Graczy długobrodych, czego Wam potrzeba? Krasnoludzki GOLEM!
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Re: Graczy długobrodych, czego Wam potrzeba? Wojownicy wydan
paczke dostalem dzien po tym jak rasti mial kase na koncie.
pakowanie - pancerne. musieli by tymi paczkami miotac i specjalnie je zgniatac by cokolwiek sie uszkodzilo.
modele fantastyczne musze powiedziec, ze zdjecia do konca nie oddaja tego jak fajne one sa.
nie przygladalem sie jeszcze wszystkim ale nie widze jakichs babelkow, tak wiec wykonanie na wysokim poziomie.
naprawde rasti - odwaliles kawal dobrej roboty i w sumie ciesze sie, ze sie skusilem i zakupilem te modele od ciebie.
mam nadzieje, ze ci sie to oplaca i bedziesz kontynuowal prace.
ps. jak sie pytales co dalej - moze rangerzy? modeli nie maja a gra sie na nich.
pakowanie - pancerne. musieli by tymi paczkami miotac i specjalnie je zgniatac by cokolwiek sie uszkodzilo.
modele fantastyczne musze powiedziec, ze zdjecia do konca nie oddaja tego jak fajne one sa.
nie przygladalem sie jeszcze wszystkim ale nie widze jakichs babelkow, tak wiec wykonanie na wysokim poziomie.
naprawde rasti - odwaliles kawal dobrej roboty i w sumie ciesze sie, ze sie skusilem i zakupilem te modele od ciebie.
mam nadzieje, ze ci sie to oplaca i bedziesz kontynuowal prace.
ps. jak sie pytales co dalej - moze rangerzy? modeli nie maja a gra sie na nich.
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
Yyy AoW dal promocje na rangersow: grtis unikatowy wyglad Borga ironfista gratis w metalu....
http://www.avatars-of-war.com/eng/web/i ... st=plastic
Wiec nie wiem czy rangersi maja sens. Ale niestety do tanich nie naleza
http://www.avatars-of-war.com/eng/web/i ... st=plastic
Wiec nie wiem czy rangersi maja sens. Ale niestety do tanich nie naleza
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Nie chcialem robic Ci antryrekmaly... jak tak zrobilem to sory... chcialem pokazac ze chyba nie warto robic w tym momecie rangersow . A moze bys pomyslal o longach czy kusznikach ?Rasti pisze:Co mi tutaj antyreklamę robisz :C
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Kusznicy sa o tyle fajni ze : dodasz im mozliwosc doczepienia duzej broni moga byc kusznikami/rangersamiRasti pisze:Mieli być kusznicy, ale coś bez większej aprobaty póki co. Potrzebujecie ich?
Żeby nie było, że znowu zamarłem na dłuższy czas, wszystko idzie ok, lekko wolniej niż się spodziewałem, ale cały czas do przodu.
Nie pokazywałem wcześniej żadnych WIPów, to robię to teraz
Chociaż trochę bliżej temu do końca, niż do WIPu. W sumie to fotki skończonych korpusów:
Zostało mi jeszcze wyrzeźbić dłonie i szmatkę od sztandaru. I Jak ?
Nie pokazywałem wcześniej żadnych WIPów, to robię to teraz
Chociaż trochę bliżej temu do końca, niż do WIPu. W sumie to fotki skończonych korpusów:
Zostało mi jeszcze wyrzeźbić dłonie i szmatkę od sztandaru. I Jak ?
jak bedę znowu kupować krasie to wszystko biorę od Ciebie zapowiada się świetnie
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
- The tale of Crovax the Cursed