Warszawa vs Reszta Polski - FINAL ROUND
Re: Warszawa vs Reszta Polski - FINAL ROUND
nie ma sali na piątek. Można zagrać (jeżeli w ogóle) w sobotnią noc. Ktoś chętny?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Mnie sie raczej nie bedzie chcialo grac 4tej bitwy jednego dnia. Jestem wystarczajaco zmeczony po 3ech, ktore na DMP zwykle koncza sie w okolicach 20stej. Piwerko, wodeczka, trybuny, podsmiechujki > bitwa.

Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
macie jakiś All Stars Team Warsaw?Tutajec pisze:jak w koncu chcecie to grac, wszystkie armie ? 5 vs 5 bo jesli tak to taki meczyk i tak bedzie na dmp
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
W ogóle o tym nie gadamy. Większość najlepszych graczy nie wróciła z ETC, a ci co wrócili widocznie mają inne zajęcia. Do tego wydaje mi się, że większość ewentualnych graczy nie jest zainteresowana projektem.
Duży problem to logistyka wydarzenia. Duża część graczy dojeżdża w sobotę rano i będzie zbyt zmęczona, żeby zaczynać 4 bitwę o 20. Po prostu przedkładamy dobry występ na DMP nad udział w Twoim projekcie. Może trzeba pomyśleć nad jakaś inną forma rozegrania go? Np na zgrupowaniu kadry, na masterze - seria challengy w pierwszej bitwie itp.?
Duży problem to logistyka wydarzenia. Duża część graczy dojeżdża w sobotę rano i będzie zbyt zmęczona, żeby zaczynać 4 bitwę o 20. Po prostu przedkładamy dobry występ na DMP nad udział w Twoim projekcie. Może trzeba pomyśleć nad jakaś inną forma rozegrania go? Np na zgrupowaniu kadry, na masterze - seria challengy w pierwszej bitwie itp.?
ale przecież ja napisałem, że w tych warunkach nie da się tego zgrać. Gdyby sala była w piątek dostępna, to może... A o sobocie to był żart. Wiadomo, że nikt nie lubi Soboty (parafrazując Borka) - Kosa głównie