Puchar Szczecina 2013 21-22.09.2013
Re: Puchar Szczecina 2013 14-15.09.2013
Ja tam nie zamierzam ulatwiac tworzenia potworkow, jak sam to okresliles. Nie masz 2 abomek to graj jak klimaciarz! 

Termin turnieju został przesunięty o tydzień na 21-22.09.13. Mam nadzieję, że stawicie się licznie:).
Co do prosków. Jestem im bardzo niechętny - pamiętajcie że PS to turniej ze swoją marką. Niemniej braki w modelach zgłaszajcie mi - może coś wymyślimy albo wyjątkowo dopuszczę jakiś nieewidentny proks (np. daktyle za terki). Sprawy rozważę jednak indywidualnie i będę stwarzał problemy
.
Już możliwość gry niepomalowaną armią jest wielkim ułatwieniem.
Co do prosków. Jestem im bardzo niechętny - pamiętajcie że PS to turniej ze swoją marką. Niemniej braki w modelach zgłaszajcie mi - może coś wymyślimy albo wyjątkowo dopuszczę jakiś nieewidentny proks (np. daktyle za terki). Sprawy rozważę jednak indywidualnie i będę stwarzał problemy

Już możliwość gry niepomalowaną armią jest wielkim ułatwieniem.
-
- Chuck Norris
Ja Wam dam nie dopuścić nie pomalowane
Mój szary plastikowy i metaliczny metal to podstawa 
Teraz będzie łatwiej kręcić drugą połówkę z tym terminem.

Teraz będzie łatwiej kręcić drugą połówkę z tym terminem.
Już kołuje auto z Gdanska,
wstepnie Macias, Malin,KJ, Rogal i Ja
damy znac do konca tygodnia
wstepnie Macias, Malin,KJ, Rogal i Ja

damy znac do konca tygodnia

-
- Chuck Norris
Dobra po rozmowie z drugą lepszą połówką przyjeżdżam na Puchar Szczecina, może jakieś Trolle będą chciały ze mną pojechać.
-
- Chuck Norris
No to by było ciekaweyedee pisze:Wrubla wyciagaj, podczas DMP obiecywal sie stawic!JaSzczuras pisze:Dobra po rozmowie z drugą lepszą połówką przyjeżdżam na Puchar Szczecina, może jakieś Trolle będą chciały ze mną pojechać.

-
- Chuck Norris
Przecież gramy na zasady PKS gdzie są dopuszczeni spece, tylko jakieś tam śmieszne restrykcje czasami są, np Woch gra na 2500 z throgiem i banda trolli w corach 
Mam nadzieje, że nie zmieniacie terminu, bo wiele wysiłku włożyłem w pozwolenie przyjazdu

Mam nadzieje, że nie zmieniacie terminu, bo wiele wysiłku włożyłem w pozwolenie przyjazdu

Kurde pytałem bo ktoś z klubu wspomniał ze turniej jest bez herosów specjalnych.JaSzczuras pisze:Przecież gramy na zasady PKS gdzie są dopuszczeni spece, tylko jakieś tam śmieszne restrykcje czasami są, np Woch gra na 2500 z throgiem i banda trolli w corach
To ktoś kłamał, będą normalne speciale, gramy na PKS'a bez żadnych modyfikacji własnychAro pisze:Kurde pytałem bo ktoś z klubu wspomniał ze turniej jest bez herosów specjalnych.JaSzczuras pisze:Przecież gramy na zasady PKS gdzie są dopuszczeni spece, tylko jakieś tam śmieszne restrykcje czasami są, np Woch gra na 2500 z throgiem i banda trolli w corach

Zgłoszenia rozumiem że do przyszłej środy skoro termin się przesunał o tydzien ? 

Zgłoszenie poszło.
www.shaga.pl (już nie taki) nowy (ale na pewno najlepszy) sklep Gdynia ul.Morska 173