Play Mini Of The Month XLV - Wyniki!
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Play Mini Of The Month XLV - Wyniki!
A wiec pora na wyniki
Miejsce 1 - Lechu i Priest! 15 głosów!
Miejsce 2 - Fuxiorr z dwarfikiem i Azgaroth z leśniczym - po 6 głosów!
No i to tyle. Dzięki uczestnikom za udział. Gratulacje zwycięzcy
Frekwencja jednak spadkowa. Niestety, nie jestem pewien, czy jest dalej to ciągnąć, sami chcieliście nowy temat, dostaliście więcej czasu i to samo :/
Miejsce 1 - Lechu i Priest! 15 głosów!
Miejsce 2 - Fuxiorr z dwarfikiem i Azgaroth z leśniczym - po 6 głosów!
No i to tyle. Dzięki uczestnikom za udział. Gratulacje zwycięzcy
Frekwencja jednak spadkowa. Niestety, nie jestem pewien, czy jest dalej to ciągnąć, sami chcieliście nowy temat, dostaliście więcej czasu i to samo :/
gratki Lechu
A frekwencję myślę, że można śmiało zwalić na wakacje urlopy i piękną pogodę. Ja osobiście od początku czerwca za pędzel ( do malowania ) chwytam tylko i wyłącznie jak jest okazja coś pomalować na świeżym powietrzu - w 4 ścianach to i duszno, gorąco się robi zaraz i jakoś tak ogólnie słabo. Poczekaj może do września i jazda =]
A frekwencję myślę, że można śmiało zwalić na wakacje urlopy i piękną pogodę. Ja osobiście od początku czerwca za pędzel ( do malowania ) chwytam tylko i wyłącznie jak jest okazja coś pomalować na świeżym powietrzu - w 4 ścianach to i duszno, gorąco się robi zaraz i jakoś tak ogólnie słabo. Poczekaj może do września i jazda =]
Również gratulacje
Co do frekwencji jestem podobnego zdania Sam przez okres wakacyjny nie miałem zbyt wiele czasu oraz ochoty (upaaaaały ) na malowanie, ale jestem prawie pewny że od września frewkencja pójdzie w górę Dlatego wydaje mi się, że sens ciągnięcia PMOTM jest jak najbardziej zacny, bo to naprawdę bardzo fajna inicjatywa.
Co do frekwencji jestem podobnego zdania Sam przez okres wakacyjny nie miałem zbyt wiele czasu oraz ochoty (upaaaaały ) na malowanie, ale jestem prawie pewny że od września frewkencja pójdzie w górę Dlatego wydaje mi się, że sens ciągnięcia PMOTM jest jak najbardziej zacny, bo to naprawdę bardzo fajna inicjatywa.
Dzięki za głosy, ja sam swojego głosu nie oddałem bo byłem na urlopie przez cały czas trwania głosowania i je przeoczyłem... Ale nic to. Prace konkurentów również mi się bardzo podobały Dopóki są chętni do głosowania i malowania to bawmy się dalej Zawsze to jakaś forma motywacji do malowania.
Core jednostka jak najbardziej mi leży Tylko może w przypadku zwykłej piechoty niech to będzie przynajmniej 10 modeli?
Nawet można by wydłużyć czas malowania. Dwa miesiące? Co powiecie?
Nawet można by wydłużyć czas malowania. Dwa miesiące? Co powiecie?
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Mi pasuje. Czas 2 miechy także. 10 ryjoków jak najbardziej.
To kiedy startujemy?
No właśnie kiedy startujemy? Spróbuję 40 clan ratów pomalować, będzie debiucik w PMOTM
Musza byc cory? Ja juz mam z corow wszystko jak narazie pomalowane
A moze tak
ludziki na podstawkach gobosow od 10 do 20 chlopa
ludziki na podstawkach orkowych
3 ludziki na ogrowych podstawkach lub ciut wiekszych ?
A moze tak
ludziki na podstawkach gobosow od 10 do 20 chlopa
ludziki na podstawkach orkowych
3 ludziki na ogrowych podstawkach lub ciut wiekszych ?
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
A może w ogóle niech jedynym ograniczeniem będzie minimum, które trzeba spełnić żeby wystawić dane figsy do walki. Poza herosami, rydwanami, maszynami etc. - niech to będzie regiment po prostu (nie patrząc na to czy jest w corze, specjalach czy rare).