ETC Serbia 2013 - wieści z frontu
Moderator: swieta_barbara
Re: ETC Serbia 2013 - wieści z frontu
Golonka 0 - 20
"Wojny przychodzą i odchodzą a moi żołnierze są wieczni"
- swieta_barbara
- habydysz
Golona dostawili pewnie na poświęcenie, żeby dostać dobry matchup gdzie indziej, ale i tak trochę bez sensu, bo orki mają z DoC przewalone.
U Stacha ciężki pech, no ale być może zjebał.
Dębek z tego co rozumiem zabił abomę, dzwonek siadł, szarak się wykaskadował, więc powinno być 18+.
Gorzej, że u Rinca pewnie jakieś 5-7 punktów po stracie dużej baby, u Krzysia po takich stratach pewnie też ciężko jeśli słońce nie wpadnie.
Moje typy na chwilę obecną:
Stachu i Golon | wiadomo
Fisch | 5
Rince | 5
Szaitis | 18
Dębek | 15
Nie wiem co u karliego i Kalafiora, ale mimo pierwszych optymistycznych niusów, też nie będzie dużo lepiej niż remis.
W sumie ok. 90 dla Niemców.
Mieliśmy 5 punktów przewagi, czyli faktycznie tracimy jakieś 15. Jeśli potracą gdzieś w następnych meczach, a Polska sieknie dwa maksy, złoto wciąż w zasięgu.
U Stacha ciężki pech, no ale być może zjebał.
Dębek z tego co rozumiem zabił abomę, dzwonek siadł, szarak się wykaskadował, więc powinno być 18+.
Gorzej, że u Rinca pewnie jakieś 5-7 punktów po stracie dużej baby, u Krzysia po takich stratach pewnie też ciężko jeśli słońce nie wpadnie.
Moje typy na chwilę obecną:
Stachu i Golon | wiadomo
Fisch | 5
Rince | 5
Szaitis | 18
Dębek | 15
Nie wiem co u karliego i Kalafiora, ale mimo pierwszych optymistycznych niusów, też nie będzie dużo lepiej niż remis.
W sumie ok. 90 dla Niemców.
Mieliśmy 5 punktów przewagi, czyli faktycznie tracimy jakieś 15. Jeśli potracą gdzieś w następnych meczach, a Polska sieknie dwa maksy, złoto wciąż w zasięgu.
Dostał ponoć pitkę w czołg w 6 turzeOfficial: Karlee 8:12
Ostatnio zmieniony 10 sie 2013, o 17:02 przez Akadera, łącznie zmieniany 1 raz.
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
To i tak dupa, bo bez tego to by ile było, 10:10Akadera pisze:Dostał ponoć pitkę w czołg w 6 turzeOfficial: Karlee 8:12

Imo w drużynówce 10 zawsze lepsze niż 8. Ale fakt lipnie to wygląda ale jutro też są 2 gry jeszcze. Ważne by jak najmniej pkt natracili.
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
- swieta_barbara
- habydysz
Jeszcze Szaitis zrobił 12. No ale fakt, słabo:Kołata pisze:Kurde, ale nie poszłoTylko Wujek który idzie na wystawkę jako bloker zapunktował
![]()
Pozostaje jutro sieknąć 2x100 i liczyć na bardzo słaby dzień Niemców, ale realnie zostaje walka o 2 miejsce.
Crus | 20 CHD | 10 CHD | 17 DOC | 0 LIZ || 47
Dębek | 12 VC | 10 HE | 18 EMP | 15 SK || 55
Fish | 19 OG | 20 WOC | 8 LIZ | 5 OG || 53
Golonka | 14 WOC | 12 LIZ | 19 WOC | 0 DOC ||45
Kalafior | 15 LIZ | 20 SK | 19 VC | 8 VC || 62
Karli | 18 DOC | 0 DE | 11 DE | 8 HE || 37
Rince | 20 DE | 11 VC | 9 SK | 9 DF || 49
Szaitis | 19 EMP | 16 DOC | 8 DF | 12 EMP || 55
Total | 137 | 99 | 109 | 57