Konkurs Malarski z nagrodami Pieniężnymi
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Konkurs Malarski z nagrodami Pieniężnymi
Witajcie
Mam zaszczyt zaprosić wszystkich do Konkursu malarskiego którego pierwsza edycja miała miejsce w maju i czerwcu tego roku i zgromadziła 8 uczestników. Mam nadzieję, że edycja druga będzie cieszyć się większym jeszcze zainteresowaniem!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. WSTĘP
1.1. Każdy uczestnik konkursu dostaje do pomalowania przydzielone praz organizatora modele. Figurki dostarczane są w ilości od 1(duży target, hero) do 20 (state troops, zombie, klanraci, gobliny itp).
1.2. Każdy uczestnik konkursu pracuje nad nadesłanymi modelami (maluje, modeluje) i gotowym pracom robi zdjęcia. Zdjęcia oraz skończone modele przesyłane są organizatorowi, który zakłada galerię prac oraz wyłania zwycięzcę w powszechnym głosowaniu.
1.3. Organizator przeanalizuje dokładnie galerię każdego kto się zgłosi, żeby nie dostał figurek które już malował lub figurek z jego armii. Oczywiście żeby każdy miał równe szanse profesjonaliści dostaną figurki w których będą musieli się napocić żeby wygrać. A mniej doświadczeni malarze, figurki z większymi szczegółami .
1.4. Organizator wyraża nadzieję, że konkurs przebiegnie sprawnie i bez żadnych problemów. Na każde pytania można uzyskać odpowiedź w temacie konkursu lub poprzez PW.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2. ZASADY
2.1. Każdy uczestnik może wygrać tylko raz
2.2. Prace muszą być wykonane własnoręcznie (w sensie malowania).
2.3. Osoba która podejmie się udziału w konkursie, oświadcza jednocześnie, że jest w stanie skończyć pracę we wskazanym terminie. Jeśli nie masz czasu po prostu nie bierz udziału w konkursie!
2.4. Konkurs ruszy tylko jak do upływu terminu zapisów zgromadzi się co najmniej 10 chętnych.
2.5. Każdy uczestnik ma obowiązek odesłać skończone prace w terminie przewidzianym w TERMINARZU.
2.6. Organizator nie ma prawa przerwać konkursu i poprosić uczestników o odesłanie przyznanych modeli, jeśli rozpocznie się już ETAP 3 konkursu.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3. TERMINARZ
3.1.Terminarz zgłoszeń i pracy:
ETAP 1 - do dnia 15.09.2013
Oczekiwanie na zgłoszenia.
ETAP 2 – do dnia 2.10.2013
Nadesłanie modeli uczestnikom konkursu.
ETAP 3 – do dnia 2.11.2013
Praca nad nadesłanymi modelami
ETAP 4 – do dnia 4.11.2013
Odesłanie gotowych prac organizatorowi konkursu.
ETAP 5 – od dnia 7.11.2013 do 14.11.2013
Głosowanie nad zamieszczonymi w galerii konkursowej zdjęciami prac i wybór zwycięzcy.
3.2. Konkurs kończy się wraz z dniem zakończenia ostatniego etapu (z dniem wyłonienia zwycięzców).
3.3. Organizator zastrzega możliwość zmiany wyżej wymienionych terminów, jeśli ma to na celu dobro konkursu lub jego uczestników.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
4. ZGŁOSZENIA
4.1. Zgłaszacie się do konkursu poprzez prywatną wiadomość do użytkownika „Kuros”.
4.2. Zgłoszenie musi zawierać dane osobowe (imię, nazwisko), adres oraz telefon kontaktowy uczestnika.
4.3. Zgłosić się może każdy wiarygodny członek forum, czyli taki, który posiada już galerię na forum lub ma co najmniej 100 postów.
4.4 Lista uczestników (zawierająca ich nazwy użytkownika) jest jawna i będzie aktualizowana na bieżąco.
4.5. Dane osobowe uczestników będą ujawniane tylko na ich wyraźne życzenie.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
5. NAGRODY
5.1. Nagrody przyznawane są pracom, które zdobędą kolejno największe ilości głosów w jawnym głosowaniu w galerii konkursowej. Głosowanie odbywa się za pośrednictwem forum Border Princes. Każdy użytkownik forum posiada jeden głos.
5.2. Wartość nagród uzależniona jest od liczby ukończonych prac, która wpłynie z powrotem do organizatora.
5.3. Losowo wybrana osoba (Happy Looser) dostanie nagrodę pocieszenia 5% łącznej wygranej.
Happy Looser nie może być jednocześnie jednym ze zwycięzców konkursu.
5.4. Wartości nagród w odniesieniu do ilości uczestników.
10-19 skończonych prac
- 475 zł dla wygranego
- 25 dla Happy Loosera
20-29 skończonych prac
- 650-wygrany
- 300zł drugie miejsce
- 50 zł Happy Looser
30-39 skończonych prac
- 900zł wygrany
-350zł drugie miejsce
- 175zł 3 miejsce
- 75zł Happy Looser
5.6. Organizator zobowiązuje się wpłacić nagrodę w terminie 7 dni od dnia zakończenia konkursu.
Mam zaszczyt zaprosić wszystkich do Konkursu malarskiego którego pierwsza edycja miała miejsce w maju i czerwcu tego roku i zgromadziła 8 uczestników. Mam nadzieję, że edycja druga będzie cieszyć się większym jeszcze zainteresowaniem!
1. WSTĘP
1.1. Każdy uczestnik konkursu dostaje do pomalowania przydzielone praz organizatora modele. Figurki dostarczane są w ilości od 1(duży target, hero) do 20 (state troops, zombie, klanraci, gobliny itp).
1.2. Każdy uczestnik konkursu pracuje nad nadesłanymi modelami (maluje, modeluje) i gotowym pracom robi zdjęcia. Zdjęcia oraz skończone modele przesyłane są organizatorowi, który zakłada galerię prac oraz wyłania zwycięzcę w powszechnym głosowaniu.
1.3. Organizator przeanalizuje dokładnie galerię każdego kto się zgłosi, żeby nie dostał figurek które już malował lub figurek z jego armii. Oczywiście żeby każdy miał równe szanse profesjonaliści dostaną figurki w których będą musieli się napocić żeby wygrać. A mniej doświadczeni malarze, figurki z większymi szczegółami .
1.4. Organizator wyraża nadzieję, że konkurs przebiegnie sprawnie i bez żadnych problemów. Na każde pytania można uzyskać odpowiedź w temacie konkursu lub poprzez PW.
2. ZASADY
2.1. Każdy uczestnik może wygrać tylko raz
2.2. Prace muszą być wykonane własnoręcznie (w sensie malowania).
2.3. Osoba która podejmie się udziału w konkursie, oświadcza jednocześnie, że jest w stanie skończyć pracę we wskazanym terminie. Jeśli nie masz czasu po prostu nie bierz udziału w konkursie!
2.4. Konkurs ruszy tylko jak do upływu terminu zapisów zgromadzi się co najmniej 10 chętnych.
2.5. Każdy uczestnik ma obowiązek odesłać skończone prace w terminie przewidzianym w TERMINARZU.
2.6. Organizator nie ma prawa przerwać konkursu i poprosić uczestników o odesłanie przyznanych modeli, jeśli rozpocznie się już ETAP 3 konkursu.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3. TERMINARZ
3.1.Terminarz zgłoszeń i pracy:
ETAP 1 - do dnia 15.09.2013
Oczekiwanie na zgłoszenia.
ETAP 2 – do dnia 2.10.2013
Nadesłanie modeli uczestnikom konkursu.
ETAP 3 – do dnia 2.11.2013
Praca nad nadesłanymi modelami
ETAP 4 – do dnia 4.11.2013
Odesłanie gotowych prac organizatorowi konkursu.
ETAP 5 – od dnia 7.11.2013 do 14.11.2013
Głosowanie nad zamieszczonymi w galerii konkursowej zdjęciami prac i wybór zwycięzcy.
3.2. Konkurs kończy się wraz z dniem zakończenia ostatniego etapu (z dniem wyłonienia zwycięzców).
3.3. Organizator zastrzega możliwość zmiany wyżej wymienionych terminów, jeśli ma to na celu dobro konkursu lub jego uczestników.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
4. ZGŁOSZENIA
4.1. Zgłaszacie się do konkursu poprzez prywatną wiadomość do użytkownika „Kuros”.
4.2. Zgłoszenie musi zawierać dane osobowe (imię, nazwisko), adres oraz telefon kontaktowy uczestnika.
4.3. Zgłosić się może każdy wiarygodny członek forum, czyli taki, który posiada już galerię na forum lub ma co najmniej 100 postów.
4.4 Lista uczestników (zawierająca ich nazwy użytkownika) jest jawna i będzie aktualizowana na bieżąco.
4.5. Dane osobowe uczestników będą ujawniane tylko na ich wyraźne życzenie.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
5. NAGRODY
5.1. Nagrody przyznawane są pracom, które zdobędą kolejno największe ilości głosów w jawnym głosowaniu w galerii konkursowej. Głosowanie odbywa się za pośrednictwem forum Border Princes. Każdy użytkownik forum posiada jeden głos.
5.2. Wartość nagród uzależniona jest od liczby ukończonych prac, która wpłynie z powrotem do organizatora.
5.3. Losowo wybrana osoba (Happy Looser) dostanie nagrodę pocieszenia 5% łącznej wygranej.
Happy Looser nie może być jednocześnie jednym ze zwycięzców konkursu.
5.4. Wartości nagród w odniesieniu do ilości uczestników.
10-19 skończonych prac
- 475 zł dla wygranego
- 25 dla Happy Loosera
20-29 skończonych prac
- 650-wygrany
- 300zł drugie miejsce
- 50 zł Happy Looser
30-39 skończonych prac
- 900zł wygrany
-350zł drugie miejsce
- 175zł 3 miejsce
- 75zł Happy Looser
5.6. Organizator zobowiązuje się wpłacić nagrodę w terminie 7 dni od dnia zakończenia konkursu.
Ostatnio zmieniony 30 wrz 2013, o 16:22 przez Kuros, łącznie zmieniany 1 raz.
decyduje data stempla.
mogę wysłać nie ma problemu.
proszę nie pisać w tym dziale
pytania na pw albo
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... &start=100
moderatora proszę o usunięcie pytań i przeniesienie do odpowiedniego działu
pozdrawiam
kuros
mogę wysłać nie ma problemu.
proszę nie pisać w tym dziale
pytania na pw albo
moderatora proszę o usunięcie pytań i przeniesienie do odpowiedniego działu
pozdrawiam
kuros
znów spam
mówiłem żeby nie pisać tu. Nie spamujcie tu
macie od tego dział
zapraszam do lektury:
poza tym figurki są z różnych armii wiec nie są malowane dla mojej prywatnej armii
tanio wcale nie wychodzi, ponieważ nikt na forum nie kupił figurek pomalowanych z tamtego konkursu w cenie losu50zł(50*10 osób=500zł)+figurek
oczywiście figurki będzie można kupić na tym forum po zakończeniu głosowania
Pozdrawiam
kuros
macie od tego dział
zapraszam do lektury:
poza tym figurki są z różnych armii wiec nie są malowane dla mojej prywatnej armii
tanio wcale nie wychodzi, ponieważ nikt na forum nie kupił figurek pomalowanych z tamtego konkursu w cenie losu50zł(50*10 osób=500zł)+figurek
Pozdrawiam
kuros
Ostatnio zmieniony 7 wrz 2013, o 10:46 przez Kuros, łącznie zmieniany 1 raz.
Ciekawy pomysl jak w miare tanio miec pomalowana armie ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
- Wiewior-lbn
- Chuck Norris
Kuros pisze:znów spam
macie od tego dział
zapraszam do lektury:
Pozdrawiam
kuros
Ja już oddaje głoś na 8)Majones-aZiemko pisze:Ciekawy pomysl jak w miare tanio miec pomalowana armie
ORGANIZUJEMY SPOTKANIA MALARZY FIGUREK W LUBLINIE , A W DZIALE SPRZEDAM SPRZEDAJE FIGURKI;)
Lista:
1) Fuxiorr
2) Naviedzony
3) Silvestro
4)Szczur22
5)Ryosuke
6)Wojtuśś
7)Bayard
8)Majones
9)Chester22
10) Slayfer
11) Lazur
12) Denis
13)Cookie Monster
14)Azgaroth
15)Kocitzz
16) Czop
narazie jest 11 osób i jak do tej pory przewiduje
7 osób dostanie 1 figurke
3 osoby 2 figurki
1 dostanie 5 3 szczuroogry i 2 poganiaczy
myśle że każdy będzie zadowolony z wyboru
figurki w większości są czyste
ostatni dzień zapisów więc dodam bonus
prawie 700 zł za pomalowanie figurki to dobry start na kupienie sobie nowej armii lub zwykłego aero!!!
pozdrawiam
i czekam na zapisy
jest 15 osób wiec nagroda wzrasta!
została niecała godzina!
1) Fuxiorr
2) Naviedzony
3) Silvestro
4)Szczur22
5)Ryosuke
6)Wojtuśś
7)Bayard
8)Majones
9)Chester22
10) Slayfer
11) Lazur
12) Denis
13)Cookie Monster
14)Azgaroth
15)Kocitzz
16) Czop
narazie jest 11 osób i jak do tej pory przewiduje
7 osób dostanie 1 figurke
3 osoby 2 figurki
1 dostanie 5 3 szczuroogry i 2 poganiaczy
myśle że każdy będzie zadowolony z wyboru
figurki w większości są czyste
ostatni dzień zapisów więc dodam bonus
prawie 700 zł za pomalowanie figurki to dobry start na kupienie sobie nowej armii lub zwykłego aero!!!
pozdrawiam
i czekam na zapisy
jest 15 osób wiec nagroda wzrasta!
została niecała godzina!
Ostatnio zmieniony 15 wrz 2013, o 23:43 przez Kuros, łącznie zmieniany 1 raz.
Dostałem ludka. Niestety ciut polamany. Hero ni ma ostrza halabardy i czubka tronu.
Po silesianie się pobawię.
Po silesianie się pobawię.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Wierzchowiec jaki chciałem. :] Lubie to. Będzie frajda z podstawką.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Zmień w regulaminie terminarz, żeby wszystko było jasne.
ok z edytowana data!
daje czas poczcie polskiej 3 dni
startujemy w czwartek ,
zacznijcie wcześniej niż ostatnio , bo to termin ostateczny
spóźnione prace będą dyskwalifikowane !;)
pozdrawiam i życze wszystkim wygranej;) jak nie głównej nagrody to happy losera
daje czas poczcie polskiej 3 dni
startujemy w czwartek ,
zacznijcie wcześniej niż ostatnio , bo to termin ostateczny
spóźnione prace będą dyskwalifikowane !;)
pozdrawiam i życze wszystkim wygranej;) jak nie głównej nagrody to happy losera
Figurki dostałem więc biorę się do roboty
Forest dragon i globadier to modele które mi max dopasowales do gustu dzięki ^^
Forest dragon i globadier to modele które mi max dopasowales do gustu dzięki ^^
” Rozejrzyj się dookoła. Zobaczysz ludzi, bez których ten świat byłby lepszy.”
Death Note
Galeria :
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35349
Strona Malarska na Facebooku:
https://www.facebook.com/pages/Fallen-A ... 9393055688
Death Note
Galeria :
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35349
Strona Malarska na Facebooku:
https://www.facebook.com/pages/Fallen-A ... 9393055688
Ja również dostałem figurki
Powiem szczerze, że będzie to wyzwanie i mam nadzieję, że uda mi się wyjść z tego obronną ręką - dzięki ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Wierzę w Wolny Rynek, Niewidzialną Jego Rękę, kuców obcowanie, Unii rozwiązanie, lewaków zaoranie, Wolną Polskę. Amen.