Silesian Un-Limited Tournament, master 28-29.09 Kozłów

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Wojtuś
Szef Wszystkich Szefów

Re: Silesian Un-Limited Tournament, master 28-29.09 Kozłów

Post autor: Wojtuś »

Szaitis pisze:To zrób koszyki z podziałem na skilla :mrgreen: - TOP 20 gra na 2500, 21-40 na 2700 a reszta na 2900 - no i nie będzie płaczu - "jaka to niesprawiedliwość, jadę na 1 mastera w roku i chce zagrać klimatycznym WoChem, a robią ze mnie pałergejmera :wink: "

W końcu grają gracze, nie armie
Haha, np Maria z 2900. Nice
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

c4h10 pisze:
Andrzej pisze:Widze, że faktycznie koszyki mają pewien sens. Może i faktycznie dobrze balansują armie. Ale po roku klepania formatu euro chciałem sobie po prostu przyjechać na fajnego mastera, nażreć się tanich kiełbas, wypić piwo i pograć 5 bitew na openową wolną amerykankę bez zbędnych komplikacji :) Silesian zawsze mi to dawał, więc chciałbym, żeby i w tym roku tak było :)
Silesian dawał Ci 3 bitwy nie pięć ;)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sevi pisze:Możesz w każdej chwili - nikt Ci nie broni zrobić rozpy WE na Silesiana na 2500 ;)
co najwyżej proktolog...
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Lidder
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Lidder »

Sevi pisze:Będzie jakieś potwierdzenie odnośnie rezerwacji pokoju?
Będzie :)

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

Super :)
Wisła Kraków.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Szaitis pisze:To zrób koszyki z podziałem na skilla :mrgreen: - TOP 20 gra na 2500, 21-40 na 2700 a reszta na 2900 - no i nie będzie płaczu - "jaka to niesprawiedliwość, jadę na 1 mastera w roku i chce zagrać klimatycznym WoChem, a robią ze mnie pałergejmera :wink: "

W końcu grają gracze, nie armie
Lubie to... a nie czekaj :( nie chce ;(
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Lidder
Niszczyciel Światów
Kontakt:

-Qc- pisze:Lubie to... a nie czekaj :( nie chce ;(
Rozumiem, że będziesz. Mało w życiu pojawia się okazji, aby dostać ponad 200 pkt do ligi :(

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Jak sesja da, to będę. Epidemius albo WoCH. A tych okazji jest jakies 8-10 w sezonie misiaku ; )
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

co byś cie nie uchwalili to i tak będę :) bo miejsce i organizacja jak zwykle będą super... czy mój ulubiony kolega Król Goblinów w tym roku też będzie barmanem? :mrgreen:
Chciałbym jednak was prosić żebyście cie się zastanowili nad sensownością ograniczeń. Urok Waszego turnieju polega na tym że jest open! Każdy jadąc do Was zakłada same najgorsze do spotkania comba i to jest ...wbrew pozorom fajne bo inne...
Zagramy kilka bez ciśnieniowych bitewek - gdzie na stole pojawi się kosmos - zjemy po 23 kiełbasy i 4 talerze grochówki po 5 zł oraz opijemy się piwem o wspaniałym smaku oraz popatrzymy na przyjacielskie mordy nie wiedziane kilka miesięcy... Czego chcieć więcej? ...a wieczorem...eh.... :mrgreen:
Zróbcie open 2800 ze specami - niech każdy bawi się jak chce! To nie szkoła że tego czy tamtego nie wolno... jeśli tak zrobicie na pewno nie musicie martwić się o frekwencje.... Każdy kto choć raz u Was był na pewno do Was przyjedzie.... skończcie z tymi koszykami i wydziwaniem :) Howg! Już się nie mogę doczekać kurde! :mrgreen:
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Lidder
Niszczyciel Światów
Kontakt:

-Qc- pisze:A tych okazji jest jakies 8-10 w sezonie misiaku
Qc, mówimy o Tobie ;)

Awatar użytkownika
Grichalk
Masakrator

Post autor: Grichalk »

Czego chcieć więcej?
Kobiet, które będą donosić piwo i jadło do stolika. W razie potrzeby wachlowały ogromnym liściem palmowym. Zrobią masaż po bitwie , żeby rozluźnić napięte mięśnie od wysiłku przesuwania plastikowych figurek :)

Awatar użytkownika
Paraszczak
Falubaz

Post autor: Paraszczak »

Taaa...i będą zlizywały resztki kokainy z czubka kabanosa!
Ostatnio zmieniony 30 sie 2013, o 20:40 przez Kalesoner, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: kulinarnie

Awatar użytkownika
Słowian
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Słowian »

PiotrB pisze:co byś cie nie uchwalili to i tak będę :)
Jak wyżej, i bez spinania się o zasady.
Paraszczak pisze:Taaa...i będą zlizywały resztki kokainy z czubka kutasa!
dzisiaj rozwaliłem samochód ale po tym tekście zasnę z uśmiechniety =D>
"When you're a goblin, you don't have to step forward to be a hero-everyone else just has to step back!" - Biggum Flodrot, goblin veteran

Awatar użytkownika
Pocisk
Masakrator

Post autor: Pocisk »

Jak tak będzie to jadę na bank

Bretonnian
Falubaz

Post autor: Bretonnian »

Takie rzeczy to pewnie dopiero na masterze w Krk :mrgreen: :wink:

Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

Post autor: Solo »

Popieram Szaitisa koszyku dla bandytów z Topu !

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

Spadłem z krzesła :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Post autor: Przemcio »

WTG Paraszczak... padłem... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

Kuba, no...
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

Głodnemu chleb na myśli

Aczkolwiek głodny głodnemu wypomni

Tak więc nie pozostaje nam nic innego jak jechać na Silesiana i wystawiać na stół nie tylko pacynki, ale również ...

(turniej tylko dla pełnoletnich (21 lat) samców)

Awatar użytkownika
Paraszczak
Falubaz

Post autor: Paraszczak »

Wracając na ziemię...Rozpiski jawne ale nie muszę mówić gdzie jest Assassin? Zapis z Euro znika?

ODPOWIEDZ