ETC 2013
Moderator: swieta_barbara
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Re: ETC 2013
To i ja się z 2h prześpię Trzymajcie kciuki, a w niedzielę na tacę za nas!
Pozdro!
Pozdro!
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Ekipa Rybka Golonka Szaitis obudziŁa sie własnie w mroznym budapeszcie. Jedynie 33 stopnie w cieniu o 9 raduja mnie strasznie. Mieszkancy na widok reprezentantow zaczeli masowo wyrzucac rzeczy z domow i to nie jest dowcip. Nie wiem o co chodzi, ale budapeszt jest zawalony smieciami na calej dlugosci. Ech... piekne miasto
Furion pisze:No, becouse no.@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."
Golona, nie narzekaj. We wt w Budapeszcie bylo 42st :p
Jestem juz na miejscu. Wczoraj robilismy rajd po serbskich lokalach z druzynami Irlandii, Usa, Niemiec i Austrii. Spalem tylko 3godz, bo w akademiku taki upal ze nie da sie spac:p
Serbowie ogarneli wszystko bardzo ladnie. Jest wszystko i jest tanio. Zadbali o mase malych szczegolow i widac, ze wlozyli w to mnostwo pracy i serca.
Jestem juz na miejscu. Wczoraj robilismy rajd po serbskich lokalach z druzynami Irlandii, Usa, Niemiec i Austrii. Spalem tylko 3godz, bo w akademiku taki upal ze nie da sie spac:p
Serbowie ogarneli wszystko bardzo ladnie. Jest wszystko i jest tanio. Zadbali o mase malych szczegolow i widac, ze wlozyli w to mnostwo pracy i serca.
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
Ja bym radził już się zacząć hamować, promile uchodzą wolno, a to już jutro
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
Oj tam przyjmuje taktykę Cosmo nie ważne czy się stoi czy się leży.....
+1, dyscyplina!wokrze pisze:Crus, pozbieraj kadrę z knajp, wytrzaskaj po zapijaczonych mordkach i wstaw pod zimny prysznic - tak żeby byli na chodzie jutro.
Wisła Kraków.
Cosmo zrobil 102 na 2 promilach
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"