Puszka po sprayu
Puszka po sprayu
Witam,
Po raz pierwszy skończył mi się spray podkładowy, i została pusta puszka.
I teraz moje pytanie: to sie wyrzuca do specjalnego pojemnika, czy zostawia się sobie i myśli się co z tym zrobić?
Z góry dzięki
Po raz pierwszy skończył mi się spray podkładowy, i została pusta puszka.
I teraz moje pytanie: to sie wyrzuca do specjalnego pojemnika, czy zostawia się sobie i myśli się co z tym zrobić?
Z góry dzięki
kubencjusz pisze:Że stronic zapisanych ilość, o jakości areny nie świadczy uświadomić sobie musisz, młody padawanie. Hmmmm.
Naviedzony pisze: A po co pomagać ludziom? Ludzie są niegodni elfiej pomocy.
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
Ja zostawiam i ustawiam na półce.
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Nie dawajcie takich odpowiedzi, bo skąd możecie wiedzieć, kto tam czyta to po drugiej stronie? Poddacie jakiemuś dzieciakowi głupi pomysł i przez was ktoś będzie miał potem duży problem. 

W sedno. Ale myślałem żeby to jakoś dokleić do kawałka styropianu, pospreyować, pomalować i ładny element terenuNaviedzony pisze:Nie dawajcie takich odpowiedzi, bo skąd możecie wiedzieć, kto tam czyta to po drugiej stronie? Poddacie jakiemuś dzieciakowi głupi pomysł i przez was ktoś będzie miał potem duży problem.

Wydaje mi się, że temat do zamknięcia.
kubencjusz pisze:Że stronic zapisanych ilość, o jakości areny nie świadczy uświadomić sobie musisz, młody padawanie. Hmmmm.
Nie można posprayować styropianu 
Natomiast problemem będzie jak przybędzie Ci kolejna puszka i kolejna i następna, i dwudziesta...
W sumie ja też nie wiem jak je utylizować, prawdę mówiąc. Swoje po prostu wywalam do kosza ale zawsze źle mi z tym jest... ponoć te po farbach w przeciwieństwie do tych po kosmetykach w aerozolu nie powinny lądować w koszu "puszki".

Natomiast problemem będzie jak przybędzie Ci kolejna puszka i kolejna i następna, i dwudziesta...
W sumie ja też nie wiem jak je utylizować, prawdę mówiąc. Swoje po prostu wywalam do kosza ale zawsze źle mi z tym jest... ponoć te po farbach w przeciwieństwie do tych po kosmetykach w aerozolu nie powinny lądować w koszu "puszki".
"There is a pervasive attitude in Warhammer that "one shouldn't bring a knife to a gunfight." The whole reason that Rambo is a badass is because he indeed brings a knife to a gunfight, and still wins." 

Sucha frakcja w segregowaniu odpadów, tak podpowiem 

Wisła Kraków.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Można. Wcześniej trzeba go pomalować rozwodnionym wikolem.Cyel pisze:Nie można posprayować styropianu
Naviedzony pisze:Można. Wcześniej trzeba go pomalować rozwodnionym wikolem.Cyel pisze:Nie można posprayować styropianu
Jak zrobić rozwodniony wikol? dolać wody? Bo prawie straciłem nadzieję na pomalowanie własnego Królestwa Bitwy.
Brat jest "artzookowcem" i używa jakiegoś specjalnego mokrego klejuRasti pisze:Tak, aby rozwodnić, trzeba dodać wody.

nie wierzę, rozwadniać wodny klejRasti pisze:Taki najzwyklejszy do drewna jest na bazie wody i się go rozwadnia

No w sumie racjaRasti pisze:Sam się pytasz czy rozwadniać klej, nie spodziewaj się mądrej odpowiedzi na głupie pytanie