Fuxiorr Galeria - Demony, Vampiry
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Re: Fuxiorr Galeria - Krasnoludy i Wampiry
Malowanie w twoim stylu, który może się podobać, lub nie... Dla mnie nieco zbyt ostro operujesz kontrastem. Widzę, że nie przeszła Ci ciągota do zielonego washa ...
To miedz ze sniedzia wiec musial byc zielony :]smiejagreg pisze:Malowanie w twoim stylu, który może się podobać, lub nie... Dla mnie nieco zbyt ostro operujesz kontrastem. Widzę, że nie przeszła Ci ciągota do zielonego washa ...
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Zdjecia z d..... ale ok
Imperialisci
Run smith foty na jednolitym tle
Imperialisci
Run smith foty na jednolitym tle
Ostatnio zmieniony 26 sie 2013, o 21:23 przez Fuxiorr, łącznie zmieniany 1 raz.
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Przede wszystkim sporo fajnych figsów , foty nie powalają, to fakt. malowanie w Twoim stylu. generalnie fajny oddzialik...
Dzięki . Maluje tak a nie inaczej.... ale zawsze chciałem malować old schoolowo :] ale i tak chyba za mało kolorków
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Kurde, ten bez lagi wygląda jak jakiś zombiak
Fajne kraśki Masz charakterystyczny styl, który nadaje spójności Twojej armii. Wrzuć kiedyś zdjęcie całości
Mój blog: http://arsbelli.blogspot.com/
"Kiedy atakujecie- wyjcie jak furie!"- Thomas "Stonewall" Jackson
"Kiedy atakujecie- wyjcie jak furie!"- Thomas "Stonewall" Jackson
Dzięki :] chce skończyć 2 klocki i resztę maszyn i chcę robić fotkę grupową :]Bayard pisze:Fajne kraśki Masz charakterystyczny styl, który nadaje spójności Twojej armii. Wrzuć kiedyś zdjęcie całości
Teraz zrób jak ja: wejdź na pirwsza strone tego tematu i zobacz jaki zrobiłeś postęp po roku.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
No troszkę się "skill" poprawiłWojtuśŚ pisze:Teraz zrób jak ja: wejdź na pirwsza strone tego tematu i zobacz jaki zrobiłeś postęp po roku.
Ta dwójka nie jest skończonaAro pisze:Kurde ostatnie wstawione modele IMO odstają skillem od pozostałych.
Fajnie, że widać gołym okiem jak Twój skill idzie na +
Malowanie fajne jak zawsze.
Na metalach na pewno... moja dobra metaliczna farbka padla i zostal mi chlam... no i musze sobie znowu kupic farbkeAro pisze:tak, ale widać gołym okiem różnicę w malowaniuFuxiorr pisze:Ta dwójka nie jest skończonaAro pisze:Kurde ostatnie wstawione modele IMO odstają skillem od pozostałych.
Fajnie, że widać gołym okiem jak Twój skill idzie na +
Malowanie fajne jak zawsze.
Kolory sa ciut za jasne.... dzialo jest chyba skonczone... ale moze cos mu jeszcze domaluje, dzialo kupione za dyszke w gorach