ETC Serbia 2013 - wieści z frontu

Moderator: swieta_barbara

ODPOWIEDZ
Andrzej
Pan Spamu

Re: ETC Serbia 2013 - wieści z frontu

Post autor: Andrzej »

Widać Pan Gąska zamiast zachęcać przyszłego kapitana/selekcojonera do analizowania czemu poszło tak kiepsko, woli gratulować nie wiadomo za co. Byle gratulować i wmówić sobie, że jednak wszystko poszło super :D
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Generalnie, jak ktoś chce robić analizę, to nie widzę powodu dlaczego mają mu w tym przeszkadzać gratulacje.
Przecież w jednym temacie moze byc to i to, a jak ktos potrafi, to nawet w jednym poście.
Obrazek

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

...
Ostatnio zmieniony 14 sie 2013, o 08:32 przez QQrydza, łącznie zmieniany 1 raz.
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Gasior
Postownik Niepospolity

Post autor: Gasior »

gratuluję za walkę. za poświęcony czas i zaangażowanie. 4 miejsce ogólnie nie jest złe, ale wiadomo że jak ktoś ostatnie 2 lata spędził na "tronie w koronie" to ciężko sie z tym rozstać.

Panie Młody Bąku - zachęcam oczywiście do analizy. Ale jak już wrócą, napiszą i opowiedzą co i jak. Nie teraz, nie dzisiaj, jak emocje są duże, chłopaki nie odpoczęli. To mija się z celem.
:twisted: always Vampire :twisted:

Andrzej
Pan Spamu

Gasior pisze:ja jebie co za ludzie

chuj mnie trafia jak was czytam.

w dupie byłeś, gówno widziałeś
Wskaż mi proszę takie słowa w moich postach. Nie wiem czemu Pan Gąska wylewa swoją frustrację na forum używając takich słów, ale mnie osobiście to przeszkadza.

Jeśli czytałeś moje posty, to z pewnością zauważyłeś, że oprócz krytyki zawarłem tam także gratulację za rzeczy, które poszły dobrze. W odpowiedzi dostaje agresywną retorykę skierowaną w stronę moją i całego Śląska, do tego gęsto przeplataną wulgaryzmami. Mega słabe jak dla mnie
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?

Awatar użytkownika
Necromanter
Falubaz
Kontakt:

Post autor: Necromanter »

Czy może ktoś dotarł do zestawienia jak poszło poszczególnym graczom i to nie tylko od nas ale ogólnie na turnieju ? Takie zestawienia istnieją ?

Awatar użytkownika
Sławol
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Sławol »

Jako że mi sen nadejść nie chce, to mam gif dla Śmiecha:

Obrazek

Dobranoc, Miśki! :)
Pozdrawiam
Sławomir Borysowski
Obrazek
Galeria

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Post autor: Furion »

Necromanter pisze:Czy może ktoś dotarł do zestawienia jak poszło poszczególnym graczom i to nie tylko od nas ale ogólnie na turnieju ? Takie zestawienia istnieją ?
Istnieją, są już wrzucone na facebooku ETC 2013, link w pierwszym poście tego tematu.

Awatar użytkownika
Gasior
Postownik Niepospolity

Post autor: Gasior »

Andrzej pisze:

Wskaż mi proszę takie słowa w moich postach. Nie wiem czemu Pan Gąska wylewa swoją frustrację na forum używając takich słów, ale mnie osobiście to przeszkadza.

Jeśli czytałeś moje posty, to z pewnością zauważyłeś, że oprócz krytyki zawarłem tam także gratulację za rzeczy, które poszły dobrze. W odpowiedzi dostaje agresywną retorykę skierowaną w stronę moją i całego Śląska, do tego gęsto przeplataną wulgaryzmami. Mega słabe jak dla mnie
masz za duże mniemanie o sobie jeżeli myślisz że to słowa do ciebie.
eot.
:twisted: always Vampire :twisted:

Awatar użytkownika
Morog
Falubaz
Kontakt:

Post autor: Morog »

lohost pisze:smieszna ta nagonka.
nic dodać nic ująć
https://www.youtube.com/watch?v=m3pqEA5AXTE#t=33

posłuchaj tego islamofilu.....
http://www.youtube.com/watch?v=CMEwoGGL6dg

"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"

Andrzej
Pan Spamu

Zapomniałem podziękować Tutajcowi i wszystkim, którzy na bieżąco wrzucali wyniki i info z ETC :)

Gasior pisze:
Andrzej pisze:

masz za duże mniemanie o sobie jeżeli myślisz że to słowa do ciebie.
eot.
Do kogo by one nie były skierowane, używanie ich kiepsko o tobie świadczy.

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

lamusy dupa cicho
Obrazek
T

Awatar użytkownika
4 karabiny
Beast from the East

Post autor: 4 karabiny »

Do kogo by one nie były skierowane, używanie ich kiepsko o tobie świadczy.
A twoje bezczelne i świadome kanty na masterach pewnie świadczą o skilu i inteligencji ...
Moralista od siedmiu boleści ...
Graty dla chłopaków =D>

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

KARABIN ! :D

nie schodźmy na flame dalej proszę - czekamy na raporty
Obrazek
T

Awatar użytkownika
Akadera
Falubaz

Post autor: Akadera »

Dobry Karabin nie jest zły ;)

Gratulacje chłopaki, dzięki za walkę i za emocjonujący weekend. Jest niedosyt bo nie wyszło tak jak miało być ale za rok też jest ETC ;)
Dzięki też naszym reporterom za newsy.
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego

Awatar użytkownika
Wojtuś
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Wojtuś »

Lol, temat ETC i tu nawet wałki Andrzeja wychodza.
Jak dla mnie nie ma co, mamygraczy na takim poziomie, że złoto było w zasięgu ręki i po nie chłopaki jechali taki szmat drogi. Na pewno się posraly kostki.
Byleby organizatorzy masterow nie doszli do wniosku, że trzeba na to napierdalac jeszcze wiecej.
Jeszcze raz - many takich graczy, którzy są w stanie wygrać elro. Lajtowo.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!

Awatar użytkownika
Bearded Unclean 'Un
Kretozord

Post autor: Bearded Unclean 'Un »

Pamietajcie, ze nasz reprezentacja była w miejscu, z którego można tylko spaść.
Uważam, ze upadek nie jest wielki, ba, to chyba nawet nie jest upadek, skoro gramy z 5 topowymi druzynami, i wygrywamy 3 mecze.
Wciąż jesteśmy w ścisłej czołówce śwatowego WFB.

Jestem rozczarowany, ale nie mam do nikogo zalu ani pretensji, i innym tez zalecam taka postawę, wszystkim wyjdzie na dobre.
Merytoryczna analiza ma sens gdy emocje opadną.

Dzięki dla chłopaków za 3 dni pełne emocji!
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."

Obrazek

Awatar użytkownika
JarekK
Bothunter

Post autor: JarekK »

=D>
Stone pisze: 16 gru 2019, o 13:36Żeby dobrze rosły, o warzywa trzeba dbać.

Awatar użytkownika
Fisch
<><

Post autor: Fisch »

niestety nie mam czasu na porządną relację. dziękuję wszystkich, którzy trzymali za nas kciuki. niestety nie poszło jak zakładaliśmy.

u mnie niestety po pierwszym dniu fatalne wyniki, z drugiej strony miałem w tych bitwach zadanie bronić remisów a nie "hitować", do czego była stworzona moja rozpiska. kowboje byli bezużyteczni przeciwko 2xOnG i CH.

teraz jedziemy na wakacje do Chorwacji. wkrótce napiszę raport z całego wyjazdu.

aha, z CH miałem 10 punktów a nie 8...
Obrazek

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Gąsior, pilnuj proszę języka, bo Ci zacznę posty wywalać.
Trzymaj poziom, nie przeklinaj.
Czytaj posty zanim pacniesz "wyślij".
Andrzej, nie prowokuj, nie derailuj tematu wokół swojej osoby.
To samo sugeruję wszystkim innym entuzjastom soczystego płomienia.

ODPOWIEDZ