PMOTM4 DE sorceress on dark pegasus
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Niewiadom
- "Nie jestem powergamerem"
git figs moglbys mu jeszcze rozjasnic troszke krawedzie, teraz chyba masz enchanted blue najjasniejszy? to moglbys ice blue+enchanted blue i troche zglazowac (oczywiscie ja bym tak zrobil ale co ja tam wiem)
Grzywy ogień w szopie Reszte tez spoko.
Moze troche jasniejsze zrobil bym kolce (nie wiem jak na zywo to wyglada). A na drugiej fotce oko pegaza wyglada jakby piłeczke pingpongową złapał w oczodół
Ogolnie prezentuje sie gcior
Moze troche jasniejsze zrobil bym kolce (nie wiem jak na zywo to wyglada). A na drugiej fotce oko pegaza wyglada jakby piłeczke pingpongową złapał w oczodół
Ogolnie prezentuje sie gcior
Nieźle, nieźle:)
Bardzo mi się ten ogień podoba, tak jak miało być - od pomysłu do realizacji Połączenie ognia z granatowym zawsze dobrze wychodzi, nawet w drugą stronę Będzie z tego świetna praca. A oko też nie jest takie złe, choć na fotkach tego tak bardzo nie widać. Muszę zobaczyć na żywo A kolce też bym proponował trochę podciągnąć, chyba że takie mają być, ciemnobrązowe
A co do fotek - czemu figurka stoi w cieniu? Ciemne to wszystko wyszło... Poza tym za blisko obiektywu ją ustawiłeś
Czekam na postępy
Pozdrawiam
Sławol
Bardzo mi się ten ogień podoba, tak jak miało być - od pomysłu do realizacji Połączenie ognia z granatowym zawsze dobrze wychodzi, nawet w drugą stronę Będzie z tego świetna praca. A oko też nie jest takie złe, choć na fotkach tego tak bardzo nie widać. Muszę zobaczyć na żywo A kolce też bym proponował trochę podciągnąć, chyba że takie mają być, ciemnobrązowe
A co do fotek - czemu figurka stoi w cieniu? Ciemne to wszystko wyszło... Poza tym za blisko obiektywu ją ustawiłeś
Czekam na postępy
Pozdrawiam
Sławol
ten pegaz cos z piekla rodem widze ]:-> tak trzymac
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
oczy maja wygladac jak by siwecily dlatego taka luna do okola oczu , ogolne zalozenie przed malowaniem bylo zeby pegaz wygladal jak demon wydaje mi sie ze sie udaloSebekFF pisze:Bardzo fajnie pomalowany.. tylko.. jakos oczy dziwne mi sie wydaja ... ?
One swieca ? fajny efekt ..
cieniowanie od scab red do blod red od blod do fiery orange i na koniec fiery z sunburst dwie warstwy na konce jedynie przy nogach nie ma juz dodawanego zoltegoDraco pisze:Zdradz mi sekret jak zrobiles ten plomienisty kolor :)
juz mialem pisac, ze kolor skrzydel mi nie pasuje, ale jak zobaczylem skonczony model, zmienilem zdanie. pegaz jest super!
co do samego modelu - to IMHO najfajniejszy wzor pegaza wypuszczony przez GW... ja zrobilem z niego wierzchowca dla Chaos Lorda (choc oczywiscie - jak zwykle - go nie skonczylem ).
co do samego modelu - to IMHO najfajniejszy wzor pegaza wypuszczony przez GW... ja zrobilem z niego wierzchowca dla Chaos Lorda (choc oczywiscie - jak zwykle - go nie skonczylem ).
"I fart in your general direction"
probowalem malowac od zoltego przez czerwony do czarnych koncowek grzywe ale nie wygladalo to zbyt ciekawie dlatego jest jak jestAndre pisze:robi wrażenie pegaz ale mam jedno ale
Jeżeli ta grzywa miała wyglądać na ogień to pomyliłeś kierunek cieniowania. W środku powino być jasne a na zewnątrz ciemne.
Ale co ja tam moge wiedzieć, ważne że wygląda super
Stuff ma zajebiaszczy. Płomień powinien być odwrotnie cieniowany, ale łatwe to to nie jest a obecny efekt jest ok. Nie pasuje mi ten mieczyk i sposób montowania skrzydeł (choć tego już raczej nie poprawisz). Zamiast wyrastać z pleców, wyrastają z wielkich bulw na plecach. Imo przy montowaniu powinieneś byłeś obciąć same końcówki. Ale na to już za późno. Figs overally będzie w pytkę. Jaszcze raz super stuff.
$$$ KUPIĘ KONIE do nowego tiranoc chariotu!!! (sztuk od 1 do 5) $$$