[Wrocław] Pozbędę się mebli

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Neithan
"Nie jestem powergamerem"

[Wrocław] Pozbędę się mebli

Post autor: Neithan »

Wyprowadzamy się z mieszkania we Wrocławiu i mamy trochę mebli, których chętnie się pozbędziemy: Moge pomóc przy transporcie, potrzeba tylko będzie wykombinowac przyczepkę albo większy samochód.

Wszystkie meble chciałbym usunąć z mieszkania do 29 września (w zasadzie poza łóżkiem można wcześniej).

Kontakt przez PM lub maila: (ksakwerda@gmail.com)

Tandor92
Chuck Norris

Post autor: Tandor92 »

Chcesz je sprzedać czy za darmo oddajesz?

Neithan

Sytuacja wygląda tak, że miał je odkupić ode mnie właściciel mieszkania, ale rozmyślił się w ostatniej chwili. Zależy mi na tym żeby znaleźć kogoś komu się przydadzą i nie musieć ich wyrzucać, w związku z tym sprzedam za "co łaska".

Awatar użytkownika
kangur
Masakrator

Post autor: kangur »

moze je na allegro wystaw ? ksiadz tez mowi ''co łaska'' i bierze 500zl :)
Obrazek

''If you show your teeth, bite''

Neithan

Nie mam czasu na allegro. Muszę się ich pozbyć z mieszkania do 29 a tam się ciągnie z reguły wszystko dłużej.

Mogę zagwarantować, że księdzem nie jestem i mam dużo rozsądniejsze podejście co do ceny ;)

Awatar użytkownika
Goglem
Wodzirej

Post autor: Goglem »

Od siebie dodam, że wartość używanych mebli, które nie są antykami, albo wykonywanymi na specjalne zamówienie jest bliska 0. Generalnie to ludzie czasami nawet nie chcą brać jak jest za darmo.

Awatar użytkownika
Matis
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Matis »

Ja ostatnio stare meble opchnąłem za 7 stów :D Ale z rok przeleżały w garażu.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów

Neithan

@Goglem
Dlatego właśnie żadnych cen nie podawałem.
Wychodzę z założenia, że jak ktoś z tego zestawu coś by chciał to zaproponuje ile by mógł / chciał zapłacić i jakoś się dogadamy. Mi głównie zależy na tym żeby nie wyrzucać ;)

ODPOWIEDZ