Silesian pokoje
Silesian pokoje
Po namyśle zakładam osobny temat do ogarniania noclegów, żeby nie zaśmiecać głównego.
Tu macie (dobrze znany niektórym ) rzut pięterka:
Tu Was za jakiś czas ktoś kumaty porozmieszcza.
Tu macie (dobrze znany niektórym ) rzut pięterka:
Tu Was za jakiś czas ktoś kumaty porozmieszcza.
Poproszę o zarezerwowanie pokoju numer 15 (jak zawsze) dla Ósmej Bili
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
Odpowiedź muzyczna:Po ile osób da się upchnąć w pokojach.. ?? tak żeby można było się położyć oczywiście..
http://www.youtube.com/watch?v=z2CIiES_xxk
W jedynce (pokój orgów, czyli nr 20) spaliśmy na jednym Silesianie w szóstkę bodajże. Moja ranga specjalna nie wzięła się znikąd. W dużych pokojach na komforcie wchodzi 8-9 osób, da się spać w 12. Łóżek nie wystawiamy, więc damy (lub warbossy drogą perswazjowania rembakiem) mogą spać na nich.
DeBelial - myślę,ze to możliwe.
PW poszło w sprawie rezerwacji pokoku dla Krakowa
Wisła Kraków.
Jeżeli to możliwe, to 13 - mieliśmy ją dwa lata temu
Wisła Kraków.
- RedScorpion
- Falubaz
Proszę o pokój dla Red Scorpiona (7-8 osób).
Powoli się otrząsam po najeździe mega pozytywnych husarzy z Białegostoku na moją wioseczkę i temat Silesiana wraca na górę topiców do ogarnięcia.
Pokoje w tym roku ogarnia od tego momentu Lidder i do niego proszę kierować prośby, groźby i łapówki.
Przesłałem mu Wasze PMki które otrzymałem w kwestii pokojów.
Niech Lidder sobie to uloży po swojemu, ale cenną informacją jest ile osób liczy dana ekipa (na kształt postu RedScorpiona). Pozwoli to ustawiać liczbę osób w pokoju itp.
Co do pokojów na wyłączność, bo takie pmki również dochodzą, to będziemy mogli wrócić do tematu jak mniej - więcej będzie znana frekwencja. Oczywiście postaram się coś załatwić np. dla płci pięknej jeśli tylko to będzie możliwe.
Pokoje w tym roku ogarnia od tego momentu Lidder i do niego proszę kierować prośby, groźby i łapówki.
Przesłałem mu Wasze PMki które otrzymałem w kwestii pokojów.
Niech Lidder sobie to uloży po swojemu, ale cenną informacją jest ile osób liczy dana ekipa (na kształt postu RedScorpiona). Pozwoli to ustawiać liczbę osób w pokoju itp.
Co do pokojów na wyłączność, bo takie pmki również dochodzą, to będziemy mogli wrócić do tematu jak mniej - więcej będzie znana frekwencja. Oczywiście postaram się coś załatwić np. dla płci pięknej jeśli tylko to będzie możliwe.
Więc poszło dla pewności PW o rezerwację 13 dla Krakowa
Wisła Kraków.
Bombaj pisze:klepię pokój dla Częstochowy. Jakieś 5 osób myślę. Numerek dowolny, byleby jak najdalej od pokoju "zabaw"
wiekszosc pokoi jest daleko od toalety na dole wiec luz;-)
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Proszę kierować PW do mnie (kto jeszcze tego nie zrobił, a chce spać z kolegom bo inaczej nie zaśnie). W PW proszę zawrzeć:
- liczbę graczy (lista też jest wskazana jeśli nie obejmuje całego okręgu geograficznego/klubowego, który przyjeżdża),
- liczba gości,
- informację kto kiedy ma zamiar się pojawić.
- liczbę graczy (lista też jest wskazana jeśli nie obejmuje całego okręgu geograficznego/klubowego, który przyjeżdża),
- liczba gości,
- informację kto kiedy ma zamiar się pojawić.
Tylko macie być cicho w nocy!