DMP - najemnicy
Re: DMP - najemnicy
Raczej ch*jowy
Lepiej być pozytywnym typkiem jak na masterach, niż ropuchą w internecie 
Dębek pisze:Polska to jednak dziki kraj, więc jak tylko zbierzesz odpowiednie poparcie dla swojego pomysłu, możesz odrzucić reguły wykładni i interpretować każdy wyjątek rozszerzająco, per analogiam, a nawet, tak bo kurwa tak.
wypraszam sobie, jak spoglądniesz zza mojej klawiatury, to będziesz wiedział, że mam bekę i dystans. Tylko trzeba by to wyczuć 
Bimberek przedni był, wspominam z tęsknotą.
Bimberek przedni był, wspominam z tęsknotą.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
- CrazyChris
- Wałkarz
Moja niemiecka ekipa akurat sie rozpada i nie wiem czy zaloze druzyne ... jak do poniedzialku nie uda sie zebrac teamu, to ... ktos jeszcze potrzebuje najemnika?
>>> totalny Noob szuka druzyny - przywiose jakies Weissbier
m
Zaklepany do RSCrazyChris pisze:Moja niemiecka ekipa akurat sie rozpada i nie wiem czy zaloze druzyne ... jak do poniedzialku nie uda sie zebrac teamu, to ... ktos jeszcze potrzebuje najemnika?
Wiadomość z ostatniej chwili. Potrzeba jednego gracza, który grałby inną armią niż VC, EMP, WOC i DE...
Proszę o pilny kontakt do mnie na pm jeżeli jest ktoś chętny zagrać na DMP.
Dobrze by było jakby potencjalny gracz coś nie coś wiedział o battlu
Z Warszawy jest możliwość dojazdu autem.
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart

Nie potrzeba. Dezinformacja się wdała... No chyba że zostałem karnie wywalonyDaw pisze:Wiadomość z ostatniej chwili. Potrzeba jednego gracza, który grałby inną armią niż VC, EMP, WOC i DE...
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
8 Bila 2 szuka jednego gracza, chłopaki mają WoCh, DoCh, DW i HE. Uderzajcie do Debeliala albo Spawna, są aktywni na tym forum.
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
-
Devil Kacper
- "Nie jestem powergamerem"
Wysypał nam się gracz i jednego brak, mamy WoCH, OG, Chadecje, Lizaki. Kontakt do mnie na PW lub do Paulinka17
Szmajson pisze:wiem że trochę osób nie ma drużyny.. jeżeli nie dopasujecie się do jakiś teamow, to może odpalimy jakiś mały turniej singlowy, ewentualnie zgadacie się na miejscu.
nikt nic nie pisal ze przyjedzie samotnie, wiec side turnieju nie bedzie.