ETC Serbia 2013 - wieści z frontu

Moderator: swieta_barbara

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Królik
Szef Wszystkich Szefów

Re: ETC Serbia 2013 - wieści z frontu

Post autor: Królik »

Ostro. A racja jest jak zwykle po srodku. Kostki to jedno, ale niektore parowania byly naprawde bardzo dziwne z perspektywy widza.

Natomiast nie mozna odmowic repie poswiecenia i zaangazowania. Wlozyli mase pracy w przygotowania i za to Panowie dzieki.

Awatar użytkownika
Domino
Falubaz

Post autor: Domino »

Też mi się wydaje, że niektórzy zapominają o losowości w tej grze. Po prostu nie pykło, zdarza się. To już walki, jak myślę, na takim poziomie, że przeciwnik będzie w stanie wykorzystać niefart przeciwnika. Skilla chłopakom na pewno nie odmówię i z własnego doświadczenia wiem, że kostki mogą zesrać wynik, zdarza się. To, że nie wyszło nie świadczy, że teraz trzeba będzie trenować 2x mocniej, bo to dla mnie nieporozumienie.

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Post autor: Rince »

Dymitr, przesadzasz... L2P, pojedz na euro, a potem zacznij sie wymadrzac, ok?

Karli, fajnie, ze "jest dobra impreza", ale jechalismy po zloto... A tak poza tym, chcialbym tylko powiedziec, ze twoje zdjecie z hihitlerem na srodku sali i tutajcowy temat "gramy z nazistami" to jest zwyczajny szczyt glupoty i najgorszego prostactwa. Ja nie chce byc kojarzony z takimi osobami, ktore wystawiaja mojemu krajowi takie swiadectwo. Ogranijcie sie i niech wam ktos kurwa naleje oleju do glowy. Tyle w temacie.

Jesli chodzi o sam turniej. Nie bylo was przy stolach. Z niemcami mielismy naprawde meeega pechozole na jakichs 5 stolach. Po takich akcjach malo kto wykrecilby nawet remis. Stasio przegral po jakiejs przeciez kosmicznej akcji. Najpierw nie zajebal dwiema snajperami ostatniej salki, pozniej ta salka dostrzelila na JEDNEJ harpii na 8-10, zranila, a stasiek oblala 9 reroll. To jest bodajze 1/144. Krzysiowi teradony odbijaly sie w szarzy od DDiverow, a kowboje zeszli w jedna ture z klop. Obaj mieli warda na 1 rane. Mnie koles rozjebal zastawiona dresem magiczke w 3ciej turze, kiedy od 4tej zaczynnalem mu robic z dupy miazge, golonce zeskaterowane slonce przeszlo akurat po bsbku z losem, etc, etc. To sa naprawde mega pechozole. Przy takiej ich kumulacji naprawde ciezko cos wycisnac.

Z dunczykami podobnie... Ale to juz stasiek, kali i debek opisza w swoich relacjach.

Ja wzialem na klate demony na guo i bym je rozpierdoolil w drobny mak, gdybym mial choc minimalnie stastyczne rzuty, a przeciwnik nie wiem... jakies takie statystyka + 20%, a nie 90%. z 6ciu tur dispela, z 4ech kosci na chanela, 4 razy mial 2x6, dostawal na 4+ 2 slonca przez 5 bestii i 5 dron, dostawal calkowitego outplaya na stole, popelnil pod koniec 2 bledy i wszystko mu sie upieklo. Przyjalem 5 dron na 24 kusznikow z flaming swordem i kontra z pelnej hydry z tura magii. I co? I wbijam z zianiem, soulblightem i flaming swordem na hydrze 3 rany... Potem w nastepnej turze wystarczylo, zeby 15 kuszami i handlersami z SB/FS wbil 1 rane... Nie udalo sie nic. Zbrejkowal mi hydre na 5tkach... Nie zdalem poplynalem. Potem sie odbilem an remis. Generalnie zenada kompletna. Jestem tak zly na tego pecha, bo zwyczajnie goscia rozjebalem taktycznie. Ale co poradzisz, jak kosci nie ida? NIC...
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

sYsek
Kretozord

Post autor: sYsek »

też chciałbym zwrócić uwagę, że w ostatniej bitwie, w której dostaliśmy maskę, chłopaki zagrali na prawdę all iny, bo walczyli o złoto i tylko o złoto. jak to często z takimi zagraniami jest, nie wyszło.
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!

"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22

Awatar użytkownika
Kosmo
Kradziej

Post autor: Kosmo »

Wynik jak wynik, nie ma co płakać teraz tylko trzeba za rok powalczyć mocniej i liczyć na więcej szczęścia w kostkach. Fajnie, że wam się chciało trenować, pojechać i zagrać. Jednak
A tak poza tym, chcialbym tylko powiedziec, ze twoje zdjecie z hihitlerem na srodku sali i tutajcowy temat "gramy z nazistami" to jest zwyczajny szczyt glupoty i najgorszego prostactwa.
trzeba się zgodzić z tym co pisze Rince. Jeżeli już jedziecie na międzynarodowy turniej jako reprezentacja kraju to wymaga się trochę kultury i szacunku.
Gremlin pisze: 5. Kosmo (99% szans obecności; Przewodnie motto turniejowe: mam chimerę i kranczerów, wyssę życie z wrogów wielu)

Awatar użytkownika
Szwentas
Masakrator

Post autor: Szwentas »

Nie śledziłem dokładnie relacji Tutajca ale jak tak było no to cóż muszę powiedzieć że chyba ktoś jest po prostu głupi...Taki poziom kibola klęknij przed polskim panem...
Obrazek

Maciek P.
Falubaz

Post autor: Maciek P. »

Mi też się nie podoba, jak ktoś pisze "gramy z goebbelsami" (nie chce mi się szukać kto to napisał). Słabe to trochę. Jak ktoś musi leczyć kompleksy, to lepiej wygrywając.
Tym bardziej, że Włosi czy Duńczycy śledzili nasze forum. Wstyd trochę.

Awatar użytkownika
Druchii
Kretozord

Post autor: Druchii »

Wstyd mega i żenada, jak ludzie piszą dojebcie tym "makaronom" itp. itd.
Za rok proponuję banować OD RAZU za takie buractwo...
Pozdro.

Awatar użytkownika
RIPlay
Falubaz

Post autor: RIPlay »

Nie forum tylko FB.

Marysiu czyżby dotarła już do Ciebie informacja, że Maltańczyk pobił Twój rekord i zrobił 119/120 pkt ? Chyba tak bo straszne ciśnienie złapałeś ;P

O bitwach opowiedzą Wam chłopaki jak wrócą, mi się nie chce teraz pisać :P

Najważniejsze jest to, że POLSKA MA TARCZĘ !!! Szkoda pudła, ale 4 miejsce to też dobry wynik, jeśli gra się z samym topem + Węgrami. Ktoś zadał sobie trud sprawdzenia paringów Niemców, czy Włochów ? Mięli trochę więcej siły na mecz z nami, niż my z nimi.

A dla hejterów specjalna dedykacja:
http://www.youtube.com/watch?v=LuWAtdOGfGs
Dębek pisze:Polska to jednak dziki kraj, więc jak tylko zbierzesz odpowiednie poparcie dla swojego pomysłu, możesz odrzucić reguły wykładni i interpretować każdy wyjątek rozszerzająco, per analogiam, a nawet, tak bo kurwa tak. :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

Post autor: Solo »

Karli, fajnie, ze "jest dobra impreza", ale jechalismy po zloto... A tak poza tym, chcialbym tylko powiedziec, ze twoje zdjecie z hihitlerem na srodku sali i tutajcowy temat "gramy z nazistami" to jest zwyczajny szczyt glupoty i najgorszego prostactwa. Ja nie chce byc kojarzony z takimi osobami, ktore wystawiaja mojemu krajowi takie swiadectwo. Ogranijcie sie i niech wam ktos kurwa naleje oleju do glowy. Tyle w temacie.
W takim razie muszę przyznać się do błędu, środowisko forumowych klakierów ma rację mój błąd, wynik nie był słaby ani żenująco słaby to był cud, cud że udało się uratować honor polski, przecież nasza kadra nikogo nie zgwałciła, nie zjadła po obdarciu ze skóry, nawet nie wybiła szyby ani nie postrzeliła żadnego Afroamerykanina.
:) co za jaja :]

Awatar użytkownika
Jeżus
Wodzirej

Post autor: Jeżus »

RIPlay pisze: Maltańczyk pobił Twój rekord i zrobił 119/120 pkt ?
:shock: :shock: :shock:

Jakim prawem!
Kalesoner pisze:Mi się temat podoba. Nie wiem o co wam chodzi. Poczytalbym co ma jeszcze Glonojad do napisania.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

...
Ostatnio zmieniony 14 sie 2013, o 08:33 przez QQrydza, łącznie zmieniany 1 raz.
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

Post autor: Solo »

p.s
Karli, fajnie, ze "jest dobra impreza", ale jechalismy po zloto...
wydaje mi się że Karli wiedział o tym krzycząc Sieg heil, Sieg heil! :D
To tylko żart aż tak grubo pewnie tam nie było,
...a może jednak było ? :o :?

Awatar użytkownika
c4h10
Masakrator

Post autor: c4h10 »

Kompletnie nie rozumiem ataków personalnych na osoby które nie są zadowoleni z wyniku. Uważam, że reprezentantom należy się podziękowanie za występ i godne reprezentowanie. Natomiast nie sądzę aby gratulować czwartego miejsca, a powiedziałbym ostatniego spośród liczących się reprezentacji (Dania, Niemcy, Polska, Włochy).
Mnie nie zadowala ciepła woda w kranie, kadra pojechała po złoto, a nawet na pudle nie wylądowała.

Czy może ktoś wypisać listę wszystkich ETC i zajęte przez nas miejsca?
\/\

Awatar użytkownika
Wojtuś
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Wojtuś »

Lohost sorry, ale... pierdolisz.

Andan, Paraszczak, Maria, Butan dobrze prawią jak na mnie
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!

Awatar użytkownika
Paraszczak
Falubaz

Post autor: Paraszczak »

c4h10 pisze:... i godne reprezentowanie...
Z tego, co czytam, to z tym też było słabo...Sieg Heil?? Masakra.

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

Post autor: Murmandamus »

<zniechęcone stwierdzenie> zawiedzieni sportowcy pełni niespełnionej ambicji bo reprezentanci parę razy przegrali w figurki i pomstują na reprezentację. To tylko gra a nie piłka nożna. Ja tam gratuluję 4 miejsca , też dobrze. A tu szczęście jest bardzo ważne o czym niektórzy chcieliby zapomnieć. A co do wybryku to jeśli to prawda to wyjątkowo niesmaczny bo niemcy są na takie akcje dosyć wrażliwi. Ciekawe co o tym mówią u siebie na forach bo na pewno my byśmy tu pomstowali i rzucali gromy gdyby oni pod zdjęciem podpisywali że teraz gramy z "polnishen shweine" czyż nie? Szanumy się nawzajem bo każdy na takim wydarzeniu jest jakby ambasadorem kraju swego.

osobiście jednak twierdzę że idea euro morduje prawdziwego warhammera podchodzeniem tego właśnie jak do sportu ale to moje zdanie.
zapraszam na Polskie Forum Kings of War

https://kow.fora.pl/

Awatar użytkownika
Necromanter
Falubaz
Kontakt:

Post autor: Necromanter »

Widzę, że punkt widzenia zmienia się u niektórych w zależności w jakim środowisku się znajdują :shock: ...

Awatar użytkownika
Jasif
Masakrator

Post autor: Jasif »

No, w koncu jakis porzadny flejm sie rozkreca.
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.

Awatar użytkownika
JarekK
Bothunter

Post autor: JarekK »

=D> się należą, bo dali z siebie wszystko.
Dziwi mnie na przykład parowanie. Wiele osób miało zastrzeżenia (tu na forum) na to, że paringi do dupy. To samo z goloną, który pojechał orkami nie lizakami... Wygląda na to, że byliście zbyt pewni siebie, bo 2 lata mistrzowie i zlekceważyliście przeciwników troche. Jeśli akcja z hitlerem jest prawdziwa to: #-o . Trzeba pracować więcej i może zmienić skład. Wiadomo kto zawsze daje rade w składzie. Wiadomo kto dał dupy tak lub inaczej. Dobrze nie jest. Mega do dupy też nie.

Popracujecie. Lepiej ogarniecie to będziecie na pierwszym miejscu. Jak już pare osób powiedziało, konkurencja się nie opierdala.
Stone pisze: 16 gru 2019, o 13:36Żeby dobrze rosły, o warzywa trzeba dbać.

ODPOWIEDZ