Procedury reklamacyjne/odwoławcze?
Moderator: swieta_barbara
Jak to mawiali starzy weterani: "w sercu zawsze SS".Bombaj pisze:Moje serce ciągle jest czarne jak wungiel, ale faktem jest, od dłuższego czasu gram w lokalnych barwach

Większość mówi to po hiszpańsku...Lidder pisze:Jak to mawiali starzy weterani: "w sercu zawsze SS".Bombaj pisze:Moje serce ciągle jest czarne jak wungiel, ale faktem jest, od dłuższego czasu gram w lokalnych barwach

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
http://www.youtube.com/watch?v=0H1RToc0 ... page#t=170Eldritch pisze:Solo śni o potędze, jak tak dalej pójdzie, całą 8 Bilę uzna za Goralenvolk i wcieli w całości do SS.
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
-
- Falubaz
Taki jest plan. Trzeba ukraść Gamblersom tytuł, a jako że Dymitriusz wkońcu przestał być plewą to trzeba szukać jakiś koalicji zeby trgo dokonać 

- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
To ja też poproszę świeżą krew do Nemezisu:
4237
3628
pozdro
4237
3628
pozdro
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

Nie 3628 tylko 1971Cauliflower pisze:To ja też poproszę świeżą krew do Nemezisu:
4237
3628
pozdro

Jeżus pisze:Trubas okazałeś się mieć większą choppę, więc masz swoją nagrodę:
Zawsze chciałem być w Nemezis
Musisz napisać w tym temacie które ID usunąć (2x) i które zostawić (1x)