Malowanie u Chittosa
Moderatorzy: Yudokuno, Big Boss M.
Malowanie u Chittosa
Witam. Pomaluję pojedyńcze modele oraz całe armie. Możliwość odbioru w Lublinie.
Maluję na poziomie: TT (3-4 kolory + wash + drybrush)
TT+ najlepiej jak potrafie
W cenie są również wykonane podstawki piasek+ drybrush+ trawka statyczna. Możliwość podstawki urozmaiconej o skały, bitsy.
Wykonam również freehandy na płaszczach/sztandarach etc.
Ceny:
piechota TT 7+/ TT+ 10/ Bohater 25 TT+
kawaleria TT 11+/ TT+ 17/ Bohater 35 TT+
ogropodobne TT 18+/ TT+ 25+/ Bohater 45 TT+
kawaleria potworów TT 30+/ TT+ 45+/
warmachine bez załogi 30+/ z załogą 40+ (załoga w liczbie 3, za każdego +1 załoganta dodatkowo 7zl)
freehand 25+
Smokowate 70+ (robione aerografem)
Wszystkie inne do obgadania. Ceny są ruchome więc można się potargować.
Wszystkie większe modele maluję aerografem.
Kontakt PW
https://www.facebook.com/chittospainting
TT
TT
Maluję na poziomie: TT (3-4 kolory + wash + drybrush)
TT+ najlepiej jak potrafie
W cenie są również wykonane podstawki piasek+ drybrush+ trawka statyczna. Możliwość podstawki urozmaiconej o skały, bitsy.
Wykonam również freehandy na płaszczach/sztandarach etc.
Ceny:
piechota TT 7+/ TT+ 10/ Bohater 25 TT+
kawaleria TT 11+/ TT+ 17/ Bohater 35 TT+
ogropodobne TT 18+/ TT+ 25+/ Bohater 45 TT+
kawaleria potworów TT 30+/ TT+ 45+/
warmachine bez załogi 30+/ z załogą 40+ (załoga w liczbie 3, za każdego +1 załoganta dodatkowo 7zl)
freehand 25+
Smokowate 70+ (robione aerografem)
Wszystkie inne do obgadania. Ceny są ruchome więc można się potargować.
Wszystkie większe modele maluję aerografem.
Kontakt PW
https://www.facebook.com/chittospainting
TT
TT
Ostatnio zmieniony 6 paź 2015, o 23:43 przez Chittos, łącznie zmieniany 47 razy.
Mogę śmiało polecić kolegę, wcześniej podkładował mi modele na podstawowe kolory. Schludnie i starannie, długo nie trzeba było czekać więc jak najbardziej polecam!
Jedynie zmień zdjęcia te co teraz są na takie na których będzie coś widać
Jedynie zmień zdjęcia te co teraz są na takie na których będzie coś widać
TT+ zrobie jutro w dzień jaśniejsze foty będzie lepiej widacEltharion pisze:Ten mag to jest TT+ czy TT ?
Polecam. Stosunek jakości do ceny wyśmienity.
Zamówienie wykonane zgodnie ze zleceniem
Zamówienie wykonane zgodnie ze zleceniem
Witam,
Ile kosztowało by mnie i w jakim czasie mógłbyś pomalować ok 25 savage orc z fcg?
Wolę sobie je sam pomalować niestety praca, życie itp brakuje czasu na wszystko... Modele chciałbym żeby były dokładnie pomalowane w jednej max 2 warstwach (później rozjaśnienia zrobię sobie sam). Modele będą nieco skonwertowane, z przygotowanymi podstawkami, sklejone i z położonym czarnym podkładem.
pozdrawiam
Tomek
p.s. Istotniejszy jest dla mnie czas niż cena.
p.p.s. w przypadku dobrej współpracy znajdzie się sporo więcej modeli do zrobienia w podobny sposób.
Ile kosztowało by mnie i w jakim czasie mógłbyś pomalować ok 25 savage orc z fcg?
Wolę sobie je sam pomalować niestety praca, życie itp brakuje czasu na wszystko... Modele chciałbym żeby były dokładnie pomalowane w jednej max 2 warstwach (później rozjaśnienia zrobię sobie sam). Modele będą nieco skonwertowane, z przygotowanymi podstawkami, sklejone i z położonym czarnym podkładem.
pozdrawiam
Tomek
p.s. Istotniejszy jest dla mnie czas niż cena.
p.p.s. w przypadku dobrej współpracy znajdzie się sporo więcej modeli do zrobienia w podobny sposób.
Up
Ostatnio zmieniony 22 paź 2013, o 01:00 przez Chittos, łącznie zmieniany 1 raz.
Ostatnio zmieniony 3 sty 2014, o 20:27 przez Chittos, łącznie zmieniany 1 raz.
Ostatnio zmieniony 3 sty 2014, o 20:29 przez Chittos, łącznie zmieniany 1 raz.
Ostatnio zmieniony 3 sty 2014, o 20:30 przez Chittos, łącznie zmieniany 1 raz.
Dobrze, świetny kontakt, świetny termin - tzn dotrzymuje terminu ; P Polecam ale ostrzegam że jest teraz zapracowany ^^
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
-
- Mudżahedin
Super kontakt, super malowanie, Polecam !
Kapitan KOCOŃ stół nr. 6 xD
Bis dat qui cito dat.
Bis dat qui cito dat.
Ostatnio zmieniony 3 sty 2014, o 20:34 przez Chittos, łącznie zmieniany 1 raz.
Ostatnio zmieniony 3 sty 2014, o 20:35 przez Chittos, łącznie zmieniany 1 raz.