Gadanki o konkursie Kurosa

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ryosuke
"Nie jestem powergamerem"
Kontakt:

Re: Gadanki o konkursie Kurosa

Post autor: Ryosuke »

Wiesz zapytałeś co bym chciał pomalować to napisałem,a nie czy coś polecasz.
Tak chodzi o te z 40k.
Chcesz zarabiać na prowizji od sprzedanych gier? Zapraszam do programu dla każdego youtubera,streamera oraz dla ludzi mających wśród znajomych graczy.G2A.COM

Awatar użytkownika
Kuros
Falubaz

Post autor: Kuros »

a coś do wfb bo może już bym rynek troche przepchnął kupując modele do konkursu

Awatar użytkownika
Ryosuke
Kontakt:

Ogry jakieś.
Chcesz zarabiać na prowizji od sprzedanych gier? Zapraszam do programu dla każdego youtubera,streamera oraz dla ludzi mających wśród znajomych graczy.G2A.COM

Awatar użytkownika
Kuros
Falubaz

rozpoczeły się zapisy na konkurs
gorąco zapraszam wszystkich!
w tej edycji będzie sporo bardzo staro edycyjnego chaosu,
elfów, np( feniks, chariot)
skavenów np( abomka , dzwon)
a także sporo
orków ,
vampirów
DE
tak wiec jeszcze raz zapraszam
o dyskusje prosze w tym dziale jak i zapisy lub bezpośrednio przez pm
co do rullingu został skorygowany przez naviedzonego wiec nie powinno być już zbyt dużych luk
jakieś pytania?
pisz!

Pozdrawiam
Kuros

Awatar użytkownika
salix

Post autor: salix »

prześledziłem ta sprawę bardzo uważnie. na wstępie powiem że nie jestem malarzem, nie mam znajomych zbyt wielu na tym forum dlatego moja wypowiedź jest totalnie neutralna i z mojego punktu widzenia powiem

to że ktoś organizuje jakiś konkurs- bomba
to że ktoś chce na tym zarobić - biznes is biznes nie chcesz malować? nie uczestnicz (organizator może chce zarobić na kolejny event na jeszcze większe możliwości)
to że jest za to nagroda- bomba i gdybym umiał malować i brał udział w konkursie oraz zajął to 1 miejsce- bomba(na co mnie ta kasa? równie dobrze mogłoby nie być nagród a ino dyplom też bym się cieszył)
to że organizator nie odbiera paczek na własny koszt- bo robi to wspólnym wysiłkiem uczestników (cholera czy te 3zł kogoś zagłodzi- niektórzy mogliby 2 piwa mniej wypic na turnieju czy przed telewizorem i mieliby już na wysyłke)
to że kilku się wycofało- nie mój interes (mogli od razu powiedzieć nie niż się potem migać)
to że ciężko było z odzyskaniem figurek- żenada ( figsy należały do organizatora i równie dobrze mógł w regulaminie napisać że to karane jest czy cos wtym stylu...)
to że ktoś to krytykuje- ma prawo ale w granicach gustu i kultury (oskarżenia o oszustwa i machloje to strach przed konkurencja lub zazdrość że ktoś swoją mamone wykorzystał do eventu)
to że ktoś zarabia rocznie 3milionów złotych koron- to ma farta (ja nie mogę sobie pozwolić na organizowanie czegokolwiek bo mnie nie stać- z drugiej strony mógłbym napisać w konkursie że uczestnicy kupuja figsy i je maluja,wpłacaja 30zł na poczet nagrody, potem wysyłają do mnie, wystawiam foty na forum, forumowicze oceniają, zwyciezca zgarnia pule, odsyłam figsy (albo nie- sprzedam je i ucieknę do kazahstanu)

ludzie zejdźcie na ziemie-każdy ma wolna wole i decyduje sam za siebie i ryzykuje na własną odpowiedzialność (równie dobrze można wysłać 5 zł smsem na jakiś głupi konkurs w nadziei na wygranie sokolokówkoodkurzacza na pilota)

to tyle na ten temat- nikogo nie zamordowano i nie zgwałcono- konkurs się odbył- następny będzie lepszy- i po co tyle krzyku?

pozdrawiam
Kloc orków wbija się w 3 obslugantów i krasiowego master inżyniera- fartem wbija ino 1 rane, krasie oddają 5 ran i orkowie czmychają...po kilku nieudanych szarżach- kloc orków znika bezpowrotnie a inżynier spokojnie wraca do maszyny...

Awatar użytkownika
Kuros
Falubaz

krzyku już nie ma tylko zapisy;)

Awatar użytkownika
Wiewior-lbn
Chuck Norris

Post autor: Wiewior-lbn »

Witam.
Czy jesli wezmę udział w konkursie, będę mógł oddać głos na samego siebie?
Czy moja babcia ktora jeszcze nie ma konta na forum tez będzie mogła głosować?
Powiedzmy ,że "założy sobie" "galerie", co w niej musi się znajdować by mogła głosować?
EDIT:
Nie zależy mi na nagrodzie, wystarczy mi ,że inni nie będą jej mieli. Tak więc jeśli powiedzmy ,że wygram konkurs i zajme 1 miejsce to czy jest możliwość oddania nagrody głównej na rzecz brania udziału w kolejnej edycji? Czy to jednak nie przejdzie i będzie musiała brać udział moja babcia. Jak już mowiłem, nie zależy mi na nagrodzi, zależy mi jedynie na tym by inni nie wygrali :)
ORGANIZUJEMY SPOTKANIA MALARZY FIGUREK W LUBLINIE , A W DZIALE SPRZEDAM SPRZEDAJE FIGURKI;)

Awatar użytkownika
kubencjusz
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kubencjusz »

Zacznij porządnie malować a kto wie. Choć nawet dwa głosy, Twój i Twojej babci na nie wiele się zdadzą, chyba że mamy na forum wysyp trolli którym się Twój mierny jeden spodoba :P

Awatar użytkownika
Akadera
Falubaz

Post autor: Akadera »

Za browara na masterze mogę na ciebie zagłosować, jeśli nie wymaga to żadnego logowania na jakiś czerstwych stronkach i jeśli sam nie muszę brać w niczym udziału :P
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego

Awatar użytkownika
Kuros
Falubaz

siemanko
jak oglądałeś poprzedni konkurs to powinieneś wiedzieć jak nie to była o tym wzmianka przed głosowaniem:
forumowicze którzy zarejestrowali sie miesiąc temu lub wcześniej ,nie mogą głosowac , ktoś poprostu mógłby rejestrować sie i oddawać głos na samego siebie, mówie to dlatego żeby nie było później że regulamin na to pozwala;)
wolał bym żeby było fair play;)
poprzedni konkurs się udał chłopak zarobił sobie na "waciki"
teraz może ktoś inny będzie miał szczeście u publiczności , albo umiejętności

Pozdrawiam i czekam na jeszcze minimum 5 osób

Awatar użytkownika
Kuros
Falubaz

jade dziś na pilny wyjazd na kilka dni więc prosze się zapisywać dziś , na konkurs, ponieważ będę bardzo mało dostępny
podaje swój nr w razie jakich kolwiek pytań dzwoń
798869327

brakuje tylko 4 osoby żeby ruszyło

Awatar użytkownika
Majones
Chuck Norris

Post autor: Majones »

ja mam pytanko apropo regulaminu, stoi tam, ze nagroda ...blablabla... 10-19 SKONCZONYCH prac itd itp.
a co w przypadku jak mamy tych 10 ziomkow zgloszonych i jeden z nich przykladowo pracy nie skonczy to wtedy nagrody po prostu nie ma i tak pomalowalismy Tobie figsy dla rozrywki? czy jak to wyglada?

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

Wtedy wartość nagrody powinna wynosić 90% wartości określonej dla 10 uczestników.

Awatar użytkownika
Kuros
Falubaz

tak właśnie , 90% wartości , jak 8 to 80% i tak dalej.
ale każdy czytał regulamin i sie nie wycofa

mamy już 10 osób

zostało już 4 dni ktoś chętny?
czy startujemy z dziesiątką?

Awatar użytkownika
Silvestro
Falubaz

Post autor: Silvestro »

Moim zdaniem powinieneś trzymać się terminów ;)
Wierzę w Wolny Rynek, Niewidzialną Jego Rękę, kuców obcowanie, Unii rozwiązanie, lewaków zaoranie, Wolną Polskę. Amen.

Awatar użytkownika
Kuros
Falubaz

trzymać to się trzymam na pewno ;)
pytałem się czy startujemy żeby temat był na wierzchu ;)

narazie jest 11 osób i jak do tej pory przewiduje
7 osób dostanie 1 figurke
3 osoby 2 figurki
1 dostanie 5 3 szczuroogry i 2 poganiaczy
myśle że każdy będzie zadowolony z wyboru
figurki w większości są czyste

Awatar użytkownika
Majones
Chuck Norris

Post autor: Majones »

kto jest tym szczęśliwcem?

Awatar użytkownika
Silvestro
Falubaz

Post autor: Silvestro »

53 ratogry? Sporo :mrgreen:
Wierzę w Wolny Rynek, Niewidzialną Jego Rękę, kuców obcowanie, Unii rozwiązanie, lewaków zaoranie, Wolną Polskę. Amen.

Awatar użytkownika
Kuros
Falubaz

Lista:
1) Fuxiorr
2) Naviedzony
3) Silvestro
4)Szczur22
5)Ryosuke
6)Wojtuśś
7)Bayard
8)Majones
9)Chester22
10) Slayfer
11) Lazur
12) Denis

narazie jest 11 osób i jak do tej pory przewiduje
7 osób dostanie 1 figurke
3 osoby 2 figurki
1 dostanie 5 3 szczuroogry i 2 poganiaczy
myśle że każdy będzie zadowolony z wyboru
figurki w większości są czyste

ostatni dzień zapisów więc dodam bonus
jeśli zgłoszą się jeszcze 3 osoby dodam do puli 200zł
prawie 700 zł za pomalowanie figurki to dobry start na kupienie sobie nowej armii lub zwykłego aero!!!

pozdrawiam
i czekam na zapisy

Awatar użytkownika
Ryosuke
Kontakt:

Przestałbyś się już podniecać ilością pieniędzy.

ODPOWIEDZ