Pewnie dlatego, ze piechote sie teraz wystawia po 5 w szeregu...Shax pisze: Mam też pytanie czego Dragon princowie są w liczbie 6?
1999 na Krakon 2k7 wieczorową porą
Elo , elo !
Do każdej rozpy HE można zadać pytanie a gdzie trzymasz magów ?
Po pierwsze magów jest tylko 2
U mnie zwykle siedzą w regimencie spermenow z immune to fear and terror +PoH czuje sie bezpieczny od jakiś głupich rzutów .
Co do liczby swordmasterów bo to ona wywołuje takie twoje objekcje :dużym klockiem grałem na DMP i kilka razy towarzysko .
Na DMP 2 razy sie nie sprawdził z krasiami i imperium , ale w bitwach z O&G , lizakami i przede wszystkim skavenom dał mi wiele radości .
Swordmasterzy są stworzeni do walki ( 6ws 5s , bicie po inicjatywie)
7 ataków z pierwszego szeregu
Czytaj wcześniejsze posty .
Do każdej rozpy HE można zadać pytanie a gdzie trzymasz magów ?

Po pierwsze magów jest tylko 2

U mnie zwykle siedzą w regimencie spermenow z immune to fear and terror +PoH czuje sie bezpieczny od jakiś głupich rzutów .
Co do liczby swordmasterów bo to ona wywołuje takie twoje objekcje :dużym klockiem grałem na DMP i kilka razy towarzysko .
Na DMP 2 razy sie nie sprawdził z krasiami i imperium , ale w bitwach z O&G , lizakami i przede wszystkim skavenom dał mi wiele radości .
Swordmasterzy są stworzeni do walki ( 6ws 5s , bicie po inicjatywie)
7 ataków z pierwszego szeregu
Na 18 też mam BoS .A pozatym dzieki temu klockowi mamy silniejszą magie.
Shadowo warriorzy wylecieli jako 4 specjal .wywalił shadow warriorów
Czytaj wcześniejsze posty .
Shax- roznica wypowiedzi jest widocza-wiadomo o co chodzi
I like it
co do 18 SM - kumepl Miszta tak gral - jeden z najlepszych graczy ze Slaska - nie bede mowil z kim z czolowki ligi wygral
to nie liczba jest wazna tylko jak ich uzywasz
Magowie zawsze znajda sobie miejsce -zaleznie od sytuacji

I like it
co do 18 SM - kumepl Miszta tak gral - jeden z najlepszych graczy ze Slaska - nie bede mowil z kim z czolowki ligi wygral

to nie liczba jest wazna tylko jak ich uzywasz

Jaka róznica:D?zafael pisze:Shax- roznica wypowiedzi jest widocza-wiadomo o co chodzi![]()
I like it
A sam krytykowałes moją rozpe ze nie ma gdzie schowac moich necromantów

A nie lepiej dac tch sword masterów 20?Wtedy bonus za ranki bedzie.
Kiedys przepedziłem Blood Dragonem na koniu 13 albo 10 SM. moze dlatego nie jestem do nich przekonany
patrz jaki czepliwy 
krytykowalem owszem, bo masz b. slabiutki odzial do trzymania nekrsow
w armii Twej powanie nie ma gdzie sie schowac
w tej zaleznie od sytuacji
piechota/kawaleria/od biedy maszyna
w Twojej armii istnieje powazny problem z fastami, ktore spokojnie nie majac celow w postaci maszyn wylapuja nekrosow
w armi HE, moga zaleznie od sytuacji sie schowac, za teren, bedac pewniejszym, ze meja jedn by wykonczyc cos upierdliwie szybkiego, zagrazajacego magowi
masz banszetke (oslabiona w tej ed.) i czar 2d6s4 (chyba, ze wezmiesz death) Jakos IMO to slaba obrona przed szybkimi jednostkami wroga

krytykowalem owszem, bo masz b. slabiutki odzial do trzymania nekrsow
w armii Twej powanie nie ma gdzie sie schowac
w tej zaleznie od sytuacji
piechota/kawaleria/od biedy maszyna
w Twojej armii istnieje powazny problem z fastami, ktore spokojnie nie majac celow w postaci maszyn wylapuja nekrosow
w armi HE, moga zaleznie od sytuacji sie schowac, za teren, bedac pewniejszym, ze meja jedn by wykonczyc cos upierdliwie szybkiego, zagrazajacego magowi
masz banszetke (oslabiona w tej ed.) i czar 2d6s4 (chyba, ze wezmiesz death) Jakos IMO to slaba obrona przed szybkimi jednostkami wroga