7 ed. - nowe HE
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Ja tam musze 2 boxy spearow kupic i boxik lub 2 SM(to to dopiero bedzie sila. 2 ataki s5 ws6 xD). btw jak wy zamiezacie poprzerabiac tych silverow bo ja tak miesiac temu(lub moze nawet 2) kupilem boxa i mam cala 8 jeszzce nie zlozona wiec chetnie bym na DP ich przerobil a nie wiem jak.
hmm ktoś wypisał mój pomysł na konwertowanie DP z silverów koniom można zrobiń z GSu płachty na tył wstązki na kopiach specificzne malowanie sztandar coś na głowach koni ja mam na myłśi bretońskie smoki z chełmów imo swietne
mam ich dużo bo miałem robić blood dragonów:D i git 

I koniecznie ich na różowo!!
Sorki za offtop ale nie mogłem sie powstrzymać.
Spore przemeblowanie będzie w armiach HE.
Ja takie miałem w Imperium.
Sorki za offtop ale nie mogłem sie powstrzymać.
Spore przemeblowanie będzie w armiach HE.
Ja takie miałem w Imperium.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
Ja też raczej kupie normalną, gdyż sam lepić nie umiem (jakoś ten gs mnie nie chce słuchać), bitsów jakiegoś zapasu też nie posiadam.
Widział ktoś jakieś fajne alternatywne Figurki DP? Ładna jest Gamezonowa Kawa (szczególnie muzyk z bojową harfą
), ale niestety bardziej są to Eagle Princes 
Widział ktoś jakieś fajne alternatywne Figurki DP? Ładna jest Gamezonowa Kawa (szczególnie muzyk z bojową harfą

Chieftain (Skaven Hero - 45pkt.) Toughness: 4
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie

jeżeli stwierdze ze lipne konwersje
to postaram sie bardziej (bo żel nie konwertuję) nie mam zamiaru kupować jeszcze 20 DP musoało by mnei wykręcić wolę nowe lewki herosów i zainwestować w smoki
bo piechote już mam na ogólnym wypasie może jak 14 SM mi się spisza to dokupię tak abym miał 28
to postaram sie bardziej (bo żel nie konwertuję) nie mam zamiaru kupować jeszcze 20 DP musoało by mnei wykręcić wolę nowe lewki herosów i zainwestować w smoki
bo piechote już mam na ogólnym wypasie może jak 14 SM mi się spisza to dokupię tak abym miał 28
Znalazłem coś takiego:
http://www.coolminiornot.com/111707
Co myślicie o oddziałku złożonym z takich kolesi jako DP? Jakby dać im lance i tarcze do łap/na plecy/do boku... uszli by?
http://www.coolminiornot.com/111707
Co myślicie o oddziałku złożonym z takich kolesi jako DP? Jakby dać im lance i tarcze do łap/na plecy/do boku... uszli by?
Chieftain (Skaven Hero - 45pkt.) Toughness: 4

A mnie brakuje 3 zwyklasów i sztandarowego DP. Nie miałbym problemu, gdyby nie to, że potrzebuję modeli z 5 edycji :/ A w mail orderze ceny obłędne.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
widze ze na tych trzech biednych DP z 5 edycji było wielu chetnych 

- Temple Guard
- Falubaz
Ciekawy temat dla tych, którzy jeszcze nie mają Army Booka: http://warseer.com/forums/fantasy-news- ... -book.html
SH jednak zachowali save'a 2+
SH jednak zachowali save'a 2+

Gwardia umiera, ale się nie poddaje
www.robinofsherwood.fora.pl - forum o wspaniałym, klimatycznym serialu "Robin z Sherwood" - zapraszam serdecznie!
www.robinofsherwood.fora.pl - forum o wspaniałym, klimatycznym serialu "Robin z Sherwood" - zapraszam serdecznie!