Domowe Karty Magii
Re: Domowe Karty Magii
Obrazki najgorzej jest dobrać. Okazało się, że w całym Internecie nie ma obrazka przedstawiającego drzewo, które przebija gałęziami ludzi lub potwory...
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
wampirowe wyszły Ci zajebiście Masz zamiar wszystkie Lory zrobić? fajno by było mieć takie wszystkie z jednej mańki bo styl świetny
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
- The tale of Crovax the Cursed
Wampirowe mi wyszły lepiej bo je robiłem pierwsze specjalnie dla sowjej armii, no myslałem żeby tylko zrobić vampiric death i shadow bo z tego korzystam, ale jak by byi chętni to mógbłym już powoli robic inne lore'y.crovaxus pisze:wampirowe wyszły Ci zajebiście Masz zamiar wszystkie Lory zrobić? fajno by było mieć takie wszystkie z jednej mańki bo styl świetny
- Mistrz Miecza Hoetha
- Falubaz
Zrobiłem karty magii HE będą dzisiaj (w sensie w środę) wieczorem.
Moja Galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 9#p1076079
"Ludzie uwierzą w każdą prawdę, jeśli tylko podasz ją w cudzysłowiu i podpiszesz nazwiskiem kogoś znanego".
Naviedzony
"Ludzie uwierzą w każdą prawdę, jeśli tylko podasz ją w cudzysłowiu i podpiszesz nazwiskiem kogoś znanego".
Naviedzony
Shadow już gotowy, następny w kolejności będzie Light. Pewnie pojutrze dopiero do niego siądę, chyba że znajdę jakimś cudem czas jutro.
PS Znaleźć sensowny obrazek dla wahadła to katusze
PS Znaleźć sensowny obrazek dla wahadła to katusze
Ostatnio zmieniony 28 sie 2013, o 22:46 przez DiabliQ, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje są bardzo proste, bez obrazków, sam surowy tekst
Wydrukowałem je na samoprzylepnym papierze i przykleiłem do kolorowego bloku technicznego, dodając 1-2 mm na marginesach. Kolor rewersu odpowiada kolorowi magii. Zdolniacha może sobie narysować, przykleić lub dodrukować na rewersie symbol danego kolegium
Karty pasują do standardowych koszulek od gier karcianych.
Link do pliku: Magia.rar
I fotki poglądowe
Wydrukowałem je na samoprzylepnym papierze i przykleiłem do kolorowego bloku technicznego, dodając 1-2 mm na marginesach. Kolor rewersu odpowiada kolorowi magii. Zdolniacha może sobie narysować, przykleić lub dodrukować na rewersie symbol danego kolegium
Karty pasują do standardowych koszulek od gier karcianych.
Link do pliku: Magia.rar
I fotki poglądowe
- Mistrz Miecza Hoetha
- Falubaz
Prezentuje karty magii do domeny wysokiej magii:
I jak podoba się?
I jak podoba się?
Moja Galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 9#p1076079
Naviedzony
Naviedzony
problem z kartami dotyczy ich dostępności a nie ceny. karty do ogrów kupiłem jakimś cudem jak byłem w uk nawet skelpikarz się śmiał że ich nie ma prawa być.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
Ja wydrukowałem na papierze fotograficznym błyszczącym i nakleiłem na tekturkę. Można też w jakieś koszulkina karty zapakować.JarekK pisze:Macie jakiś fajny pomysł jak zrobić tak żeby te karty były trwałe? I żeby ktoś kto nie jest plastykiem dał radę to zrobić
Zwyczajnie lubię robic takie rzeczy bo mi to daje satysfakcję Przyjemniej mi się ich używa jak sam je wykonałem, a jak komuś jeszcze się podobają to w ogóle super. Poza tym za pieniądze zaoszczędzone na kartach mogę sobie sprawić banshee albo necromantę nowegoRasti pisze:Wsadzić w protektorki
I btw poważnie jest taki problem z ich dostępnością? Bo tak zastanawiam się, po co tak kombinować. Ja swoje 8 lore'ów kupiłem kiedyś bez problemu i mam oryginalne.
Najgorzej z tego co wiem jest z armijnymi lorami. Dodruków ma nigdy nie być. Ja przy premierze swoich O&G nie ogarnąłem, cały zapas wykupiony i obecnie jestem skazany na czarno-białe wydruki znalezione gdzieś na necie. Ale włożone w zwykłą koszulkę razem z kartą od dawno nie granej karcianki sprawują się bardzo dobrze.Rasti pisze: I btw poważnie jest taki problem z ich dostępnością? Bo tak zastanawiam się, po co tak kombinować. Ja swoje 8 lore'ów kupiłem kiedyś bez problemu i mam oryginalne.
najlepszy lore pod względem obrazków moim zdaniem to Fire
najlepszą kartą pasującą klimatem moim zdaniem jest wampiryczna "5" cudownie dobrany obrazek do nazwy czaru
generalnie pisałem w wampirzym temacie, ale i tutaj powtórzę. Zacna inicjatywa
najlepszą kartą pasującą klimatem moim zdaniem jest wampiryczna "5" cudownie dobrany obrazek do nazwy czaru
generalnie pisałem w wampirzym temacie, ale i tutaj powtórzę. Zacna inicjatywa