterow do armii to nastepny bedzie arcy na koniu, ale on musi poczekac troche w kolejce.
Przeglądałem właśnie twoją galerię, człowieku jesteś geniuszem ! Szczególnie podoba mi się krasnal, super NMM, a także WIP tego elfa w fioletowym pancerzu.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
To nie demon. To Sarah Kerrigan.Galharen pisze:Nie patrzysz na to przez pryzmat tego zdjecia demona?
Bardzo pasuje taki pomysł do Anointed of Asuryan.Galharen pisze:Bo albo ogien albo standardowe glowing eyes bym zrobil, chce zeby to byl taki überelf
Wroce z pracy i pomaluje, tak jak pisalem wyzej, testowa glowke i razem ocenimy, bo tez nie wiem czy rezultat bedzie zadowalajacy
Tez mi sie wydaje że pomysł do tego modeli idealny
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"