Galeria Krasnoludów
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Re: Galeria Krasnoludów
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
No to dawno mnie nie było, ale zarobiony jestem. Tutaj część prac. Więcej jak znajdę znowu czas ;]
Na pierwszy rzut machiny z obsługami. Zostało mi jeszcze jakiś 5-6 machin min katapy różnej maści, działa itp.
Starzy ironi - fotka gorsza od poprzednich, ale tylko te wyszły jako-tako.
Oraz coś co robię obok GW - grupa najemników z Estalii (na razie stan jak na zdjęciach)
Są też powiększenia grupy pospolitego ruszenia i imperiali, ale chwilowo zdjęcia nie ma.
Na pierwszy rzut machiny z obsługami. Zostało mi jeszcze jakiś 5-6 machin min katapy różnej maści, działa itp.
Starzy ironi - fotka gorsza od poprzednich, ale tylko te wyszły jako-tako.
Oraz coś co robię obok GW - grupa najemników z Estalii (na razie stan jak na zdjęciach)
Są też powiększenia grupy pospolitego ruszenia i imperiali, ale chwilowo zdjęcia nie ma.
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"
Kazador doskonale pasuje (nie no żart). Faktycznie jest ciężko im kogoś dobrać, ale może kogoś po drodze jeszcze znajdę. A króla będę miał na tronie to po co mi ich dwóch.Chociaż po takiej dawce ironów potrzebuję od nich odwyku ;]
Chciałem, żeby te podstawki nie były takie pustę (chociaż stare organki weszły mi kołami na styk). Myślałem jeszcze nad paroma rzeczami, ale może to już przy samych działach pokombinuje.
Chciałem, żeby te podstawki nie były takie pustę (chociaż stare organki weszły mi kołami na styk). Myślałem jeszcze nad paroma rzeczami, ale może to już przy samych działach pokombinuje.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Kuźwa, pół armii pomaział Dzikki, Ty chyba jakaś ośmiornica jesteś
Balista odstaje! Jest nowa a co za tym idzie brzydka Hmm w organkach nie brakuje czasem ostrzy po bokach :>>? Malowanie bardzo mi się podoba, chciałbym to zobaczyć na żywo ew ze zdjęciami dobrej jakości Kiedyś trzeba sięchyba umówić gdzieś w sklepie i coś popykać jak sam ni umisz
Gratuluje armii! Moje nadal w pudle się kurzą :/
Gratuluje armii! Moje nadal w pudle się kurzą :/
Wiem, że brzydka, ale i tak ją pomalowałem. Ta druga ma jedno ostrze, więc poczekam aż znajdę drugie (albo sam zrobię) i wtedy doczepię. Może kiedyś ogarnę tak, by wpaść z wszystkimi. Ale muszę wymyśleć jak to przewieźć.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Fajny oddział twardzieli...
Pierwszy post więc witam brodatą Brać
Pochwale się jednym z moich ulepków, cześć pewnie nazwie mnie niegodnym mojej brody heretykiem ale ja lubie plastikowe pokraki i przerabianie ich w dziwny sposób.
Porównanie z pierwowzorem.
I inne ujęcia.
Pochwale się jednym z moich ulepków, cześć pewnie nazwie mnie niegodnym mojej brody heretykiem ale ja lubie plastikowe pokraki i przerabianie ich w dziwny sposób.
Porównanie z pierwowzorem.
I inne ujęcia.
Krasnoludy są małe i twarde, bardzo podobne do żółwia. Masz żółwia? Nie? To przygarnij krasnoluda!
Wydaje sie, ze fajne lepienie, ale niestety przez malowanie niewiele widac
Te plamy krwi (to chyba sa plamy krwi?) bardzo zlewaja sie ze wszystkim i nie za bardzo mozna odroznic czy to plama z czegos czy rozjechane malowanie No i ogolnie brak troche glebi i sie kolory zlewaja, ale nie wiem na ile to wina zdjecia i tla
Te plamy krwi (to chyba sa plamy krwi?) bardzo zlewaja sie ze wszystkim i nie za bardzo mozna odroznic czy to plama z czegos czy rozjechane malowanie No i ogolnie brak troche glebi i sie kolory zlewaja, ale nie wiem na ile to wina zdjecia i tla