Leśna orgia- mroczny targ
Moderator: Dibo
Re: Leśna orgia- mroczny targ
tez bym przygarną z 10 metalowych pestigorków jeszcze ;p
Zgadzam się z doomdiverem - płacenie 180 zł za 10 figurek to ostry przypał .. nawet ja bym tyle nie dał.
A jak ktoś jest gotowy wyłożyć takie pieniądze za te figurki to na "ibeju" jest ich troszke - kto bogatemu zabroni
Dargor - ale blisterów już dawno nie ma w sprzedaży .. chyba że coś sie zmieniło
(finecast?)
A jak ktoś jest gotowy wyłożyć takie pieniądze za te figurki to na "ibeju" jest ich troszke - kto bogatemu zabroni

Dargor - ale blisterów już dawno nie ma w sprzedaży .. chyba że coś sie zmieniło

Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Jakos nie kumam tej zajawki na khorngory i pestigory. Ok modele sa ladne ale szalu ni ma
Juz wole stare bestigory do regimentu i stare gory 

stare sa chudawe. ja ostatnio sprzedalem swoje ktore wrocily... do wlasciciela od ktorego kupiel je 3 lata temu
milosc to milosc tego nie zrozumiesz

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- Jacek_Azael
- Masakrator
Jak ktoś lubi wilkołaki z konfy to dwa mam:
http://allegro.pl/listing/user/listing. ... id=5555751
pzdr
http://allegro.pl/listing/user/listing. ... id=5555751
pzdr
Gdzieniegdzie jest na stronach (małych sklepików) - ale kupić się nie da .. próbowałem - odpisywali/oddzwaniali i przepraszali że dawno niedostępne. (np Champion Khorngorów) tak samo stary "Best Herd" jak sie uprzesz to znajdziesz w sklepach ale niestety nie kupisz.
Ja sie z takimi sytuacjami spotkałem, może mieliście więcej szczęścia.
Ja sie z takimi sytuacjami spotkałem, może mieliście więcej szczęścia.
Czcij Koze !!
nie chodzi o to czy warto polować na stare tylko o to że cena atrakcyjnaKołata pisze:Stary herd chyba niespecjalnie sie różni od nowego (tzn gory)?
Warto polować na stare?

są delikatne różnice między gorami starymi a nowymi, są inne bronie, i inne ułożenie tułowia, te starsze były takie bardziej pochylone do przodu i miały lekko "wycofane" nogi, a te nowe stoją bardziej prosto

Na sprzedaż mam:
26 Gor Herdów, w różnych etapach tzn.:
- 2 sztuki w ramce
- 4 sztuki wyciętych samych korpusów z ramki
- 2 chorąży (sklejeni)
- 2 trębaczy (sklejeni)
- 1 dowódca (metalowy model z toporem i elfią głową w drugim ręku)
- 15 sklejonych modeli w opcji dwie bronie ( w tym 12 modeli czysty plastik, jeden czarny podkład, dwa zaczęte malowanie, ale jest raczej do zmycia chyba, że ktoś cos z nich wyciśnie)
16 Ungor Herdów, w różnych etapach tzn.:
- 2 sztuki w ramce
- 2 sztuki wyciętych samych korpusów z ramki
-12 sklejonych modeli w opcji włócznie
Dla zainteresowanych daje linka do aukcji:
http://allegro.pl/show_item.php?item=3363265418
Jeżeli ma ktoś jakąś propozycję cenową KUP TERAZ to zapraszam do jej złożenia, sprzedam tylko jako całość bo później z Ungorami zostanę
26 Gor Herdów, w różnych etapach tzn.:
- 2 sztuki w ramce
- 4 sztuki wyciętych samych korpusów z ramki
- 2 chorąży (sklejeni)
- 2 trębaczy (sklejeni)
- 1 dowódca (metalowy model z toporem i elfią głową w drugim ręku)
- 15 sklejonych modeli w opcji dwie bronie ( w tym 12 modeli czysty plastik, jeden czarny podkład, dwa zaczęte malowanie, ale jest raczej do zmycia chyba, że ktoś cos z nich wyciśnie)
16 Ungor Herdów, w różnych etapach tzn.:
- 2 sztuki w ramce
- 2 sztuki wyciętych samych korpusów z ramki
-12 sklejonych modeli w opcji włócznie
Dla zainteresowanych daje linka do aukcji:
http://allegro.pl/show_item.php?item=3363265418
Jeżeli ma ktoś jakąś propozycję cenową KUP TERAZ to zapraszam do jej złożenia, sprzedam tylko jako całość bo później z Ungorami zostanę

Kupie metlowych minoskó z dwurakami
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
- rudobrody79
- Falubaz