Galharena prac ciąg dalszy 26.09.2020 - Grey Knights

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Galharen
Kretozord
Kontakt:

Re: Galharena prac ciag dalszy-17.08.13 Chosen of Asuryan Up

Post autor: Galharen »

Jeszcze takie fotki;

Obrazek

Obrazek
Zapraszam do obejrzenia mojej galerii:

Galharen's painting blog

Awatar użytkownika
Azgaroth
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Azgaroth »

Technicznie - naprawdę cudnie :) Świetne gemy, piękne przejścia kolorów, całość naprawdę robi wrażenie :) Może nie do końca trafia do mnie kolorystyka ale to tylko rzecz gustu :) Gratulacje =D>

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Pięknie =D> =D> =D> (ogień nie do końca mnie bierze...)

Awatar użytkownika
Galharen
Kretozord
Kontakt:

Kolorystyka to fakt, kwestia gustu. Jednym pasuje, innym nie, ten model maluje dla siebie na polke, wiec mi sie ma podobac I tak tez jest w istocie;)

Galharen's painting blog

Awatar użytkownika
Galharen
Kretozord
Kontakt:

Kolejny update, model juz na wykonczeniu, zostala zabawa z detalami.

Obrazek

Galharen's painting blog

Awatar użytkownika
Slayfer
Wałkarz

Post autor: Slayfer »

Fajny fenix na płaszczyku ;) Nie ogarniam jak można malować takie malutkie obrazki na już i tak malutkich modelach ^^

Awatar użytkownika
crovaxus
Kretozord
Kontakt:

Post autor: crovaxus »

cały płaszcz, nie tylko feniks robią niesamowite wrażenie. Robiłeś ręcznie fenixa i zdobienia czy aerografem?
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed

Awatar użytkownika
Slayfer
Wałkarz

Post autor: Slayfer »

Ogólnie to wszystkie prace Galharena robią na mnie piorunujące wrażenie, ale im mniejsza i dokładniejsza rzeczy, tym bardziej jestem wbity w ziemie :D

Awatar użytkownika
Galharen
Kretozord
Kontakt:

Dzieki za komentarze :)
Podstawke sceniczna bede robil chyba dopiero w pazdzierniku jak wroce do Polski, bo tutaj w de nie mam materialow zadnych, ale w miedzyczasie postaram sie pomalowac pare modeli do armii tak zeby na Babice miec w miare ogarnieta armie :)

Ten feniks na plaszczu nie jest idealny, zdaje sobie sprawe, mysle, ze jeszcze subtelnie nad nim popracuje szybko, podobnie jak wyciagniecie szczegolow, ale model mozna uznac powoli za skonczony :)
BTW, malujac ten freehand, na samym poczatku mialem ochote przemalowac od nowa caly plaszcz, frustracja level 100, ale chwila oddechu i inne zajecia i po przerwie krotkiej jakos udalo mi sie go pchnac.
Nie jest to golden demon, ale do mojej gablotki bedzie nadawal sie idealnie mysle :)

Galharen's painting blog

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Jest świetny, i wcale na GD nie byłby bez szans :wink: ...

Awatar użytkownika
Galharen
Kretozord
Kontakt:

Moze kiedys :)

Galharen's painting blog

Awatar użytkownika
kubencjusz
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kubencjusz »

smiejagreg pisze:Jest świetny, i wcale na GD nie byłby bez szans :wink: ...
Zależy odrobinkę od szczęścia i trafienia na odpowiednich oponentów ale co racja to racja :)

Awatar użytkownika
Wojtuś
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Wojtuś »

Nie żeby coś, ale mógłbyś coś wrzucić w końcu. :mrgreen:
Prawda chłopaki?
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!

Awatar użytkownika
Galharen
Kretozord
Kontakt:

Kupilem Korhila ostatnio na ebay i wczoraj wieczorem usiadlem do niego. Bedzie robil za nowego championa WL, wiec poziom tez trzyma armijny. Mysle, ze wykoncze go dzisiaj wieczorem jeszcze i pstrykne fotke. Zadnego szalu nie ma, ot po prostu nowy rank'n'file model. Mysle, ze teraz taki etap sie zaczyna domalowywania unitow, wiec po tym Caradryanie to bedzie mile, pomalowac pare rzeczy na szybko :)

Na stronie Ulthuan.net ruszyl projekt Secret Santa, gdzie uzytkownicy maluja figurkowy prezent na swieta dla losowo wybranej osoby. Inicjatywa swietna, to juz jest chyba sezon 3. O dziwo wiekszosc ludzi otrzymuje faktycznie te prezenty. Jakos nie widzi mi sie, ze w Polsce nagle 30+ osob (tyle w tym roku bierze udzial) pomaluje cos charytatywnie dla kogos obcego. Takze jak dojda mi czesci z ebaya to z tym projektem tez ruszam. Bedzie to jakas konwersja Selafyna, koncept mam fajny, pytanie czy mi sie uda tak przerobic metalowa figurke :)

Galharen's painting blog

Awatar użytkownika
Dahar
Pseudoklimaciarz

Post autor: Dahar »

Szkoda że ktoś z takim talentem nie robi Tutoriali bogato ilustrowanych lub filmowych po polsku :)

Awatar użytkownika
Kuros
Falubaz

Post autor: Kuros »

+1
nawet kupił bym płytke;)

Awatar użytkownika
Galharen
Kretozord
Kontakt:

Moj nowy champion do oddzialu WL, Korhil aka Mike Tyson. Wreszcie udalo mi sie dorwac na ebayu metalowy model i wczoraj wieczorem speed painting i udalo mi sie go pomalowac. Poziom i styl armijny.

Obrazek

Galharen's painting blog

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Spierdalaj z tym swoim speedpaintingiem :!: :!: :!: Kurna, chocbym tydzień siedział nad tym modelem, to bym go tak nie pomalował :evil: :evil: :evil: :wink: ...

Awatar użytkownika
crovaxus
Kretozord
Kontakt:

Post autor: crovaxus »

smiejagreg pisze:Spierdalaj z tym swoim speedpaintingiem :!: :!: :!: Kurna, chocbym tydzień siedział nad tym modelem, to bym go tak nie pomalował :evil: :evil: :evil: :wink: ...
hahaha podsumowałeś =D>
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed

Awatar użytkownika
Galharen
Kretozord
Kontakt:

Haha, padlem :lol2: :lol2:

Nad Caradryan musze przyznac, sporo godzin przesiedzialem, ale ten poszedl szybciutko. Mega mi sie ten model podoba, typowy badass, stad tez pomysl na dziare ala Tyson :)

Galharen's painting blog

ODPOWIEDZ