Turniej XIII Kohorty: Marsz Legionów III - 14.09.13
Re: Turniej XIII Kohorty: Marsz Legionów III - 14.09.13
Super turniej, fajna atmosfera i jak widać wielki ścisk w wynikach
Gdybym nie wessał sobie 2 magów do warpa w 1 grze, to miałbym szanse wskoczenia na podium
tutaj kilka fotek:
https://picasaweb.google.com/1164735749 ... 7JuNp4X4LQ
Gdybym nie wessał sobie 2 magów do warpa w 1 grze, to miałbym szanse wskoczenia na podium
tutaj kilka fotek:
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
Zdjecia Afra juz na fejsie, kto jeszcze nie lubi naszego fanpaga zapraszamy do polubienia.
Zapraszam do oznaczania sie, bo malo mam ekipy torunsko-wloclawskiej w znajomych na fejsie i nie moglem Was pooznaczac.
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 7691733398
Zapraszam do oznaczania sie, bo malo mam ekipy torunsko-wloclawskiej w znajomych na fejsie i nie moglem Was pooznaczac.
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 7691733398
Dostałbyś trudniejsze paringi i skoczyłbyś w warzywniak, ok?Afro pisze:Super turniej, fajna atmosfera i jak widać wielki ścisk w wynikach
tutaj kilka fotek:
Lubin potrafisz podniesc na duchu
Turniej jak zwykle fajny jedynie format...
PKS to dla WE ciężki... naprawdę ciężki orzech do zgryzienia...
Dokładnie widać, że to armia na dwie edycję do tyłu... ponad 7 lat robi różnicę i np dwa tanki u Emp to rzecz nie do zajechania dla nas. Jednego się podkarmi coś podstawi czy jakoś zablokuje, dwu nie ma szans [ bo są jeszcze odblokowane demisie, więcej kawy czy latający herosi ].
Jest ciężko, ale dopiero zabawnie będzie na Silesianie... już na samą myśl bolą mnie poślady i dochodzę do wniosku że na taki format i na tę odległość to powinienem od orgów dostać dofinansowanie na przyjad, w końcu robię to tylko i wyłącznie rekreacyjnie
PKS to dla WE ciężki... naprawdę ciężki orzech do zgryzienia...
Dokładnie widać, że to armia na dwie edycję do tyłu... ponad 7 lat robi różnicę i np dwa tanki u Emp to rzecz nie do zajechania dla nas. Jednego się podkarmi coś podstawi czy jakoś zablokuje, dwu nie ma szans [ bo są jeszcze odblokowane demisie, więcej kawy czy latający herosi ].
Jest ciężko, ale dopiero zabawnie będzie na Silesianie... już na samą myśl bolą mnie poślady i dochodzę do wniosku że na taki format i na tę odległość to powinienem od orgów dostać dofinansowanie na przyjad, w końcu robię to tylko i wyłącznie rekreacyjnie
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Zgadzam sie Pawle z Toba, widac mocno , ze ten kodeks jest 2 edycji do tylu - szczegolnie jak coraz wiecej nowych kodeksow na ta edycje wychodzi. Breta broni sie sejwem i wardem.
Przy slabo-srednio ogarnietym graczu WE z DoChem czy Imperium walcza o jak najmniejsza przegrana.
Miejmy nadzieje, ze w kwietniu wydadza w koncu kodeks i cos sensownego wymysla (MC na great stagach - ladny to oddzial by byl
Przy slabo-srednio ogarnietym graczu WE z DoChem czy Imperium walcza o jak najmniejsza przegrana.
Miejmy nadzieje, ze w kwietniu wydadza w koncu kodeks i cos sensownego wymysla (MC na great stagach - ladny to oddzial by byl
Nie zauwazylem zebyscie tak robili - Ty czy Debek.kemot pisze:Bretonnia broni się jak przystało na armię rycerzy, kampujac za górka.
- swieta_barbara
- habydysz
A jak ogólnie oceniacie PKS?
Widzę, że czołgi zrobiły robotę :]
Mi sie podoba poki co, aczkolwiek trauma 2xczolgow jeszcze przede mna.
Fajnie, ze spec herosi sa dopuszczeni, poza takim chorym epidemiusem czy archaonem to wiekszosc z nich jest zbalansowana.
Fajnie, ze spec herosi sa dopuszczeni, poza takim chorym epidemiusem czy archaonem to wiekszosc z nich jest zbalansowana.
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
spece są ok. Może jest kilka bardziej giętych rzeczy ale imo fajny format
2600 też wydaje się dobrym przedziałem punktowym. Ani za mało, ani za dużo.
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
Czołgi-srołgi... Grając dwa razy z WE musiały zrobić robotę. PKS jest fajny, ale przeraża mnie nieco gra przeciw takim np DE albo VC. Na naszym lokalu nie było raczej wymaksowanych rozpisek, trochę trudno więc oceniać.swieta_barbara pisze:A jak ogólnie oceniacie PKS?
dokładnie ale bedziemy dalej ćwiczyć ten formatPiotr pisze:Na naszym lokalu nie było raczej wymaksowanych rozpisek, trochę trudno więc oceniać.swieta_barbara pisze:A jak ogólnie oceniacie PKS?
XIII Kohorta Bydgoszcz
Masz racje, aczkolwiek skaveny zlozone na 2xabomkach i 2xdzialach , brass orbem, death rocketem, dzwonem, milionem slejwow wygladaja jeszcze gorzej.Piotr pisze:Czołgi-srołgi... Grając dwa razy z WE musiały zrobić robotę. PKS jest fajny, ale przeraża mnie nieco gra przeciw takim np DE albo VC. Na naszym lokalu nie było raczej wymaksowanych rozpisek, trochę trudno więc oceniać.swieta_barbara pisze:A jak ogólnie oceniacie PKS?
Nie wiem jak były złożone DE na tym turnieju gdyż z nimi nie grałem lecz perspektywa lorda POKowca na smoku, 2 x hydra, masa kuszoli i odginaczek też nie przedstawia się różowo
Poćwiczymy i będziemy wiedzieć więcej -prawdopodobnie następny PKS na 95% u nas we Włocławku więc przygotujemy wtedy analizę poturniejową
Poćwiczymy i będziemy wiedzieć więcej -prawdopodobnie następny PKS na 95% u nas we Włocławku więc przygotujemy wtedy analizę poturniejową
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek