Play Mini Of The Month XLVI
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Play Mini Of The Month XLVI
Hey!
Mam zaszczyt zaprosić wszystkich do już czterdziestej szóstej edycji konkursu PMOTM!!
Tematem tej edycji jest:
Freestyle!
Z racji, iż wielce rozpieszczeni jesteście.
Dla przypomnienia zasady konkursu:
-Każdy uczestnik może zgłosić dowolną ilość prac.
-Prace muszą być wykonane własnoręcznie (w sensie malowania).
-Klasycznie muszą być to modele do armii uczestnika, nie mogą być to modele malowane na zamówienie lub z przeznaczeniem na sprzedaż.
-Jak sugeruje nazwa konkursu prace muszę być wykonane w danym(bieżącym) miesiącu. Mogą być zaczęte wcześniej, aczkolwiek musi być w nie włożona praca w owym miesiącu.
-nie naginamy zasad, nie kombinujemy, bo ja się cackać nie będę
Prace zgłaszamy do końca 30 września, do godziny 23.59.
Uwaga, teraz obowiązuje ograniczenie wielkości zgłaszanych prac. Zdjęcie konkursowe nie może mieć więcej niż 800x900 pixeli(szerokość x wysokość).
Jak zgłaszamy prace:
Aby zgłosić pracę trzeba najpierw ja umieścić w swoim temacie galerii, lub stworzyć nowy temat. Musi być w poście jasno zaznaczone, co jest na konkurs, oraz określone, które zdjęcie jest konkursowym - zdjęcie do głosowania może być tylko jedno!
Następnie należy wysłać do mnie PM'kę na tym forum jako zgłoszenie. Wystarczy podać link do tematu z modelem.
Prace niezgłoszone nie będą brane pod uwagę
Pozdrawiam
Mam zaszczyt zaprosić wszystkich do już czterdziestej szóstej edycji konkursu PMOTM!!
Tematem tej edycji jest:
Freestyle!
Z racji, iż wielce rozpieszczeni jesteście.
Dla przypomnienia zasady konkursu:
-Każdy uczestnik może zgłosić dowolną ilość prac.
-Prace muszą być wykonane własnoręcznie (w sensie malowania).
-Klasycznie muszą być to modele do armii uczestnika, nie mogą być to modele malowane na zamówienie lub z przeznaczeniem na sprzedaż.
-Jak sugeruje nazwa konkursu prace muszę być wykonane w danym(bieżącym) miesiącu. Mogą być zaczęte wcześniej, aczkolwiek musi być w nie włożona praca w owym miesiącu.
-nie naginamy zasad, nie kombinujemy, bo ja się cackać nie będę
Prace zgłaszamy do końca 30 września, do godziny 23.59.
Uwaga, teraz obowiązuje ograniczenie wielkości zgłaszanych prac. Zdjęcie konkursowe nie może mieć więcej niż 800x900 pixeli(szerokość x wysokość).
Jak zgłaszamy prace:
Aby zgłosić pracę trzeba najpierw ja umieścić w swoim temacie galerii, lub stworzyć nowy temat. Musi być w poście jasno zaznaczone, co jest na konkurs, oraz określone, które zdjęcie jest konkursowym - zdjęcie do głosowania może być tylko jedno!
Następnie należy wysłać do mnie PM'kę na tym forum jako zgłoszenie. Wystarczy podać link do tematu z modelem.
Prace niezgłoszone nie będą brane pod uwagę
Pozdrawiam
- Marynarz Storczyk
- "Nie jestem powergamerem"
Wiem, że jestem upierdliwy ale wole się upewnić. Czy udział w konkursie może brać figurka która była wystawiona do wcześniejszej edycji jeśli teraz właśnie ją przemalowuję ?
El dinero no es nada, pero mucho dinero, eso ya es otra cosa.
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
hoho to chyba drugi raz się załapie do warunków konkursu;D
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Czy do konkursu łapie się model, który nie jest do żadnej konkretnej armii i jest robiony z przeznaczeniem do wręczenia jako prezent?
Nie, żeby mi jakoś bardzo zależało, ale jak już coś pomalowałem, to chętnie bym to wypchnął na konkurs. Tym bardziej, że pewnie już do końca miesiąca nie będę miał czasu na malowanie..
Model jest tu.
Nie, żeby mi jakoś bardzo zależało, ale jak już coś pomalowałem, to chętnie bym to wypchnął na konkurs. Tym bardziej, że pewnie już do końca miesiąca nie będę miał czasu na malowanie..
Model jest tu.
Moja galeria -> klik
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
Ja też, zresztą podobnie chce wystawić coś co stoi na półce i sie tylko kurzy a nie gra.
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Nie chodzi mi o zgloszenia ale o zrobienie tematu gdzie mozna glosowac na prace uczestnikow... Rasti pewnie zaspal
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
A już zaczynałem myśleć czy a by ktoś Cię nie porwałRasti pisze:Hey
Sorka, ale przeprowadziłem się i miałem problemy z zamontowaniem internetu i dopiero od teraz mam.
Muszę nadrobić zaległości.
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy