Galharena prac ciąg dalszy 26.09.2020 - Grey Knights
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Galharena prac ciag dalszy-3.08.13 Chosen of Asuryan i D
Na pełnej szybkosci dla pokazania idei. Kurde, nie wiem czy w to brnąć, ale sam pomysł mi sie podoba mega.
Może jeszcze jedna próba?
Pomysł fajny, tylko może być ciężko ze zrealizowaniem tego w dobrej jakości ze względu na skalę.
Może spróbuj zrobić górę płomienia bardziej czarną, wypalającą się, powinno to skupić bardziej uwagę na same oczy i to, że tylko one płoną. Teraz wygląda trochę jakby mu się brwi paliły
Świetna galeria, z wielką przyjemnością zaglądam regularnie
Może spróbuj zrobić górę płomienia bardziej czarną, wypalającą się, powinno to skupić bardziej uwagę na same oczy i to, że tylko one płoną. Teraz wygląda trochę jakby mu się brwi paliły
Świetna galeria, z wielką przyjemnością zaglądam regularnie
Taaak, o tym samym myslalem, jak ogladalem to zdjęcie, pojedynczy płomień moze byc lepszy, zaraz ogarne jakas główkę kolejna i zobacze co da sie zrobić. Dobrzr że nie testuje tego od razu na caradryanie;D
nieee ;/
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Nie pasuje mi to - trza inaczej podejść...
Bede myslal nad tym w weekend. Zrobie jeszcze jedna testowa glowe i zobaczymy czy bedzie lepiej.
Jak nie to robie zwkle glowing eyes.
W kazdym razie do weekendu jade dalej z detalami na nim, musze ogarnac pare szczegolow jeszcze i jak sie wyklaruje bardziej malowanie tej figurki to podejme decyzje czy brnac dalej w temat ognistego spojrzenia
Jak nie to robie zwkle glowing eyes.
W kazdym razie do weekendu jade dalej z detalami na nim, musze ogarnac pare szczegolow jeszcze i jak sie wyklaruje bardziej malowanie tej figurki to podejme decyzje czy brnac dalej w temat ognistego spojrzenia
Update:
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
To, co jest, miażdży, przepięknie . Jak nie lubię HE, U Ciebie superancko
PS. Zrób żywszy ogień...
PS. Zrób żywszy ogień...
Kilka osób zapytalo mnie o recepture na powyższy złoty nmm, więc napisze tutaj;
1. Sneakbit lether plus black 60;40 (używam vallejo ale starte mam nazwy wiec podam odpowiedniki gw)
2. Powyzsza mieszanka plus sunburst yellow 80;20
3. Jak krok wyżej
4. Czysty sneakbit leather plus sunbust yellow 70:30
5. Stopniowe dodawanie skull white aż do czystej bieli. Można to robić w kilku krokach, ja do bieli doxhodzilem z reguly przy 2-3 warstwach.
Nie mam zadnego tutoriala z taka mieszanka, ot poprostu moja wariacja na trochę innny odcień nmm. Początkowo mocno wchodzimy w zielonkawe barwy ale potem sneakbit z yellow wyciągają zlotawy kolor. Mi sie ten eksperyment podobał, na zywo wygląda bardzo fajnie, pewnie skorzystam z tego patentu jescze przy innych modelach
1. Sneakbit lether plus black 60;40 (używam vallejo ale starte mam nazwy wiec podam odpowiedniki gw)
2. Powyzsza mieszanka plus sunburst yellow 80;20
3. Jak krok wyżej
4. Czysty sneakbit leather plus sunbust yellow 70:30
5. Stopniowe dodawanie skull white aż do czystej bieli. Można to robić w kilku krokach, ja do bieli doxhodzilem z reguly przy 2-3 warstwach.
Nie mam zadnego tutoriala z taka mieszanka, ot poprostu moja wariacja na trochę innny odcień nmm. Początkowo mocno wchodzimy w zielonkawe barwy ale potem sneakbit z yellow wyciągają zlotawy kolor. Mi sie ten eksperyment podobał, na zywo wygląda bardzo fajnie, pewnie skorzystam z tego patentu jescze przy innych modelach
Kolejny update, prace zmierzają juz ku końcowi, zostały włosy, płaszcz i detale drobne.
To tylko wipki, końcowe spróbuję zrobić już lepsze;)
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
trochę przypomina Elronda po solarium
Elronda? To chyba inne filmy ogladalismy hehe
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Jak dla mnie z aparycji podobny. Choć fakt że opinie mam raczej człowieka z whiskasem w baniGalharen pisze:Elronda? To chyba inne filmy ogladalismy hehe
Przod juz skonczony.
Jeszcze tylko do skonczenia plaszcz z tylu i freehand na nim, w miedzyczasie zabieram sie za robienie podstawki powoli tez.
Jeszcze tylko do skonczenia plaszcz z tylu i freehand na nim, w miedzyczasie zabieram sie za robienie podstawki powoli tez.
Mi też przypomina Elronda. Nie wiem czemu, ale ta praca średnio mi się podoba\.
Poczekam na podstawkę
Poczekam na podstawkę
Wisła Kraków.