Powrót do malowania

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Buroberu
Plewa
Kontakt:

Powrót do malowania

Post autor: Buroberu »

Witam

Od jakiegoś czasu chodziło mi po głowie powrócenie do starego...nawet bardzo hobby i oto efekt...po jakiś sześciu latach...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

Nie jest źle. Najlepiej wyszły skrzydła. Całkowicie do poprawy są wszystkie niebieskie elementy, bo wyglądają na płaskie i nieco zalane farbą. metalikom i czerwonym pazurkom też przydałoby się jeszcze trochę uwagi. ;)

Buroberu
Plewa
Kontakt:

Z niebieskimi się zgodzę zupełnie. Z resztą zabrałem się za dość wymagający model jak na powrót ale chciałem zobaczyć czy jeszcze mi cokolwiek zostało z tego co malowałem kiedyś. Dzięki za uwagi.

Awatar użytkownika
Nebiros
Mudżahedin

Post autor: Nebiros »

Całkiem fajna Pani :P co prawda jest tak kilka elementów do poprawy ale pewnie po przypomnieniu sobie trochę nie będą problemem. Mam pytanko co to za model ?

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Skóra za jasna i są na niej zalania z washa chyba...

Buroberu
Plewa
Kontakt:

Nebiros pisze:Całkiem fajna Pani :P co prawda jest tak kilka elementów do poprawy ale pewnie po przypomnieniu sobie trochę nie będą problemem. Mam pytanko co to za model ?
Succubuss z Freebooter Miniatures.

A co do zalań to fakt - muszę je jeszcze powygładzać.

ODPOWIEDZ