Tfu, dokladnie, unbreak. Ale wiesz co mialem na mysli.Azurix pisze:Daje tak jakby Unbreakable na 1 turę. Bardzo mi się przydało jak grałem Swordmasterami i trafiłem 3 razy na Bretonnię

Dzieki za odpowiedz!
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Tfu, dokladnie, unbreak. Ale wiesz co mialem na mysli.Azurix pisze:Daje tak jakby Unbreakable na 1 turę. Bardzo mi się przydało jak grałem Swordmasterami i trafiłem 3 razy na Bretonnię
Hehe, ja od tego zaczynałem właśnie, a mam obecnie pokaźną kolekcję HEVarmond pisze:Hmm, no ja mam jakby to powiedzieć sentyment do smoków i Caledoru jak chodzi o fluff. Aczkolwiek na początek zacznę chyba od sea guardów, hoethów i archersów
zależy jak chcesz grać jak ciśniesz na turniej to potrzebujesz Phoenix Guardow albo White Lionow jako podstawę do piechoty do tego jeden smok jeden frostheart phoenix Silver helmsy ellyrian reaversi i ze 4 bolce i będzie gitVarmond pisze:Hmm, no ja mam jakby to powiedzieć sentyment do smoków i Caledoru jak chodzi o fluff. Aczkolwiek na początek zacznę chyba od sea guardów, hoethów i archersów
pewnie takVarmond pisze: Także zastanawiam się co teraz dokupić, pewnie silver helmów i WL ?