Skaveńskie Q&A
Moderator: Hoax
Re: Skaveńskie Q&A
jest tak:
Rakietowiec może odpalić rakietę po ruchu, nie po marszu, chyba że jest skirmishem to może po marszu, skirmishem może być siedząc w odziale gutter runnerów, censerów, globadierów. Sam nie jest skirmishem więc nie może po marszu. Brass orb i death globe działają podobnie.
Rakietowiec może odpalić rakietę po ruchu, nie po marszu, chyba że jest skirmishem to może po marszu, skirmishem może być siedząc w odziale gutter runnerów, censerów, globadierów. Sam nie jest skirmishem więc nie może po marszu. Brass orb i death globe działają podobnie.
Bo?Marcins pisze:Brass orb <ciach> działają podobnie.
Terrorgheist może krzyczeć po marszu bo ma "special attack". Tylko na tej podstawie może go użyć po 20" lotu. Też w schooting phase.
Elektryk nie może użyć enchanted item po biegu gdyż ...? Nigdzie nie widziałem ograniczeń użycia enchanted items, nie będących bronią, po biegu.
Life's a game with save and load features disabled.
- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
Najlepiej z flailem oddaje wtedy najmniejszą możliwą ilość pts.
PiotrB pisze:Oczami wyobraźni widzę te tłumy i uśmiechniętego Sola podającego kiełbaskę ...eh ...bezcenne
Wpadłem na coś takiego:
Bitny priest - plague censer, talisman of preservation, ironcurse icon
Magiczny priest - feedback scroll (żeby pilnować co silniejszych czarodziejów, a jak rogaty będzie sprzyjał to i można kogoś ubić )
Jest ok ?
Bo ja żadnego sensownego builda nie widzę (ew. na tokenach)
Bitny priest - plague censer, talisman of preservation, ironcurse icon
Magiczny priest - feedback scroll (żeby pilnować co silniejszych czarodziejów, a jak rogaty będzie sprzyjał to i można kogoś ubić )
Jest ok ?
Bo ja żadnego sensownego builda nie widzę (ew. na tokenach)
- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
No dobra to teraz tak:
w pierwszej opcji prist statystycznie pada po 4 gongu nie po 2 warto inwestować w to 45 pts?
w drugiej opcji scrolla może trzymać elektryk warto dokładać do tego 100 pts?
w pierwszej opcji prist statystycznie pada po 4 gongu nie po 2 warto inwestować w to 45 pts?
w drugiej opcji scrolla może trzymać elektryk warto dokładać do tego 100 pts?
PiotrB pisze:Oczami wyobraźni widzę te tłumy i uśmiechniętego Sola podającego kiełbaskę ...eh ...bezcenne
Nie.
- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
Sensownie się nie da, dlatego nikt tego nie wystawia. Sory czasem jeszcze przy okazji furmanki się pojawiają.
- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
Może wycofać co mu się żywnie podoba.