Turniej XIII Kohorty: Marsz Legionów III - 14.09.13
Re: Turniej XIII Kohorty: Marsz Legionów III
To na pewno wyjątek 

Coma pisze:I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.
Samochód z Włocławka na pewno będzie jechał, a gdyby młodzi z Fenixa chcieli w końcu pograć w battla to można i we dwa pojechaćkrystian1wielki pisze:Mimo że nie mam głosu i tak się chętnie pojawię(jak będzie jakiś samochód z Włocka jechał ofc )

Odnośnie scenariuszy - to bramka nr. 1 czyli pjur naparzanka battlowa
@Piotr zapisz jeszcze mojego szanownego syna Futhusa - chce się pojawić

Ostatnio zmieniony 2 wrz 2013, o 10:50 przez Heptun, łącznie zmieniany 1 raz.

zacna inicjatywa WojciechuHeptun pisze:Samochód z Włocławka na pewno będzie jechał, a gdyby młodzi z Fenixa chcieli w końcu pograć w battla to można i we dwa pojechaćkrystian1wielki pisze:Mimo że nie mam głosu i tak się chętnie pojawię(jak będzie jakiś samochód z Włocka jechał ofc )
Zapisywać się !

XIII Kohorta Bydgoszcz
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Pytałem na forum Fenixa - zbieramy na razie chętnych
Szykuje sie gruby turniej, byleby ludzie sie nie wysypali na 3 dni przed 

Jeśli mogę coś zasugerować... Proponuję mniejsze punkty z dwóch powodów. po 1 szybsze bitwy po 2 bardziej to zachęci nowych graczy u mnie kumpel martwi się ze na 2600 nie złoży armii 

2600 jest juz klepniete.
Czego mu brakuje, pozyczymy mu, ewentualnie moze sproksowac straci troche pktow za hobbystyke ale zagra.
Czego mu brakuje, pozyczymy mu, ewentualnie moze sproksowac straci troche pktow za hobbystyke ale zagra.
Tradycją "Marszów" jest wybieranie formatu przez uczestników poprzedniego turnieju. Nie chcielibyśmy tego zmieniać. Czym gra martwiący się kumpel?beszcza pisze:Jeśli mogę coś zasugerować... Proponuję mniejsze punkty z dwóch powodów. po 1 szybsze bitwy po 2 bardziej to zachęci nowych graczy u mnie kumpel martwi się ze na 2600 nie złoży armii
I gdzie te obiecane 3 osoby z Chełmży?

spokojnie panowie. Ważne, żebyście przyjechali, pomożemy wam z figsami, a w razie czego sproxujecie sobie to, czego się nie uzupełni.
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
Bardzo przyjaznym - jak nie bedzie wystarczajacej liczby graczy , aby zdobyc maks punktow do ligi z lokala to dopiszemy . W koncu mamy w tym doswiadczenie

Tak to jest jak sie szybciej mysli niz pisze 

Powiało grozą.
O to tez mi chodzi