Ostatni Trening w Warszawie 2400 17.08.2013
-
- "Nie jestem powergamerem"
Re: Ostatni Trening w Warszawie 2400 17.08.2013
Proszę o zapisanie na turniej
Andrzej "Kacper" Bełz
3876
WoCH
Andrzej "Kacper" Bełz
3876
WoCH
Pisz z pełnym tytułem, żeby było wiadomo o kogo chodzi.
5. Przemcio, Najlepszy Warrior Rzeczypospolitej
Dzięki wszystkim za przyjście na turniej i odniesienie stołów. Gratulacje dla wszystkich uczestników
Bardzo niefajnie, że cały czas są osoby, które zgłaszają się na wszelki wypadek i nie informują, że ich nie będzie. Słabe też jest nieinformowanie o rezygnacji z udziału w turnieju po którejś bitwie.
Oto ostateczne wyniki, proszę sprawdzić, czy wszystkim zgadza się ID, armia i wynik.

Bardzo niefajnie, że cały czas są osoby, które zgłaszają się na wszelki wypadek i nie informują, że ich nie będzie. Słabe też jest nieinformowanie o rezygnacji z udziału w turnieju po którejś bitwie.
Oto ostateczne wyniki, proszę sprawdzić, czy wszystkim zgadza się ID, armia i wynik.

Moja rozpa zajęła 4 miejsce, tylko że w rękach Janusa.Jasiuuu pisze:no kaleson ta twoja pleśniowa nowość poniżej oczekiwań chyba :C
Ja spokojnie mogłem byc w top 5, ale przegrałem wygrana bitwe przez dwa słonka, oblane inicjatywy na 6 i wessanie do warpa maga i 17 sztormów na czarze z 2 kości i doom and darkness z ifki.
Nitag, faktycznie byłeś na 7, ale plik nie był przewinięty do góry, a tam jeszcze było 2 graczy na stole 0, czyli byłeś 9, sorry, ze Cię wprowadziłem w błąd.
spokoKalesoner pisze:Jasiuuu pisze:no kaleson ta twoja pleśniowa nowość poniżej oczekiwań chyba :C
Nitag, faktycznie byłeś na 7, ale plik nie był przewinięty do góry, a tam jeszcze było 2 graczy na stole 0, czyli byłeś 9, sorry, ze Cię wprowadziłem w błąd.

"The best defense is a good offense." -Gen. George S. Patton