Goblin Big Boss
-General
-Goblin Wolf Chariot
-Spear, LA, Shield
Night Goblin Big Boss
-Great Cave Squig
-LA
-Wallopa's One Hit Wounda
-Collar of Zorga
-Enchanted Shield
-Buzzla's Backbone Brew
Goblin Shaman
-Goblin Wolf Chariot
-Brimstone Bubble
-Dispel Scroll
5 Goblin Wolf Riders
-Spears
-Musician
5 Goblin Wolf Riders
-Spears
-Musician
5 Forest Goblin Wolf Riders
-Spears
-Musician
30 Night Goblins
-Standard Bearer, Musician
-Netters
-2 Fanatics
30 Night Goblins
-Standard Bearer, Musician
-Netters
-2 Fanatics
20 Night Goblins
-3 Fanatics
-Shortbows
20 Night Goblins
-3 Fanatics
-Shortbows
15 Squigs/Herders (3 herdziki)
7 Squig hoppers
2 Spear Chukkas
Doom Diver
Takie coś przyszło mi do głowy. generał na rydwanie złożony tak, by był możliwie tani. Bo właściwie chodziło mi o rydwan i Ld7, nie o bohatera walczącego. Drugim bohaterem jest mag, również na rydwanie. Ma scrolla i Bąbelek. Bardzo lubię takiego maga, przede wszystkim daje mi rydwan, po drugie gdy już w coś wpadnę mogę zawsze powiedzieć Challange, żeby przeciwnik po mnie bił i nadział się na Bąbla. Poza tym, u mnie mag ten ma tendencję do spadania z rydwanu, wtedy wbiega do klocka NG i rzuca Chellange wszystkim chętnym
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
3 fasty to przeszkadzajki typowe, odginają szarże, tną ruch, flankują. 2 kloce NG mają przyjąć na siebie wszystko, uprzednio wypuściwszy fanoli oczywiście. Siatki pozwalają przeżyć, szczególnie, że jeden kloc jest supportowany przez Squig Herda, któremu siaty bardzo pomagają. 20tki łuczników to tylko "magazynki" z fanolami, ustawiam tam, gdzie u przeciwnika gęsto
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Hoppersi jadą bez oporu, zwykle udaje im się w coś wpaść i zjeść, druga po Dużym Squigu jednostka przez którą przeciwnik musi myśleć i uważać, "bo mogą polecieć na 16-18" ". Klocek Squgów jako siła uderzeniowa, jedyna jaką gobliny mają tak naprawdę. Dopóki nie są szarżowani są super. No i 2 Chukki, które mają zadbać o potworki, czy kawę, tak samo zresztą jak Doom Diver.
Jeśli macie jakieś pomysły, czy idee bardzo chętnie przyjmę wszelkie ilości. Tylko od razu zaznaczam: gram zupełnie bez orków, więc ich w rozpie nie chcę
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)