DMP - najemnicy
DMP - najemnicy
jako ze to sezon planowania urlopów...
Szukam chętnych do teamu nie grających armiami Liz i EMP, każde inne chętnie rozważę, mamy 3 osoby i ambicje na przyjemna zabawę i odrobinę rywalizacji ; )
Szukam chętnych do teamu nie grających armiami Liz i EMP, każde inne chętnie rozważę, mamy 3 osoby i ambicje na przyjemna zabawę i odrobinę rywalizacji ; )
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Nieprawda ;p tylko jednego ; p jakbys nie uwazal ze rodzina, zycie, urlop, lenistwo > figurki to bym nie musial szukac ; pJankiel pisze:Wystawiamy jeszcze trzeci team SS i potrzebujemy do niego 5 najemników.
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
Podbijam temat potrzeba 2 osoby, do składu bez ciśnienia za to z nastawieniem na dobrą zabawę.
Więcej info na priva.
Więcej info na priva.
kurde, moze sie okazać ze do G4 bedziemy potrzebowali pomocy najemnika....
jak ktoś chce zobaczyć z tej strony najlepszy turniej w roku, potrafi posuwać pacynki i chce pojechać z najlepszą ekipą na imprezę, proszę o info.
jak ktoś chce zobaczyć z tej strony najlepszy turniej w roku, potrafi posuwać pacynki i chce pojechać z najlepszą ekipą na imprezę, proszę o info.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
hej
Gram empire.
Zbieram sklad, ale mam watpliwosci ze uda mi sie to w Lublinie.
W razie gdyby nie udalo mi się to, to mogę szukać swojego miejsca na swiecie.
edit: nieaktualne
Gram empire.
Zbieram sklad, ale mam watpliwosci ze uda mi sie to w Lublinie.
W razie gdyby nie udalo mi się to, to mogę szukać swojego miejsca na swiecie.
edit: nieaktualne
Ostatnio zmieniony 16 sie 2013, o 22:34 przez Shakin' Dudi, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Oszukista
Podnajmę swój WoCh do jakiejś drużyny.

Szukamy jednego gracza, któremu nie będzie trzeba tłumaczyć zasad gry 
Aspiracje jak każdy = wygrać,
ciśnienie = 0!
Zobacz jak wygląda najważniejsza battlowa impreza w Polsce, grając w ekipie najlepszego klubu!
tylko pół-poważne oferty!

ciśnienie = 0!
Zobacz jak wygląda najważniejsza battlowa impreza w Polsce, grając w ekipie najlepszego klubu!
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
HAHAHAHAHAHAH ;*Dymitr pisze:Szukamy jednego gracza, któremu nie będzie trzeba tłumaczyć zasad gry
ciśnienie = 0!
Dębek pisze:Polska to jednak dziki kraj, więc jak tylko zbierzesz odpowiednie poparcie dla swojego pomysłu, możesz odrzucić reguły wykładni i interpretować każdy wyjątek rozszerzająco, per analogiam, a nawet, tak bo kurwa tak.
Być może ;P nie było mnie tam. Oj na żywo jesteś fajniejszym gościem niż w internetach ;] Można się wtedy pośmiać i piwka napić, a w sieci jakiś takiś Ty spięty 

Dębek pisze:Polska to jednak dziki kraj, więc jak tylko zbierzesz odpowiednie poparcie dla swojego pomysłu, możesz odrzucić reguły wykładni i interpretować każdy wyjątek rozszerzająco, per analogiam, a nawet, tak bo kurwa tak.
Gamblersowski PR! 

https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Albo bimbru Griszy jak rok temu...RIPlay pisze:Być może ;P nie było mnie tam. Oj na żywo jesteś fajniejszym gościem niż w internetach ;] Można się wtedy pośmiać i piwka napić, a w sieci jakiś takiś Ty spięty
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl