Niezwykli

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

Tomash pisze:
TomCio pisze:Mój kolega z klasy zawsze mówi do takiego metala
"<tu nazwisko> ogol pape!"
My tam w szkole szybko wybiliśmy z łysych pał pomysły na czepianie się długowłosej braci, widocznie Twój kolega nie miał szczęścia spotkać naszej grupy terapeutycznej ;)
Haha! I tu Cię mam! Bo ten koleś akurat jest całkowicie normalny! Nie jest łysy ani niema długich włosów. Taki zwykły cieć.

Poza tym nie wiem o co Ci chodzi, bo ja akurat lubie metali najbardziej z całej mojej klasy :wink:
No i ogólnie to nikt u nas nikogo się nie czepia za wygląd, także nie jest wcale jakoś źle.
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Wiesz, "normalność" to dla mnie kwestia charakteru i zachowania - włosy to naprawdę chyba ostatni z czynników.
To tylko Baśka na widok Twojej foty zażartował "ale recydywa", ale chyba nie wziąłeś tego do siebie? ;)

Czepianie za wygląd to w ogóle jakaś społeczna porażka - brak tego to powinna być normalność, a nie chlubny wyjątek.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Tomash pisze: Czepianie za wygląd to w ogóle jakaś społeczna porażka - brak tego to powinna być normalność, a nie chlubny wyjątek.
Na ścianie sobie to powieszę :wink:

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

No ten koleś ogólnie nie jest jakiś popier****ny, a u mnie w klasie to też tak jest, że każdy po każdym czasem pojedzie tak dla polewki :wink: .
Obrazek

Awatar użytkownika
Pawełek
Mudżahedin

Post autor: Pawełek »

TomCio pisze:
Haha! I tu Cię mam! Bo ten koleś akurat jest całkowicie normalny! Nie jest łysy ani niema długich włosów. Taki zwykły cieć.
super, to tak jak ja :shock:
:roll:

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

:shock2:

Napisałem jakie ma włosy, bo Tomash coś tam zaczął o łysych pałach.
Obrazek

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Dzisiaj po południu, do dwóch dniach walki z jakimś penistwem na moim laptopie, poddałem się.

Poszła komenda formatc:

Czuję się lepiej. W końcu co minutę nikt nie proponuje mi programu do oczyszczenia komputera z właśnie takich reklam.

Awatar użytkownika
Szczur6
Mudżahedin

Post autor: Szczur6 »

Dopiero teraz zauważyłem ten temat rzekę. Z przerażeniem stwierdzam że jestem nie zwykły nawet jak na gracza WFB. Powód prosty, ja zamiast wychodzić z turnieju pijany przychodzę nań pijany :lol2:

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Jak ja coś potrzebuję wysłać pocztą to idzie wieki, jak wojsko wysyła mi wezwanie na rejestrację przedpoborową to idzie w jeden dzień.

Awatar użytkownika
macmet
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: macmet »

Katylina pisze:Jak ja coś potrzebuję wysłać pocztą to idzie wieki, jak wojsko wysyła mi wezwanie na rejestrację przedpoborową to idzie w jeden dzień.
Hehe, przerabiałem to w zeszłym roku :wink:. Czekałem strasznie długo na paczkę z allegro, wreszcie przychodzi listonosz, ja się ciesze że wreszcie doszło, a tu zgrzyt - polecony z wku...

Awatar użytkownika
M.T.
Kretozord

Post autor: M.T. »

A dlaczego się nie cieszycie, że ojczyzna o was nie zapomniała? :badgrin:

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

M.T. pisze:A dlaczego się nie cieszycie, że ojczyzna o was nie zapomniała? :badgrin:
A żebyś służył kiedyś w Orzyszu.
macmet pisze:
Katylina pisze:Jak ja coś potrzebuję wysłać pocztą to idzie wieki, jak wojsko wysyła mi wezwanie na rejestrację przedpoborową to idzie w jeden dzień.
Hehe, przerabiałem to w zeszłym roku :wink:. Czekałem strasznie długo na paczkę z allegro, wreszcie przychodzi listonosz, ja się ciesze że wreszcie doszło, a tu zgrzyt - polecony z wku...
To ile ty masz lat?

Awatar użytkownika
macmet

No tak jakby rok więcej od ciebie...:wink:

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

19?

Nie wyglądałeś na tyle na zdjęciach.

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

to co, spotkacie sie w realu? :shock2:

Awatar użytkownika
macmet

Katylina pisze:19?
A skąd ty masz moje zdjęcia? Bo jeśli dobrze pamiętam to nigdzie nie umieszczałem i zaczynam sie niepokoić :wink: A że nie wyglądam to pewnie i racja...

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

macmet pisze:
Katylina pisze:19?
A skąd ty masz moje zdjęcia? Bo jeśli dobrze pamiętam to nigdzie nie umieszczałem i zaczynam sie niepokoić :wink: A że nie wyglądam to pewnie i racja...
Z nad łóżka :shock2: :shock2: :shock2: :shock2: :shock2: :shock2:
Obrazek

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

@Tomcio
Tak tylko są Twoje. Aryjski zwierzaku.

Jutro do UK.

Niby nie powinienem się cieszyć ale przynajmniej ominie mnie woj :lol2:

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Katylina pisze:@Tomcio
Tak tylko są Twoje. Aryjski zwierzaku.
Brawo, miażdżące! :lol: Mój człowiek :D

Przedwczoraj (w środę) mnie Marta sprowokowała i sam, bez ojca na siedzeniu pasażera, zacząłem jeździć wozem. Jak się rozjeździłem, to zrobiłem 240km w trzy dni (po mieście - od jednej sprawy do drugiej) :shock2:
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

W Warszawie mimo korków da się jeździć publiczną komunikacją, ba, często jest szybciej niż samochodem.

Polecam SKMki i metro. Takie połączenia są szybkie i wygodne jak można usiąść - nawet jak trzeba stać to jest i tak szybko. Dostanie się na Al.Wilanowską zajęło mi 50 minut z Rembertowa a autobusami to by było z 1,5 godziny jak nie dwie.

Dlatego dziwię się Tomku temu samochodowi. Szczególnie że masz z nim już historie :wink: Czyżby planowany 3 członek rodziny? Chyba jeszcze nawet 2 nie masz :wink:

Zablokowany