Kraków 17.08.2013 Pre-DMP
Re: Kraków 17.08.2013 Pre-DMP
O rany jest sie nie uzbierają ludzi to zagramy normalne EURO i już
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Dibo pisze:O rany jest sie nie uzbierają ludzi to zagramy normalne EURO i już
Dokladnie - juz mamy 16 osób, szpil musi byc!
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Jak braknie 1 osoby to po prostu zróbcie team 4 osobowy i przy parowaniu gracz widmo zrobi 10pkt. Myślę, że warto, jesli ma to nam zapewnić 4 osoby wiecej na turnieju.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Andrzej pisze:Jak braknie 1 osoby to po prostu zróbcie team 4 osobowy i przy parowaniu gracz widmo zrobi 10pkt. Myślę, że warto, jesli ma to nam zapewnić 4 osoby wiecej na turnieju.
To jest wałek na lidze, samo sugerowanie czegoś takiego orgom jet naganne. Poproszę KrzyśkaW, zeby miał pod lupą ten turniej.
Chodziło mu o turniej na 19 osób 3 teamy 5 osób i jeden 4 osobowy, a 10 pkt to na potrzeby parowania.Kalesoner pisze:Andrzej pisze:Jak braknie 1 osoby to po prostu zróbcie team 4 osobowy i przy parowaniu gracz widmo zrobi 10pkt. Myślę, że warto, jesli ma to nam zapewnić 4 osoby wiecej na turnieju.
To jest wałek na lidze, za samo sugerowanie czegoś takiego orgom powinieneś się wstydzić. Poproszę Kzyśka, zeby miał pod lupą ten turniej.
potwierdzonych mam 17 osób, wiec fajnie jakbyście wzieli kogoś extra z SSAndrzej pisze:Jak braknie 1 osoby to po prostu zróbcie team 4 osobowy i przy parowaniu gracz widmo zrobi 10pkt. Myślę, że warto, jesli ma to nam zapewnić 4 osoby wiecej na turnieju.
po prostu zglosimy tyle osob ile grało, jeden team bedzie mial mniej osob
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
nie zupełnie, na drużynówkach zdarza się, że jest mniej graczy w teamie. Wówczas po prostu zostaje puste miejsce i blank dostaje punkty (czyli nie dostaje ich nikt). Wałem jest dopisanie osoby fizycznej, która dostałaby punkty, a nie grała. Zagranie 5 osobowej drużynówki w 4 osoby wałem nie jest.
EDIT: http://ranking.wfb-pol.org/tournament_r ... hp?id=3053 przyjżyj się drużynie, która miała 29 punktów
Gdzie widzisz tu wał?
EDIT: http://ranking.wfb-pol.org/tournament_r ... hp?id=3053 przyjżyj się drużynie, która miała 29 punktów
Gdzie widzisz tu wał?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Nie w tym jest problem Niedziel.
Mówiąc o graczach widmo miałem na myśli stworzenie wirtualnego gracza na potrzeby turnieju o nazwie Warzywo 1 i Warzywo 2, co bitwę wpisywało by się 7,10 czy ile tam punktów org by postanowił. Wyniki zostałyby wysłane z odpowiednią adnotacją, że jedna drużyna była niepełna i trzeba było cos na to zaradzić.
Może niedlugo zakażemy też bajów, bo w końcu to też dopisywanie gracza
Mówiąc o graczach widmo miałem na myśli stworzenie wirtualnego gracza na potrzeby turnieju o nazwie Warzywo 1 i Warzywo 2, co bitwę wpisywało by się 7,10 czy ile tam punktów org by postanowił. Wyniki zostałyby wysłane z odpowiednią adnotacją, że jedna drużyna była niepełna i trzeba było cos na to zaradzić.
Może niedlugo zakażemy też bajów, bo w końcu to też dopisywanie gracza
Ostatnio zmieniony 16 sie 2013, o 22:40 przez Andrzej, łącznie zmieniany 1 raz.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
Raczej nikogo od nas nie weźmemy, jest okres wakacyjny i cieżko o graczy. Mimo wszystko, nawet jesli byłoby tylko 17 osób, to bardzo zależałoby mi na formie drużynówki. Nie będzie już raczej okazji poćwiczyć parowania i gry nie na indywidualny wynik, ale pod drużynę. Naprawdę nie uda Wam się załatwić z Krakowa kogoś jeszcze?
Zostaw tego Golonke jużSolo pisze:Ale wyłapali wała uff w ostatniej chwili
Ogarnijcie się chodzi o to żeby zagrać drużynowo, a nie o jakieś 100 pkt do ligi która i tak jest "drukowana"
Kaleson - po co dopisywac jak 17 osob i tak jest zapisanych? nadgorliwośc jest gorsza od faszyzmu.
Przydało by sie abysmy zaciesnili wspolprace, zrobili deal (gentlemen agreement) ze raz na 2 miesiące jeden samochód z czterema typami przyjeżdża na lokal, dzięki temu odwiedzalibyśmy się efektywnie co miesiac a w efekcie nie mielibyśmy problemu z robieniem lokali a tak i my mamy i wy macie .
Zobaczcie ile w Warszawie jest ludzi na lokalach http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 16&start=0 ... masakra
Zobaczcie ile w Warszawie jest ludzi na lokalach http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 16&start=0 ... masakra