lub beczka piwaTolo pisze:Ho ho bardzo fajoskie !
Czekamy na sztandarA pod nogą koniecznie głowa orka.
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
lub beczka piwaTolo pisze:Ho ho bardzo fajoskie !
Czekamy na sztandarA pod nogą koniecznie głowa orka.
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Jako osobny oddział może nie rzucaliby się tak w oczy, np taka elita hamków, trochę większa od rówieśników z racji mięśnismiejagreg pisze:Bardzo fajne te Twoje krasie. Jak ktoś zbiera krasie made in Scibor, to imho pozycja obowiązkowa. Ja niestety jestem miłośnikiem starych brodaczy, które są sporo mniejsze od Twoich modeli.![]()
![]()
Rozważam taką ewentualność, ale póki co mam debet i nic z tego. Jednak nigdy nie wiadomo, co przyszłość przyniesieRasti pisze:Jako osobny oddział może nie rzucaliby się tak w oczy, np taka elita hamków, trochę większa od rówieśników z racji mięśnismiejagreg pisze:Bardzo fajne te Twoje krasie. Jak ktoś zbiera krasie made in Scibor, to imho pozycja obowiązkowa. Ja niestety jestem miłośnikiem starych brodaczy, które są sporo mniejsze od Twoich modeli.![]()
![]()
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
kubencjusz pisze:Że stronic zapisanych ilość, o jakości areny nie świadczy uświadomić sobie musisz, młody padawanie. Hmmmm.
Naviedzony pisze: A po co pomagać ludziom? Ludzie są niegodni elfiej pomocy.