DziekiAzgaroth pisze:Świetni

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
DziekiAzgaroth pisze:Świetni
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
DziekiLechu pisze:Bardzo fajnie pomalowani.
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
DziękiVampir pisze:Jak dla mnie wypas, czekam na fotki pomalowanych
Dziękuję . Miło słyszeć że mogę napawać nadzieją ludziKopyt pisze:Sam zaczynam malować i takie galerie jak Twoje mi się bardzo podobają. Widać ogromny postęp pracy co bardzo napawa nadzieją niedoświadczonych malarzy (czytaj mnie ^^). Mi się bardzo podoba twój styl malowania. Jest taki hmm krasnoludzki ale z przed rozpowszechnieniem filmów o nich. Na pewno zacnie wygląda cała armia
Miałem do wyboru : plastikowe pazury, drucik lub wykałaczkę... wybrałem wykałaczkę bo mogłem sobie dlugość wybrać. Co do kupy na głowie to mogę nawet swierdzić ze to "pozytyw" ponieważ bestie nurgla są "chodzacą kupa "Cookie Monster pisze:Nie specjalnie te ogry wyszły, ten środkowy wygląda jak by miał kupe na czole. I te wykałaczki też słabo wyglądają.
Mozliwe ale dla mnie sa fajne :]Cookie Monster pisze:No właśnie problem z nurglem jest taki,że ta "kupa" musi jakoś wyglądać, co wbrew pozorom nie jest łatwe.