Role na ETC 2014

Tematy z poprzednich sezonów LL

Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Re: Role na ETC 2014

Post autor: Shino »

kudłaty pisze: Gdyby ktoś z nas chciał odpuścić to by odpuścił. Chciałem tego nie ruszać, ale już w zeszłym roku odpuszczałem gdy dostałem wyborną opcję dogadania tego w gronie selekcjonerzy plus Shino (dwóch kumpli z Ordinu i ja -wypas). Spodziewanie się rewanżu jak widać było błędem.
Crus poprosil mnie, zebym ciebie tu poprosil o rozwiniecie tej mysli (nie moze tu pisac).

Napisal mi thlko, ze glupio zeby byl w ar, gdyby byl selekcjonerem.

kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kudłaty »

Weszliśmy w rzut kością.

Co do propozycji El Reya, to jest to ciekawa zabawa, natomiast sam fakt, że coś jest interesujące nie znaczy od razu, że jest sensowne. Szansa, że coś takiego przejdzie jest na tyle mała, że można śmiało to sobie odpuścić.

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Dobra, miało być jednodniowe głosowanie. Dymitr - działaj!
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Awatar użytkownika
Lidder
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Lidder »

Polska scena WFB. Chcą zdobyć mistrza świata w figurki, a będą rzucać kostką o to kto ma być w AR. Takich właśnie emocji chcemy w naszym środowisku! Nasz kandydat będzie mógł się pochwalić, że ma poparcie czegoś więcej jak środowiska - kostki. Mam nadzieję, że pojawi się filmik na YT z rzutem. To przejdzie do historii.

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Dobrze, że nie ma siedmiu kandydatów, tutaj możliwości decyzyjne mogą się wyczerpać. :|
Obrazek

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

A tak rzut kostką zamienimy na privy lub telefony do mniej lub bardziej zaprzyjaźnionych ośrodków z prośbą o poparcie "swojego".
Merytorycznie ten sam rezultat osiągnęlibyśmy rzucając kostką.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kudłaty »

Shino wygrał rzut kostką.

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Post autor: Furion »

Bez owijania w bawełnę, ale wasze rzuty kostkami są równie poważne jak obietnice przedwyborczych mainstreamowych kandydatów politycznych.

http://warhammer.org.uk/phpBB/viewtopic ... 1#p1402951

Ja się zgłoszę gdyż zrobię lepszą robotę od Shina czy tam Kudełka. Dziękuję za uwagę.

Kalesoner
Szczur Królów

Jeśli to nie jest troll, to za coś takiego powinien być dożywotni ban na repę.
Obrazek

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Post autor: Furion »

Kalesoner pisze:Jeśli to nie jest troll, to za coś takiego powinien być dożywotni ban na repę.
Ponieważ?

To co się dzieje na TWF to sprawa indywidualna osób, które tam urzędują. Wolny kraj, kto chce niech się zgłasza. Mi tam parę osób już napisało, że się cieszą że startuję więc jakieś poparcie jest. Jak każdy patriota będę godnie reprezentował sprawy polskie i zrobię wszystko co w mojej mocy by grać na rozsądne ograniczenia.

Jeszcze trochę i trzeba będzie robić głosowania o pozwolenie na napisanie posta na TWF.

pozdrawiam
Furion

Kalesoner
Szczur Królów

Skomentuję, to co robisz po wyniku głosowania. Jeszcze nieśmiało liczę, że to tylko najlepszy troll na BP od lat. :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

Ban na repe byłby szalenie wygodny dla wielu osób.
Jak się Furion zgłosi, to nikt mu tego zabronić nie może generalnie. Może będziemy mieć tyle szczęścia i obaj się dostaną

EDIT: jedna osoba na kraj jest. Któryś z chłopaków jednak musi odpasc
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Kalesoner
Szczur Królów

Zabronić tez nie moze nikt selekcjonerom zauważyć, kto gra dla siebie, a kto dla drużyny.
Obrazek

Awatar użytkownika
Necromanter
Falubaz
Kontakt:

Post autor: Necromanter »

Gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta, proste.
PiotrB pisze:Oczami wyobraźni widzę te tłumy i uśmiechniętego Sola podającego kiełbaskę ...eh ...bezcenne :)

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

proponuje dodac do tematu przedrostek "wyruchani"
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Kalesoner pisze:Jeśli to nie jest troll, to za coś takiego powinien być dożywotni ban na repę.
Bana to mozesz co najwyzej dac Barbarze na pierwszy sklad JH.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Kalesoner
Szczur Królów

Nikomu na nic bana dać nie mogę i nie mam zamiaru. Sugeruję tylko rozwiązanie ludziom, którzy mają coś do powiedzenia jesli chodzio o repę.
Ostatnio zmieniony 11 wrz 2013, o 13:00 przez Kalesoner, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

Marcin owszem, ale tez nikt im nie może tego nakazać. Poza tym po owocach będzie wiadomym czy grał dla siebie, czy dla drużyny.

EDIT: Powstrzymajcie się proszę od takich słów. Nie wypada.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Kalesoner
Szczur Królów

Skoro już to mamy wyjaśnione to koniec offtopu.

poszedł edit, zeby było ładnie
Ostatnio zmieniony 11 wrz 2013, o 13:01 przez Kalesoner, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Awatar użytkownika
Necromanter
Falubaz
Kontakt:

Post autor: Necromanter »

Zaczęło się.

Idę zrobić popcorn.
PiotrB pisze:Oczami wyobraźni widzę te tłumy i uśmiechniętego Sola podającego kiełbaskę ...eh ...bezcenne :)

ODPOWIEDZ