Stary woch
Moderator: JarekK
To czempion Slaanesha, ale nie jest z dorobioną książką, on tak po prostu wygląda.
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
- rudobrody79
- Falubaz
Na 1 focie Magus ma i konwercony kask w oryginale rogi sa zwrocone centraline do przodu Info tak dla potomności
Księga nie jest dorabiana lub konwercona. ten model tak ma Wczesniej nawet byl limitemPrzemcio pisze:To jest champion slaanesha po prostu z dorobioną książką...
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Myślę, że najpierw była konwersja, o której mówi Karpiu, a potem ta konwersja została odlana po prostu i tu mamy do czynienia z odlewem figsa po konwersji...^Karpiu^ pisze:Na 1 focie Magus ma i konwercony kask w oryginale rogi sa zwrocone centraline do przodu Info tak dla potomności
Raczej tutaj byla tylko fota po konwersji i tyle . mam go u siebie na polce jak cos moge strzelic fote nie konwerconegosmiejagreg pisze:Myślę, że najpierw była konwersja, o której mówi Karpiu, a potem ta konwersja została odlana po prostu i tu mamy do czynienia z odlewem figsa po konwersji...^Karpiu^ pisze:Na 1 focie Magus ma i konwercony kask w oryginale rogi sa zwrocone centraline do przodu Info tak dla potomności
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Daj fotę niekonwerconego. Patrząc na zamieszczone wyżej zdjęcie wydaje się, że jednak jest to odlew. Nigdzie nie widać łączeń pokonwersyjnych...
Sounds Nice Dawaj foty jak skończysz Moze zmotywujesz mnie do pomalowania moich rydwanów na jakies sensowne kolory
To kiedyś były w modelach Grasantki Chaosu ?
"Nie pytaj cóż za Istota Krzyczy nocą.Nie pytaj kto czeka na ciebie w cieniu.
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
REŻIM.DYKTATURA,TOTALITARYZM
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
REŻIM.DYKTATURA,TOTALITARYZM
- rudobrody79
- Falubaz
widocznie nie wszystko z chaosu widzieliśmy
jak możesz to pokaż zdjęcia tych modeli, które widać w tle za rydwanem, tj rycerza na biczu i jakiegoś potwora-chyba model trolla ? widzę, że tak jak ja wrzuciłeś hero na metalowy bicz slanesza od demonic nice
jak możesz to pokaż zdjęcia tych modeli, które widać w tle za rydwanem, tj rycerza na biczu i jakiegoś potwora-chyba model trolla ? widzę, że tak jak ja wrzuciłeś hero na metalowy bicz slanesza od demonic nice