WASZE OWN FIGURKI-galeria
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
-
- Mudżahedin
- Lokalizacja: toruńskie przedmieścia, dokładniej jakubskie przedmieścia
WASZE OWN FIGURKI-galeria
Zakładam ten temat bo mam nadzieję, że wy też zaprezentujecie swoje owny, opiszecie jak zrobiliście i rzucicie kilka fot. Ja zacznę.
Figurka jest zrobiono z części z wcześniej wykonanych z modeliny i wygotowanych, sklejona superglutem. Podstawka składa się z dwóch części i ma wymiary 25x20mm. Jest do whfb. Jescze nie wiem jaka to armia, w przyszłości pomaluję. Jaką wy armię doradzadzacie dla tego ludka? Narazie go będę używał do middenheima. Uzbrojony w topór i tarcze, zwróćie uwage na elemnty podstawki: troche gruzu posklejanego i tyle.
[/img]
Figurka jest zrobiono z części z wcześniej wykonanych z modeliny i wygotowanych, sklejona superglutem. Podstawka składa się z dwóch części i ma wymiary 25x20mm. Jest do whfb. Jescze nie wiem jaka to armia, w przyszłości pomaluję. Jaką wy armię doradzadzacie dla tego ludka? Narazie go będę używał do middenheima. Uzbrojony w topór i tarcze, zwróćie uwage na elemnty podstawki: troche gruzu posklejanego i tyle.
[/img]
- GreatTaurus
- Chuck Norris
- Kontakt:
żart?
naprawde bardzo fajne..
mysle ze idealnie pasuje do klimatu WFB i midenheimu.
na tych fotach widac ze powaznie podszedłes do sprawy,
fajnie wyszły Ci niektore szczegóły na figurce (ten emblemat na tarczy jest boski)
no i super podstawka - te genialne kamyki i gruz.
masz talent
w sumie to czekam teraz tylko na malowanie.. jesli bedzie tak samo dobre jak sama rzezba i fotki, to tylko pozazdroscic Ci takiej armii.
czekam z wielka niecierpliwoscia na wiecej Twoich wytworów.
pozdrawiam
fajnie wyszły Ci niektore szczegóły na figurce (ten emblemat na tarczy jest boski)
masz talent
w sumie to czekam teraz tylko na malowanie.. jesli bedzie tak samo dobre jak sama rzezba i fotki, to tylko pozazdroscic Ci takiej armii.
pozdrawiam
-
- Mudżahedin
- Lokalizacja: toruńskie przedmieścia, dokładniej jakubskie przedmieścia
zepsuła mi sie cyfrówa i robiłem komórką, a tak wogóle to ucze się, to jest pierwsza rzecz jaką zrobiłem. Gruz i kamyki są z mini kawałków modeliny. NA zdjęciu nie widać, ale ręka która trzyma topór ma nawet place, tpór ma szcerby a zgjęcia na rękach i nogach są ładnie wyróżnione.
Ale łachAsassello pisze:naprawde bardzo fajne..
masz talent
pozdrawiam
Wybacz, ale nie nazwę tego figurką. Bez owijania w bawełnę, jest to jedynie nieproporcjonalna i niekształtna klucha z modeliny. Przepraszam, jeśli Cię to uraziło, ale taka jest prawda, i nie trzeba lepszych zdjęć żeby to zobaczyć. Zakładam że to nie żart, a jedynie że dopiero zaczynasz się zajmować warhammerem. O ile gratuluję entuzjazmu i tego że chcesz robić własne ulepki, to proponuję abyś przed wrzucaniem takich rzeczy na forum najpierw pooglądał i poczytał to co już tu jest. Popatrz np. na fotki figurek Kerima lepionych od podstaw. I przeczytaj o green stuffie, bo na modelinie daleko nie zajedziesz... Bo jak na razie narażasz się jedynie na wyśmianie
Nie zniechecaj sie jednak, moze spróbuj lepic cześciami? najpierw jedna reka, potem druga, a na koniec to zlep. No i pamietaj, zeby wyodrebniac takie rzeczy jak kolczugi, trzonki, drzewce itp. szczegoly i jeszcze raz szczegoly
Pozdrawiam i czekam na nowe podejscia
Pozdrawiam i czekam na nowe podejscia
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
krasnale niezle a to cos z modeliny ]:-> srednie jak mialem 10lat to zaczynalem robic figurki wlasnie z modeliny ]:-> wiec dobre wspomnienia sie przypominaja
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.