Turniej XIII Kohorty: Marsz Legionów III - 14.09.13
Re: Turniej XIII Kohorty: Marsz Legionów III
Głosuję na format b&g, 2x bl, czyli 4.
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
Czy ME jest z rezerwami czy bez, bo to ma znaczenie.
Zawsze gramy BL więc to była by fajna odmiana.
Zawsze gramy BL więc to była by fajna odmiana.
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
chyba klasyczne ME z podręcznika?
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
niech i będzie 2600 na Pekaesie
Ja dam bramkę nr. 2. Meeting engagement, Blood and Glory, Battleline

ps. poproszę o dopisanie
Ja dam bramkę nr. 2. Meeting engagement, Blood and Glory, Battleline
nic dodać, nic ująćbigpasiak pisze:Może te dodatkowe pkt będą zachęcały do malowania/przygotowania armii?
Rozmawialiśmy o tym ze Sławolem i wnioski były smutne...
Przy dawnych masterach i ok 30 pkt za malowanie widać było efekty... teraz żal jest na stołach.
DMP dobitnie to pokazało... Aż szkoda było przechodzić pomiędzy stołami. Wcześniej naprawdę perełki można było wyłuskać i dość często coś przykuwało wzrok... teraz jak już coś przyciągnie to... rzadkość...
Wydaje się być dobrym pomysłem zacząć od swojego podwórka i podnieć poziom figurek na stole.
To nie jest aż tak wiele czasu wystarczy chęć i samozaparcie. Raz nie wyjdziesz na browara, nie obejrzysz jakiegoś serialu itp i już coś jest zrobione.
Nasze hobby to nie tylko granie, przygotowanie modeli to też bardzo ważna część.

ps. poproszę o dopisanie
podpis był nieregulaminowy
oddajcie podpis łobuzy
oddajcie podpis łobuzy
czy macie jeszcze 3 miejsca czy lista zamknięta?
Mamy no limit
(no prawie 

Potwierdzam - mamy no limit. Bez "no prawie"... 
Zapisać Cię, beszcza? Dobrze by było w końcu Was poznać. Sugerowałem to już ostatnio przemiłej koleżance z Chełmży, gdy pokazywaliśmy sobie malunki figurkowe w bydgoskim Pegazie.

Zapisać Cię, beszcza? Dobrze by było w końcu Was poznać. Sugerowałem to już ostatnio przemiłej koleżance z Chełmży, gdy pokazywaliśmy sobie malunki figurkowe w bydgoskim Pegazie.
Ostatnio zmieniony 1 wrz 2013, o 21:48 przez Piotr, łącznie zmieniany 1 raz.
tak zapisz mnie. Jutro dam info o dwóch (może 3) kolejnych graczach 

Piotrze, zeby nie bylo niedomowien - wg. grupy PKS nowe lizaki poki co nie maja zadnych restrykcji na razie, poza standardowymi (magia 4 i 5 kosci) potwierdz mi prosze, ze tak tez jest na turnieju.
Zapisz Piotrze
moje typy
PKS 2600
Scenariusze:
Meeting engagement (bez rezerw), Battleline, Battleline
Dlaczego nie B&G - moim zdaniem za bardzo miesza w tabeli przy trzech bitwach
Nie zmieniajmy oceny malowania
moje typy
PKS 2600
Scenariusze:
Meeting engagement (bez rezerw), Battleline, Battleline
Dlaczego nie B&G - moim zdaniem za bardzo miesza w tabeli przy trzech bitwach

Nie zmieniajmy oceny malowania
Ostatnio zmieniony 1 wrz 2013, o 22:04 przez Andrew, łącznie zmieniany 1 raz.
XIII Kohorta Bydgoszcz
Nowe Lizaki bez ograniczeń armijnych, tylko ograniczenia wynikające z ogólnego PKS.Ziemko pisze:Piotrze, zeby nie bylo niedomowien - wg. grupy PKS nowe lizaki poki co nie maja zadnych restrykcji na razie, poza standardowymi (magia 4 i 5 kosci) potwierdz mi prosze, ze tak tez jest na turnieju.
Nie wybaczamy! ;pByro pisze:Kurde, jednak odpadamPrzepraszam.
"If its made by a Dwarf, keep it. If its made by a Human, sell it. If its made by an Orc, bin it. If its made by an Elf, burn it !!! " - Perv
www.facebook.com/XIIIKohorta
Nie kracz Andrew!
Czekamy na 3 miasto i kolegow z Wlocka (wieksza ilosc, znaczy sie...)
"If its made by a Dwarf, keep it. If its made by a Human, sell it. If its made by an Orc, bin it. If its made by an Elf, burn it !!! " - Perv
prawo seriiFilup pisze:Nie kracz Andrew!

XIII Kohorta Bydgoszcz