jeszcze 10 Crusa i się wszystko zgadza. Będzie wysoki wynik.Daw pisze:Jak dla mnie to wychodzi 53:47...Luc pisze:FACEBOOK update:
Official:
Kalafior 20:0
Golonka 12:8
Karlee 0:20
Dębek 10:10
Rince 11:9
Szaitis i Fisz grają
63:57+ to co nasi debiutanci zrobią!
ETC Serbia 2013 - wieści z frontu
Moderator: swieta_barbara
Re: ETC Serbia 2013 - wieści z frontu

Ruscy cisną herbaciarzy (UK) także chyba z nimi gramy jutro z rana.

- swieta_barbara
- habydysz
Niemcy też chyba pocisną, z pierwszej rundy mieli 94, ktoś jeszcze też może podskoczyć.
"Ostatnia bitwa, Szaitis konczy ostatniego makaroniarza, 16-4 Czyli miazdzymy Wlochow 99-61 Dziekuje dobranoc"
I tyle w temacie
I tyle w temacie

Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
- swieta_barbara
- habydysz
Golonka | 14 WOC | 12 LIZ
Crus | 20 CHD |10 CHD
Rince | 20 DE | 11 VC
Szaitis | 19 EMP | 16 DOC
Fish | 19 OG | 20 WOC
Dębek | 12 VC | 10 HE
Kalafior | 15 LIZ | 20 SK
Karli | 18 DOC | 0 DE
Total | 137 | 99
Jest git
Crus | 20 CHD |10 CHD
Rince | 20 DE | 11 VC
Szaitis | 19 EMP | 16 DOC
Fish | 19 OG | 20 WOC
Dębek | 12 VC | 10 HE
Kalafior | 15 LIZ | 20 SK
Karli | 18 DOC | 0 DE
Total | 137 | 99
Jest git

Super
Lecę ze spokojnym sercem na mecz Wisełki

Lecę ze spokojnym sercem na mecz Wisełki

Wisła Kraków.
Brawo Paziu, na to Cie liczyłem ;D
Za to Wlosi od szczurów i WoCHu
potężnie dałi dupy i zjebałi mi moje typowanie ; p Z czego zreszta sie bardzo ciesze ; )
Zreszta kajam sie tez przy DE - najprostsza taktyka "Pan Palka" musiala dac efekt bo ja nie widze wpieprzania sie czymkolwiek pod dwa heble ; p
Gratulacej chlopaki, jutro niemców
Za to Wlosi od szczurów i WoCHu

Zreszta kajam sie tez przy DE - najprostsza taktyka "Pan Palka" musiala dac efekt bo ja nie widze wpieprzania sie czymkolwiek pod dwa heble ; p
Gratulacej chlopaki, jutro niemców

Ostatnio zmieniony 9 sie 2013, o 18:19 przez QQrydza, łącznie zmieniany 1 raz.
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Małe rozliczenie profetyzmu:
Kalafior (SK)– na papierze wygląda obiecująco – nie widzę w skavenach groźnych unitów za bardzo (14 dla Kalafiora) - +6 pkt
Szaitis (DOC)– delikatnie do przodu powinno być – soulgrinder – fajny cel (13-7) - Włoch dał się złapać wroną na dużych stąd 16
Golonka (LIZ)– paring bez szału ale powinno wyjść ogranie Łukasza tą armią (12-8) - tak jak mówiłem
Karlee (DE)- ciężki przeciwnik ale nie powinien dać się dobrać do punktów – nie widzę za bardzo opcji na wyrwanie punktów (10:10) - no nie widziałem opcji na punkty, nie udało się uratować niestety
Dębek (HE) – na smoku - czyli w sumie lepiej –(14:6) - nie spojrzałem dokładnie na włoską rozpiskę - gra zachowawcza, bezpieczne 10
Crus (COD) – imo dobra para, nawet na death – hopgobliny nie wytrzymają a tauruki nie dadzą rady same (15-16) - paniki jednak zebrały punkciory - gratki dla Stacha za remis!
Fisch (WOC) – ciężki paring, jak dla mnie lizaki mają ciężki anal tutaj, wierzę jednak w Fischa (8:12) - nie wiedziałem że Fisch ćwiczył na taki WOC - jakby nie było gratulacje skilla!
Rince (VC) – VC nie mają jak złapać DE, trzeba tylko na Vargheisty uważać i będzie dobrze (13:7) - Rince delikatnie, choć mówią że 11 na drużynówce to minor
Razem 101:59
99:61 - 2 punktów brakło ale ogólnie wielkie brawa dla chłopaków za ten paring!
Kalafior (SK)– na papierze wygląda obiecująco – nie widzę w skavenach groźnych unitów za bardzo (14 dla Kalafiora) - +6 pkt
Szaitis (DOC)– delikatnie do przodu powinno być – soulgrinder – fajny cel (13-7) - Włoch dał się złapać wroną na dużych stąd 16
Golonka (LIZ)– paring bez szału ale powinno wyjść ogranie Łukasza tą armią (12-8) - tak jak mówiłem
Karlee (DE)- ciężki przeciwnik ale nie powinien dać się dobrać do punktów – nie widzę za bardzo opcji na wyrwanie punktów (10:10) - no nie widziałem opcji na punkty, nie udało się uratować niestety
Dębek (HE) – na smoku - czyli w sumie lepiej –(14:6) - nie spojrzałem dokładnie na włoską rozpiskę - gra zachowawcza, bezpieczne 10
Crus (COD) – imo dobra para, nawet na death – hopgobliny nie wytrzymają a tauruki nie dadzą rady same (15-16) - paniki jednak zebrały punkciory - gratki dla Stacha za remis!
Fisch (WOC) – ciężki paring, jak dla mnie lizaki mają ciężki anal tutaj, wierzę jednak w Fischa (8:12) - nie wiedziałem że Fisch ćwiczył na taki WOC - jakby nie było gratulacje skilla!
Rince (VC) – VC nie mają jak złapać DE, trzeba tylko na Vargheisty uważać i będzie dobrze (13:7) - Rince delikatnie, choć mówią że 11 na drużynówce to minor

Razem 101:59

99:61 - 2 punktów brakło ale ogólnie wielkie brawa dla chłopaków za ten paring!
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Ja nie wiem jak ten włoski DoCh dał sobie wronę złapać. Musiał być... paziem.
Prawie się posikałem ze śmiechu, Woody rządzi, typ z poczuciem humoru Cosma, ale gorszym gustem

Polecam Ci zdjecie jego pierwszej tury - 20 cali do przodu i na...Furion pisze:Ja nie wiem jak ten włoski DoCh dał sobie wronę złapać. Musiał być... paziem.

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
- RedScorpion
- Falubaz
Wyniki po drugiej rundzie https://docs.google.com/file/d/0B3od94T ... sp=sharing
Pary na jutro https://docs.google.com/file/d/0B3od94T ... sp=sharing
Pary na jutro https://docs.google.com/file/d/0B3od94T ... sp=sharing
jest syto. 4ta Serbia ma 1/2 małych punktów do nas
5te USA 10k pkt starty, wow...
p.s. Fischu, skoro czytasz mam prośbę. Zrób 97pkt to podzielę się z Tobą wódką
50:50 

p.s. Fischu, skoro czytasz mam prośbę. Zrób 97pkt to podzielę się z Tobą wódką

Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22