Role na ETC 2014

Tematy z poprzednich sezonów LL

Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10

ODPOWIEDZ

Awatar użytkownika
Cauliflower
Ciśnieniowiec

Post autor: Cauliflower »

kudłaty pisze: Jeżeli ktoś ma na bieżąco jakieś uwagi co do mojej roli jako spokeperson
Ja bardzo się cieszę, że tą osobą pozostajesz i jakąś legitymację do oddania głosu masz.
W zaistniałej sytuacji ,można by sobie wyobrazić, że głosuje osoba kompletnie bez umocowania. Bo kto jej zabroni?
Jeśli napiszę "cześć jestem Kalafior, od teraz nowy spokeperson polski, głosuje na tego, tego i tego" to kto to potem będzie okdręcał?

Nie chciałbym rozstrząsać tego co się stało, natomiast zabieram głos jako przedstawiciel klubu.
Realia pokazują, że nie jesteśmy Danią czy Anglią, gdzie pewne role na ETC dogaduje się "na gębę".
Sytuacja taka tworzy niepotrzebne konflikty i podziały w polskim społeczeństwie battlowym.
Możliwe, że to kwestia dość rozbudowanej ligi i wprowadzenia do naszej zabawy pewnych uregulowań tworzonych przez LL. Nie mniej jednak skoro pozostająca bez regulacji część naszego battlowego życia związana z ETC stwarza tyle kontrowersji, może najwyższy czas się tym zainteresować?

Osobiście byłbym więc za pewnym uregulowaniem kwestii takich jak:
-wybór reprezentanta do AR.COM
-wybór selekcjonerów
-wybór coacha
i innych spraw z Euro związanych

Oczywiście, moglibyśmy działać bez regulacji tych kwestii, ale jak doświadczenie pokazuje, nie umiemy.
Poczyńmy więc jako LL jakieś ustalenia. Czy gorsze czy lepsze, zawsze będzie możliwość ich zmiany, a na pewno lepiej mieć oparcie w jakichkolwiek zasadach niż w kompletnej samowolce, bałaganie, wzajemnych przepychankach.

Proszę mądre głowy z LL o wzięcie pod uwagę powyższego problemu.
Pozdrawiam,
Marcin

P.S. Swoją drogą, czemu z the gamblers mają dostęp do tego działu, aż 4 osoby, czyli Furion, Kudłaty, Dymitr i Maryś?
Jest to możliwe na bazie regulaminu?
Jeśli się mylę to proszę o wyprowadzenie mnie z błędu.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Obrazek

Awatar użytkownika
Lidder
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Lidder »

Cauliflower pisze:Swoją drogą, czemu z The Gamblers (najlepszego klubu w Polsce) mają dostęp do tego działu, aż 4 osoby, czyli Furion, Kudłaty, Dymitr i Maryś?
Zapomniałeś o mnie :D

Awatar użytkownika
Cauliflower
Ciśnieniowiec

Lidder pisze:
Cauliflower pisze:Swoją drogą, czemu z The Gamblers (najlepszego klubu w Polsce) mają dostęp do tego działu, aż 4 osoby, czyli Furion, Kudłaty, Dymitr i Maryś?
Zapomniałeś o mnie :D
W sumie racja :)

Ja się na LL nie znam i kompletnie nie wiem jak to ma działać, ale niedawno był jakiś flejm o puchar i przynależność klubową, a teraz w sumie 5 klubowiczów z głosem :)

Na dniach poproszę moda aby dodał do tego forum Manfreda i Dastora, to nam wzrośnie wskaźnik do 3, a co! :wink:
Obrazek

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Z tego co pamiętam, chociaż nie sposób tego sprawdzić na liście członków LL, bo ktoś zapomniał dopisać, to każdy z chłopaków przy robieniu swojego mastera reprezentował inny klub (wyjątek Maryś i Dymitr), chociaż na DMP, byli już jednym klubem.

Regulamin LL chyba nigdzie tego nie zabrania, ja tez nie widzę w tym nic złego, chociaż trochę słabo znów to wygląda w kontekscie pucharu. Na LL chłopaki dostają się robiąc turnieje z ramienia róznych klubów, a na DMP są niby jednym.
Obrazek

Awatar użytkownika
Cauliflower
Ciśnieniowiec

Ok czaję. Dzięki.

Natomiast było to tylko poboczne spostrzeżenie.

Fajnie jak byście się odnieśli do kwestii wprowadzenia jednak pewnych regulacji dotyczących reprezentowania naszej społeczności na arenie międzynarodowej. :)
Obrazek

ODPOWIEDZ