ETC Serbia 2013 - wieści z frontu

Moderator: swieta_barbara

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Aro
Kretozord

Re: ETC Serbia 2013 - wieści z frontu

Post autor: Aro »

Graty - ale 4 miejsce jest gorsze niż piąte ;/
Ja osobiście czekam na raporciki kadrowiczów, jak już odpoczną po powrocie do domu.
Obrazek

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Aro pisze:Graty - ale 4 miejsce jest gorsze niż piąte ;/
Ja osobiście czekam na raporciki kadrowiczów, jak już odpoczną po powrocie do domu.
Poczekasz sobie troszkę. O ile Młody i Wujek wracają lada chwila, to reszta z tego co wiem poplanowała sobie wakacje.

Maciek P.
Falubaz

Post autor: Maciek P. »

A jak WH40K? Z FB wynika że słabawo ostatnia bitwa.

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Post autor: Afro »

właśnie coś ucichli pod koniec wszyscy :)
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

Awatar użytkownika
GrimgorIronhide
Masakrator

Post autor: GrimgorIronhide »

Qrde, choć i tak jest dobrze =D> =D> =D> Brawka dla repy za walkę na najwyższym poziomie i emocjonujący finał.
Szkoda tylko żeśmy nie pokazali danii gdzie norsmeni zimują. Jeszcze raz =D>

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

szkoda, troche zawiodly rozkminy przed euro. kalafior i karli grali innymi, niz zazwyczaj, rozpami, a te straszne bestie okazaly sie mocno niestabilne. trudno, na przyszly rok trzeba bedzie zmienic podejscie. nastawianie sie na bezpieczne minory najwyrazniej nie zadzialalo.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

ja ze swojej strony dziekuje wszystkim za zywe i bardzo mile reakcja na fejsbookowej relacji, az chcialo sie grac lokala z tabletem w dłoni :)
Dla Tutajca dzieki za zdjecia i filmy
Dla Daniela Wysockiego, za newsy i zdjecia sytuacyjne (parowanie, wiesci z frontu - to wszystko od niego szło, ja to tylko ubierałem w posty ;) )

Szkoda, ze sie nie udało wygrać - wnioski na pewno beda wyciagniete..

Kacper mozesz podliczyc indywidualne wyniki? Masz moze z poprzednich lat?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Dzieki za kibicowanie i mile comenty. Przegralismy duzo, wiec ide po duze, 2l piwo!!!
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Awatar użytkownika
Wilczy
Mudżahedin

Post autor: Wilczy »

Dymitr pisze:ja ze swojej strony dziekuje wszystkim za zywe i bardzo mile reakcja na fejsbookowej relacji, az chcialo sie grac lokala z tabletem w dłoni :)
Dla Tutajca dzieki za zdjecia i filmy
Dla Daniela Wysockiego, za newsy i zdjecia sytuacyjne (parowanie, wiesci z frontu - to wszystko od niego szło, ja to tylko ubierałem w posty ;) )

Szkoda, ze sie nie udało wygrać - wnioski na pewno beda wyciagniete..

Kacper mozesz podliczyc indywidualne wyniki? Masz moze z poprzednich lat?
A mi to już nie podziękujesz za ratowanie sytuacji pod koniec zdrajco. :P
Golonka [*]
JarekK pisze:nie mogłem przyjść bo wczoraj zwiałem z kościoła i sie matka dowiedziała...

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

@Dymitr: Masz w pierwszym poście wyniki indywidualne i wiele pożytecznych linków.
Zeszłe lata są w analogicznych tematach, ale przecież nie będę tego przeszukiwał.

@Jankiel: Karli zagrał całkiem solidnie, co prawda obessał po kule z Włochami, ale nie miało to żadnego przełożenia na wynik. Za to dzisiaj poszło mu bardzo dobrze, więc sądzę, że z rozpy jest zadowolony.
Kalafior grał bez dużego demona już jakiś czas, więc ten zarzut też nietrafiony - pierwszy raz usłyszałem o jego rozpie tak mniej więcej pod koniec maja.
Zgadzam się co do zarzutów do "strasznej rozpy". Jednak 2700 to wciąż za mało ;)
Ale być może faktycznie formuła 8x minor nie jest już najlepszą.
Z drugiej strony, dużo do złota nie zabrakło.

Tak czy srak dziękuję wszystkim za doping, Tutajcowi i RiPowi za relację "on the spot" i wielkie gratulacje dla całego teamu za walkę!

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

Przepraszam. Ostatnie (najwazniejsze) momenty zawdzieczacie Wilczemu, bo mi skonczyly sie baterie we wszystkim :) Ale lokala wygrałem :D
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
wrogu
Falubaz

Post autor: wrogu »

Hej i ja śledziłem, chociaż w battla już z 6-7 lat nie grałem. Gratulacje za dobry wynik. Widać, że poziom bardzo wyrównany.

Może czas wrócić do kwadratów :D

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

...
Ostatnio zmieniony 14 sie 2013, o 08:31 przez QQrydza, łącznie zmieniany 2 razy.
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Necromanter
Falubaz
Kontakt:

Post autor: Necromanter »

Gratulacje dla chłopaków jestem pewien, że pojechali tam i dali z siebie wszystko.

Awatar użytkownika
Wojtuś
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Wojtuś »

:cry: =D>
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!

Awatar użytkownika
Słowian
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Słowian »

Wielkie podziękowania dla Reprezentacji =D> i osób wspomagających. Świetne i emocjonujące trzy dni z warhammerem. Wielkie dzięki również dla reporterów.
"When you're a goblin, you don't have to step forward to be a hero-everyone else just has to step back!" - Biggum Flodrot, goblin veteran

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

Post autor: bless »

Brawo dla reprezentacji! Polska jest batlowa potega i mysle, ze dla wszystkich na ETC bylo i wciaz jest to oczywiste. Mistrz moze miec slabszy dzien a czwarte miejsce to zaden wstyd. Za rok wrocimy mocniejsi.
Dzieki za weekend pelen emocji i walke do konca!
Obrazek

Caledor19
Oszukista

Post autor: Caledor19 »

czasem trzeba zrobic krok w tyl zeby zrobic dwa kroki do przodu!

za rok i za dwa i za trzy lata bedzie najwyzsze miejsce na pudle
Warhammer to nie jest sport

Awatar użytkownika
Sławol
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Sławol »

Wygląda na to, że Niemcy mają podwójne złoto w tym roku:

1. Niemcy.
2. Hiszpania.
3. Polska.

Wyników oficjalnych brak, na razie domysły.

https://www.facebook.com/40kteampoland? ... ion=stream
Pozdrawiam
Sławomir Borysowski
Obrazek
Galeria

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Post autor: Furion »

Phi, same gratulacje i nikt poza Qcem się nie bulwersuje ;) aż musiałem sobie stary temat otworzyć, co by poczuć tą prawdziwą atmosferą flejmu:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... &start=240

Jak co niektórzy wtedy mówili, nawet drugie miejsce byłoby porażką. Od składu co jechał po złoto nie oczekuje się 4go miejsca. Gratulacje dla Pazia za wynik, mimo pairingów gdzie rzucany był na pożarcie.

Co do reszty, to nic tylko czekać na raporty - zwłaszcza na te z Niemcami i Danią.

pozdrawiam
Furion

ODPOWIEDZ