Role na ETC 2014

Tematy z poprzednich sezonów LL

Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10

ODPOWIEDZ
Kalesoner
Szczur Królów

Re: Role na ETC 2014

Post autor: Kalesoner »

Zrób i dla mnie i ziółek zaparz, bo nerwowy jakiś jestem. :mrgreen:
Obrazek

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Post autor: Furion »

Kalesoner pisze:Szanuj ryj, jak to się mówi i sie nie przypierdalaj do mojego klubu w rozmowie, która go nie dotyczy, bo gwarantuje ci, ze nie będę sie wtedy "zachowywał". Skoro już to mamy wyjaśnione to koniec offtopu.
Takie rzeczy ciąłeś na forum turniejowych gdzie jesteś modem a tu tak jedziesz?
Jaja se robisz z administracji i z użytkowników.

Kalesoner
Szczur Królów

Widzisz Furion, forum LL nie podlega moderacji ze względu na brzydkie słowa, takze tutaj mozna.

A największym jajcarzem, to chyba jednak jestes Ty, no nie? :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Marys
Masakrator

Post autor: Marys »

Brzydkie słowa nie podlegają. A brak szacunku dla rozmówcy, bo przecież to właśnie wyrażają?
Ostatnio zmieniony 10 wrz 2013, o 18:17 przez Marys, łącznie zmieniany 1 raz.
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.

Kalesoner
Szczur Królów

Nie wiem Maryś, zerknij na rozmowy Dymitra z Lohostem i ich zapytaj. Bardzo szanuję moich rozmówców, nawet jak piszą głupoty.
Obrazek

Awatar użytkownika
Marys
Masakrator

Ja z niemieckiej wsi pochodzę, ale zapamiętam, że w wielkich miastach światowego formatu stwierdzenia: szanuj ryj, przypierdalać się i idiota, to zwroty wyrażające najgłębszy szacunek i uznanie dla rozmówcy.

Co do istoty tematu: Szinux, czy w tym roku masz zamiar wytrzymać do końca? Czy masz pomysł jak spacyfikować oszołomów z którymi będziesz musiał się spierać, a którzy mają wyjątkowo silną pozycję?

Nie są to pytania złośliwe. W ubiegłym roku to były dość spore problemy, warto się więc przygotować na nie znowu.
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

Kalesoner pisze:Nie wiem Maryś, zerknij na rozmowy Dymitra z Lohostem i ich zapytaj.
właśnie na wypadek takich tekstów ktoś wymyślił powiedzenie "szanuj ryj!"
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Kalesoner
Szczur Królów

Dokładnie. :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

[quote="Marys"
Co do istoty tematu: Szinux, czy w tym roku masz zamiar wytrzymać do końca? Czy masz pomysł jak spacyfikować oszołomów z którymi będziesz musiał się spierać, a którzy mają wyjątkowo silną pozycję?
[/quote]
Jesli chodzi oodpowiedzi merytoryczne, to odpowiedz na nie jest taka sama jak poprzednoi (wczoraj?)

Awatar użytkownika
Marys
Masakrator

A widzisz, przegapiłem tego posta. Choć odpowiedzi nie są wprost podane ;)

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

ok. podam ci ja jeszcze raz wiec:

Jesli bede mial problemy rodzinne to tak. Bede mial przestoj w tym. nie bede mial tez problemu z przekazanim hasla wteyd komus innemu.

Nie planuje jednak miec problemow rodzinnych.

Awatar użytkownika
Marys
Masakrator

Raczej chodziło mi o walkę z oszołomami :D

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

mysle, ze nie da sie z nimi walczyc zawsze tak samo. Z kadym trzeba osobno.

Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

Post autor: Solo »

:) i o to chodzi ! Furion jako jedyny ma wyjebane na ukłądy :D no chyba że w pewnym momencie zrezygnuje na rzecz Kudłatego jako kolega z SlayerSów :]

Jankiel przestań atakować tych biednych warszawiaków, to już nie jest śmieszne @żółta kartka !

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Lol, ale zagranie! Niezbyt elegancko Jurek. Czemu nie zgłosiłeś wcześniej tutaj swojej chęci kandydowania?
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Post autor: Furion »

Karli pisze:Czemu nie zgłosiłeś wcześniej tutaj swojej chęci kandydowania?
Ponieważ to co się dzieje na TWF to sprawa osób tam się udzielających, a LL nic do tego. Jaki jest mandat Shina? Rzut kostką?

Koniec tematu, stało się. Zresztą robicie widły z igieł. Sprawa jest marginalna.

pozdrawiam
Furion

kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kudłaty »

Cała ta scena oprócz kilku mniej lub bardziej prymitywnych uwag świadczących bądź co bądź o nadawcy ma też tą zaletę, że za jakiś miesiąc jak ściągniemy kłódkę z tego tematu i wrócimy do dyskusji w sposób trochę bardziej merytoryczny to ucywilizujemy niektóre procesy.

Jeżeli ktoś ma na bieżąco jakieś uwagi co do mojej roli jako spokeperson proszę je śmiało zgłaszać, aczkolwiek jeżeli mógłbym mieć prośbę wolałbym trochę mniej emocjonalnie niż to ma miejsce w kwestii AR. W chwili obecnej tak naprawdę z głosowań, które mamy są 3 tematy:

1.Chairmani. Głos Polski padnie na: Zamliego (FoW PL), Pierre'a i Tompnk (40k głosy nic nie zmieniające, ale to główni matacze tam, cholera wie kiedy trzeba będzie z nimi dobrze żyć), kogoś z WFB nie będącego Alexieyem, tu temat w tej chwili rozpoznaje Lidder, bo jedyne co ten chairman w tym sezonie ważnego zrobi to będzie tworzył FAQ team.

2.Miejscówka. Nie ma opcji by Serbia nie wygrała ponownie, kontrkandydaci to Hiszpania i Grecja. Nie ma żadnej słabej oferty, generalnie Serbia jest budżetową opcją, pozostałe wyglądają lepiej ale są droższe, co przy budżetowaniu potencjalnych członków kadry słabo wchodzi w rachubę. Nad głosem będziemy myśleć w ogóle dopiero jak się okaże że ma na to wpływ, na razie liczymy głosy.

3.AR. Tutaj naszym kandydatem oficjalnym jest Shino. Z głosem czekamy do końca, na wypadek gdyby było ciasno z głosami (w zeszłym roku 5 miejsce od 8 dzieliły 2 głosy, więc wsparcie nieodpowiedniej osoby głosem może namieszać). Bardzo bym chciał nie wpuścić tam El Reya, ale przy tak miernej konkurencji nie ma na to większych szans.

W kwestii AR-u oprócz rzutu kością Shino zaproponował zamienianie się co roku, przy czym dopiero od tego.

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

W kwestii AR-u oprócz rzutu kością Shino zaproponował zamienianie się co roku, przy czym dopiero od tego.
Jak najbardziej. Mam nadzieje, ze za rok wejdziesz do skladu. Szczegolnie, ze bedzie to bardzo ciezkie zadanie. Najprawdopodobniej bedzie nowa edycja a co za tym idzie ograniczenia beda pisane penwie od poczatku.

nie wiem tylko czy glosowanie na pierre'a jest dobrym pomyslem. Osobiscie uwazam, ze cale et byoby lepsze bez tej osoby.

kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kudłaty »

Ja też, ale muszę oddać 4 głosy. Pierre i tak wejdzie, a na wszystkich gości na których chce oddać głos już oddałem, możemy poprzeć randomów lub udawać, że lubimy się z Pierrem.

Kalesoner
Szczur Królów

A kiedy będą znane wyniki głosowania na AR?
Obrazek

ODPOWIEDZ