Moje WE
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Mi się podobają bardzo, zwłaszcza już wspomniany Brokuł czy też GG w trawie.
Barwy też mi się podobają, jakoś tak bardziej przemawia do mnie styl taki baśniowy właśnie. tak jak było w 5ed. Np. Orki w czerwonych spodniach z budyniem od ucha do ucha (uśmiechem)
Brawo!!!!!
Barwy też mi się podobają, jakoś tak bardziej przemawia do mnie styl taki baśniowy właśnie. tak jak było w 5ed. Np. Orki w czerwonych spodniach z budyniem od ucha do ucha (uśmiechem)
Brawo!!!!!
dziekuje za wszystkie za i przeciw.
- kolory sa takie a nie inne bo mi takie pasuja. kto widzial na zywo ten wie ze sa bardziej stonowane... niestety fotograf ze mnie zaden
- driady... pomysl byl i jest taki ze driady to zajebiste laski a na czas zagrozenia materializuje im sie pancerz jak korowa skora w D&D (kto gra ten wie o co chodzi...) i powiem szczerze ze mi sie bardziej podobaja czesci od starych driad... sa bardziej drzewiaste i mocniejsze... nie wiem czy zrozumiale napisalem... kolor driad... czemu uwazacie ze driady sa innego koloru niz zielony? w znacznej wiekszosci fabularniakow sa wlasnie koloru zielonego (tak samo DE bym malowal z czarna skora )
- WR sa na urwisku i jest to zamierzone... sa w pelnym galopie i wypadaja na wrogow skaczac z wlasnie tego urwiska (co nie jest za wysokie widac na figurkach...)
- trawa zbyt prosta... zartujesz chyba? nieuzywana trawa bardzo ale to bardzo ladnie rosnie prosto... przejdz sie kiedys na jakas dzika polane... ( albo do ogrodu kogos naprawde bogatego )
- brokul... no coz zostal tak ochszczony i tego juz raczej sie nie zmieni...
- na koniec stwierdze tylko ze nie uwazam ze jest to przerost formy nad trescia... na stole jak to wszystko stoi kolo siebie naprawde mi sie podoba... dalej wg mnie jesli mam armie bretoni to oczywiscie bym tak jej nie zrobil bo to inny rodzaj armii ale WE sa tak bogate w tereny ze tylko kombinuje jak wladowac drzewka na podstawki... bless wie... a i tak mi sie to uda zeby konkretnie wygladalo
- kolory sa takie a nie inne bo mi takie pasuja. kto widzial na zywo ten wie ze sa bardziej stonowane... niestety fotograf ze mnie zaden
- driady... pomysl byl i jest taki ze driady to zajebiste laski a na czas zagrozenia materializuje im sie pancerz jak korowa skora w D&D (kto gra ten wie o co chodzi...) i powiem szczerze ze mi sie bardziej podobaja czesci od starych driad... sa bardziej drzewiaste i mocniejsze... nie wiem czy zrozumiale napisalem... kolor driad... czemu uwazacie ze driady sa innego koloru niz zielony? w znacznej wiekszosci fabularniakow sa wlasnie koloru zielonego (tak samo DE bym malowal z czarna skora )
- WR sa na urwisku i jest to zamierzone... sa w pelnym galopie i wypadaja na wrogow skaczac z wlasnie tego urwiska (co nie jest za wysokie widac na figurkach...)
- trawa zbyt prosta... zartujesz chyba? nieuzywana trawa bardzo ale to bardzo ladnie rosnie prosto... przejdz sie kiedys na jakas dzika polane... ( albo do ogrodu kogos naprawde bogatego )
- brokul... no coz zostal tak ochszczony i tego juz raczej sie nie zmieni...
- na koniec stwierdze tylko ze nie uwazam ze jest to przerost formy nad trescia... na stole jak to wszystko stoi kolo siebie naprawde mi sie podoba... dalej wg mnie jesli mam armie bretoni to oczywiscie bym tak jej nie zrobil bo to inny rodzaj armii ale WE sa tak bogate w tereny ze tylko kombinuje jak wladowac drzewka na podstawki... bless wie... a i tak mi sie to uda zeby konkretnie wygladalo
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
eee... to byla zlosliwosc czy konkretne pytanie...?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
mi się wydaje ze to było pytanie.
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
to hmmm... zostane przy swoich ;P
Abandoned
Abandoned
Z tym , ze widziales starego... Ten jest jego synem :D:D
Paweł, Twoja armia jako całość po prostu wymiata. Zdecydowanie najlepsza w Kohorcie (Ziemek, to był policzek - nie nadstawiaj drugiego, tylko bierz się do roboty! ) i na pewno w ścisłej czołówce w Polsce.bigpasiak pisze:dziekuje za wszystkie za i przeciw.
Nie będę krytykował detali (no dobra, nie pohamuję się - nie podobają mi się te oczy! ) bo w armii na stół liczy się efekt całościowy.
Czepianie się urwiska i trawy uważam za bezzasadne. Poza tym pomysł z trawą i jego wykonanie to pełen wypas!
A driady są fajne z tą korą. Pomyślałbym o bledszym zielonym. Teraz był głównie Emerald Green? Może pokombinuj z Snot/Goblin Green? Lub nawet dodaj do zielonego jakiś Desert Yellow czy Graveyard Earth...
Piotr
Armia wygląda fajnie.Zwłaszcza Brokuł i łucznicy w wysokiej trawie.
Jak dla mnie armia trochę za bardzo jaskrawa i kolorowa ale o gustach się nie dyskutuje.
Jak dla mnie armia trochę za bardzo jaskrawa i kolorowa ale o gustach się nie dyskutuje.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
Piotrze , ale ja nie odbieram tego jako policzek , bo taka jest prawda. Co nie zmienia faktu , ze powinienem sie wziac do roboty , tylko mi sie tak fatlnie lizaki maluje... ( z tego co w zyciu malowalem to zdecydowanie powinienem grac HE)
P.S. Wlasnie skonczylem malowac kolejne 2 skinki
P.S.2 Mi tez sie oczy nigdy nie podobaly i nie beda , ale Pasiak i tak tego nie zmieni
P.S. Wlasnie skonczylem malowac kolejne 2 skinki
P.S.2 Mi tez sie oczy nigdy nie podobaly i nie beda , ale Pasiak i tak tego nie zmieni
dokladnieZiemko pisze: ale Pasiak i tak tego nie zmieni
Abandoned
Abandoned
armia wizualnie piękna żywe kolory pasują jak najbardziej do WElfów, konwersje ok. Z łuczników to bardzo mi się podoba pomysł z tą gałęzią pociętą na szerokości podstawek, gratuluje bo wg mnie to genialny pomysł przyczepić się tu moge jedynie do ridersów któzy wyglądają jakby mieli zaraz skoczyć do jakiejś przepaści (plusem owych figurek na skałce jest duży dynamizm, bardzo fajnie Ci to wyszło), i drugą rzeczą do jakiej się czepnę są driady, poprostu jakoś tak dziwnie wyglądają, a że zielone to mi nie przeszkadza a na koniec dodam że BROKUŁ rulez podsumowując armia jest śliczna i widać że włożyłeś w nią mase serca i pracy, gratuluję
i jak tu nie kochać demonówKlops pisze:a psy są świetne na krasie.
raz widziałem jak 6 z BSB z D3 do kombatu lał się przez 6 tur walki z longami od przodu i hamkami z boku.
a ja mam pytanie, co z innym brokułem co miał takiego "cannona" w łapie ?
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
ten inny to nie brokul... to zwykle dzialo przeciez DW bylo
Abandoned
Abandoned